W słońcu smagliczki i róże
Re: W słońcu smagliczki i róże
Witaj Ula
Z przyjemnością będę śledziła Twój nowy wątek i powiększającą się kolekcję (wiadomo czego)
Z przyjemnością będę śledziła Twój nowy wątek i powiększającą się kolekcję (wiadomo czego)
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- beacia0088
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 lis 2013, o 20:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To znów ja Uleńko witam ponownie
Kochana mam syna w wieku twojej córci
A jeżeli chodzi o zjazd w Sulejowie to nie dam rady bo ja praktycznie całe lato jestem sama z dziećmi i ciężko mi jest się gdziekolwiek ruszyć bo mój mąż jest daleko stąd.A na pomoc nie mam co liczyć więc jestem uwiązana niestety
Kochana mam syna w wieku twojej córci
A jeżeli chodzi o zjazd w Sulejowie to nie dam rady bo ja praktycznie całe lato jestem sama z dziećmi i ciężko mi jest się gdziekolwiek ruszyć bo mój mąż jest daleko stąd.A na pomoc nie mam co liczyć więc jestem uwiązana niestety
- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam
Pierwszy dzień ferii spędziłam bardzo miło bo o dziwo bez dzieci mimo że gdzieś tam krzątały się po domu, młodsze wyjechały na parę dni do ciotki więc luzik
Betinko - ważne że jesteś, w Piekoszowie męża siostra stawia dom, koło cementowni obok tych trzech willi - wiesz chyba o kim mowa to czasem tam jeździmy
Beatko - miło ze znów zajrzałaś, to kolejny wspólny temat do pogaduch mamy , to bardzo szkoda że nie możesz jechać ja jeszcze nie byłam na takim zlocie i nie bardzo chcę tam sama jechać
Anna - bardzo mi miło że tu jesteś marzy mi się taka kolekcja choć po części jak twoja
Maju - różyczki The Fairy już kwitły na wiosnę dosadzę im lawendę i myślę jeszcze rozłożyć kapilarka abym nie latała z konewką i nie moczyła róż
Aniu - ja też część straciłam, tą czerwono - żółta o ile dobrze pamiętam mam chyba z forum
Pierwszy dzień ferii spędziłam bardzo miło bo o dziwo bez dzieci mimo że gdzieś tam krzątały się po domu, młodsze wyjechały na parę dni do ciotki więc luzik
Betinko - ważne że jesteś, w Piekoszowie męża siostra stawia dom, koło cementowni obok tych trzech willi - wiesz chyba o kim mowa to czasem tam jeździmy
Beatko - miło ze znów zajrzałaś, to kolejny wspólny temat do pogaduch mamy , to bardzo szkoda że nie możesz jechać ja jeszcze nie byłam na takim zlocie i nie bardzo chcę tam sama jechać
Anna - bardzo mi miło że tu jesteś marzy mi się taka kolekcja choć po części jak twoja
Maju - różyczki The Fairy już kwitły na wiosnę dosadzę im lawendę i myślę jeszcze rozłożyć kapilarka abym nie latała z konewką i nie moczyła róż
Aniu - ja też część straciłam, tą czerwono - żółta o ile dobrze pamiętam mam chyba z forum
- beacia0088
Kochana możemy spotkać się u mnie ,będzie mi bardzo miło
- beacia0088
Jestem do dyspozycji ,na ogół jestem czasowa więc zapraszam:)
- usa1276
- 1000p
Ok już sie nie mogę doczekać kiedy cie poznam
moje chłopaki często jeżdżą do Kielc więc się kiedy z nimi zapakuje
jak co to dam znać
moje chłopaki często jeżdżą do Kielc więc się kiedy z nimi zapakuje
jak co to dam znać
- beacia0088
Ok,czekam .Spokojnej nocki życzę:)
- ewunia7
- Od: 1 lis 2012, o 15:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ulka
Choroba różana jest nie do wyleczenia, ale jest bardzo przyjemna.
Prymulki ślicznitki
Choroba różana jest nie do wyleczenia, ale jest bardzo przyjemna.
Prymulki ślicznitki
- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
Witaj.. dzisiaj już mogę wejść do Twojego królestwa..pięknie tu masz..podobają mi się te podniesione rabatki ..i obwódki z kamienia;)
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Prymulki to jedne z moich ukochanych wiosennych kwiatuszków Są prześliczne, u Ciebie Ulu piękne kolorki
Tej paskudnej zimy przed 3 laty sporo mi zginęło, ale mam nadzieję, że nowo posadzone ładnie się rozrosną i znów będą duże, dorodne kępy
Tej paskudnej zimy przed 3 laty sporo mi zginęło, ale mam nadzieję, że nowo posadzone ładnie się rozrosną i znów będą duże, dorodne kępy
-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Ulciu,w nowym wątku,piękne rośliny, ale dobrze że nie zabrakło tytułowej smagliczki,bo ona dopiero urokliwa,pozdrawiam
- usa1276
- 1000p
Witam
Martuś - witam cie, smagliczka to taki antydepresant więc zabraknąć jej nie mogło
Agness - Pierwsze kwitną a jeśli jeszcze zasilimy je mała dawką nawozu szaleją na max każda zima pozostawia nam po sobie jakies straty miejmy nadzieję ze ta obejdzie się z roślinkami łaskawie
Renia - miło mi cię powitać i miło mi słyszeć takie miłe słowa zapraszam częściej
Ewa - na takie choroby mogę zapadać organizmowi nie szkodzą a cieszą oczy
Beatko - dziękuję za zaproszenie z pewnością skorzystam
[/URL
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ab33142d4837358.html]
Kolor tej hortensji jest czerwony a na zdjęciu wyszedł rószofy
Martuś - witam cie, smagliczka to taki antydepresant więc zabraknąć jej nie mogło
Agness - Pierwsze kwitną a jeśli jeszcze zasilimy je mała dawką nawozu szaleją na max każda zima pozostawia nam po sobie jakies straty miejmy nadzieję ze ta obejdzie się z roślinkami łaskawie
Renia - miło mi cię powitać i miło mi słyszeć takie miłe słowa zapraszam częściej
Ewa - na takie choroby mogę zapadać organizmowi nie szkodzą a cieszą oczy
Beatko - dziękuję za zaproszenie z pewnością skorzystam
[/URL
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7ab33142d4837358.html]
Kolor tej hortensji jest czerwony a na zdjęciu wyszedł rószofy