Kwiatki Pauzalki :)
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Każdy, kto zakładał ogród zaczynał podobnie, ale niektórzy na tym poprzestali - takich nie ma na tym forum. U ciebie już widać efekty twojego wkładu pracy w upiększanie świata.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- Pauzalka
- 500p
- Od: 15 wrz 2006, o 09:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa Urządzanie ogrodu sprawia mi wiele przyjemności i jeszcze długa droga przede mną, żeby wyglądał tak jak go sobie ostatecznie wyobrażam. A jak już dotrę do tego celu to pewnie wymyślę jakąś nową koncepcję Praca w ogrodzie to wysiłek, który mnie szczególnie relaksuje, rozładowuje wszelkie nerwy i stresy.
Lubię też fotografować, szczególnie moją córeczkę i przyrodę, w tym właśnie moje kwiatki oraz zwierzaki.
To było takie kilka słów o mnie
Pozdrawiam Wszystkich
Lubię też fotografować, szczególnie moją córeczkę i przyrodę, w tym właśnie moje kwiatki oraz zwierzaki.
To było takie kilka słów o mnie
Pozdrawiam Wszystkich
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
Witam.
Niesamowita metamorfoza, coraz ładniej, czy pamiętasz ile czasu minęło od zdjęcia z koparką?
Za siatką też widać zmiany, czy to sąsiedzi? U nich też się coś zmieniło , kto kogo zmobilizował ?
Świetne zbliżenia kwiatów, widać, że to Twoja pasja.
Chyba najważniejsze prace już wykonane, teraz tylko sadzić ,pielęgnować i podziwiać jak rośnie.
Oczywiście jeszcze fotografować i pokazywać na forum.
Przypomniał mi się bałagan u mnie, wyobraź sobie, jak kopałem staw wywieziono 200 wywrotek ziemi (piachu),ale to było 11 lat temu.
Pozdrawiam, Krzysztof.
Niesamowita metamorfoza, coraz ładniej, czy pamiętasz ile czasu minęło od zdjęcia z koparką?
Za siatką też widać zmiany, czy to sąsiedzi? U nich też się coś zmieniło , kto kogo zmobilizował ?
Świetne zbliżenia kwiatów, widać, że to Twoja pasja.
Chyba najważniejsze prace już wykonane, teraz tylko sadzić ,pielęgnować i podziwiać jak rośnie.
Oczywiście jeszcze fotografować i pokazywać na forum.
Przypomniał mi się bałagan u mnie, wyobraź sobie, jak kopałem staw wywieziono 200 wywrotek ziemi (piachu),ale to było 11 lat temu.
Pozdrawiam, Krzysztof.
- Pauzalka
- 500p
KaeR pisze: Niesamowita metamorfoza, coraz ładniej, czy pamiętasz ile czasu minęło od zdjęcia z koparką?
Koparka była u mnie w maju 2006 roku, czyli minął rok z haczykiem.
U sąsiadów w zasadzie niewiele się zmieniło, urosło po prostu to co już było i przesadzono kilka iglaków pod ogrodzenie. Ale za to jakie mają clematisy, ech, wzdycham do nich przez siatkę z łezką w oku, że mój nie chce taki być. Na szczęście mam na nie dobry widok
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Pauzalka
- 500p
.
A to jeszcze dwa moje kochane kwiaty Te płotki właśnie dlatego, że niektórym obojętne po czym idą
A to jeszcze dwa moje kochane kwiaty Te płotki właśnie dlatego, że niektórym obojętne po czym idą
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Pauzalka
- 500p
To jeszcze kilka zdjęć moich roślinek:
Dzisiejsza burza z obfitym deszczem niestety położyła u mnie trochę kwiatów, nabrały wody i zrobiły się ciężkie, m.in. mieczyki i aksamitki, niektóre leżą a niektóre się złamały, smutne
Dzisiejsza burza z obfitym deszczem niestety położyła u mnie trochę kwiatów, nabrały wody i zrobiły się ciężkie, m.in. mieczyki i aksamitki, niektóre leżą a niektóre się złamały, smutne
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Pauzalka
- 500p
Przedstawiam jeszcze zdjęcie części warzywno - eksperymentalnej Po prawej stronie skromne grządki z jarzynkami, a po lewej część w której sadzę i sieję roślinki z których nie wiem co wyrośnie, właśnie widać, że słoneczniki ozdobne i dynie przerosły mnie totalnie
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Spaceruję u Ciebie po ogrodzie i bardzo mi się podoba, no i tych pomocników masz fajnych.
serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Pauzalka
- 500p
Bardzo mi miło, dziękuję Robię co mogę, żeby tam się dało z przyjemnością spacerowaćagrazka pisze:Spaceruję u Ciebie po ogrodzie i bardzo mi się podoba, no i tych pomocników masz fajnych.
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka
- Pauzalka
- 500p
.
A może komuś się spodoba mój żywopłot z wierzby energetycznej Salix Viminalis Ma 2 lata i ponad 5 metrów wysokości. Polecam jak ktoś ma np brzydką ścianę za płotem
A może komuś się spodoba mój żywopłot z wierzby energetycznej Salix Viminalis Ma 2 lata i ponad 5 metrów wysokości. Polecam jak ktoś ma np brzydką ścianę za płotem
Mój ogród.
Pauzalka
Pauzalka