Moja miłość roślinna
-
- 200p
- Od: 17 gru 2013, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja miłość roślinna
Edytko jest jeszcze różowa,i dwie które nie otworzyły pąków,ale gdy tylko pojawią się zademonstruję
Bianka cieszę się że zechciałaś do mnie zajrzeć i napisać
Odnośnie widoku zza okna,można i na balkonie stworzyć świetny klimat,choć wiem że mały metraż..jednak mniej zachodu z roślinami zapewne,gdy jest ich niewiele
Też się pocieszałam,po zobaczeniu Yuki,teraz z humorem podchodzę
Królewska palma,wyniesiona na wakacje.Musi otrzymać nową doniczkę,ma za ciasno. Całusek od Dorotki Tłustoszek z obiadkiem
Bianka cieszę się że zechciałaś do mnie zajrzeć i napisać
Odnośnie widoku zza okna,można i na balkonie stworzyć świetny klimat,choć wiem że mały metraż..jednak mniej zachodu z roślinami zapewne,gdy jest ich niewiele
Też się pocieszałam,po zobaczeniu Yuki,teraz z humorem podchodzę
Królewska palma,wyniesiona na wakacje.Musi otrzymać nową doniczkę,ma za ciasno. Całusek od Dorotki Tłustoszek z obiadkiem
-
- 200p
Oczywiście, że zagląda i podziwia Twoje cudowności!
Faktycznie niespodziankę Ci zrobił - tylko pytanie co miał na myśli. Nudziło mu się, czy był głodny
Śliczna mordka!
Faktycznie niespodziankę Ci zrobił - tylko pytanie co miał na myśli. Nudziło mu się, czy był głodny
Śliczna mordka!
- Olinek12
- 50p
- Od: 25 cze 2014, o 15:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękne kwiaty, te ogrodowe i te domowe. A gloksynia piękna.
-
- 200p
Oo! troszkę dawno byłam,ale już co nieco wstawię
Smolka Olinek12 witam witam
Smolka piesio uwielbia zabawę,najprawdopodobniej
o to mu chodziło,ale na jedzonko owszem owszem ,też zawsze i o każdej porze...ma apetyt chłopak
Moje kochane Hortensje,biała ma już sporo wiosenek pokaźny krzak i różowa nie wielka..
Lilijki cudne po prostu białe róże
Smolka Olinek12 witam witam
Smolka piesio uwielbia zabawę,najprawdopodobniej
o to mu chodziło,ale na jedzonko owszem owszem ,też zawsze i o każdej porze...ma apetyt chłopak
Moje kochane Hortensje,biała ma już sporo wiosenek pokaźny krzak i różowa nie wielka..
Lilijki cudne po prostu białe róże
Hortensje są śliczne. Kocham ich ogromne kwiaty
-
- 200p
Piękne i dorodne roślinki:)
fiołeczek śliczny
i hoje:)
tylko czekać aż pojawią się kwiatuszki
fiołeczek śliczny
i hoje:)
tylko czekać aż pojawią się kwiatuszki
Pozdrawiam Marcin
Przepiękne rośliny aż napatrzeć się nie mogę
Też kiedyś miała tłustoszki. Piękne są i takie śliczne kwiaty mają. Twój ma bardzo dorodne listeczki. Próbowałaś go rozmnażać??
-
- 200p
Dzień dobry
Marcinie fiołeczków jest więcej ,bo bardzo byłam w nich zakochana(i jestem ) i doszło parę innych miłości..no jak tu się pomieścić trudno,ale zawsze można półeczki zastosować dodatkowe prawda?
Do kwitnień hoi daleko..ale rekompensują czas wyczekiwań swoimi cudnymi listkami
Krysiu_W Serce się raduje, gdy Tobie się podoba
PerłaMam je pierwszy sezon.I nawet próbowałam rozmnażać z listków..pomyślnie się zakończyło.Fakt faktem mam cztery sztuki,mniejsze,ale rosną za mamusią
Sekret dorodnych listeczków tkwi pewnie w łazience? parapet zachodni ..sprzyja im, oj sprzyja
Pozdrawiam
Marcinie fiołeczków jest więcej ,bo bardzo byłam w nich zakochana(i jestem ) i doszło parę innych miłości..no jak tu się pomieścić trudno,ale zawsze można półeczki zastosować dodatkowe prawda?
Do kwitnień hoi daleko..ale rekompensują czas wyczekiwań swoimi cudnymi listkami
Krysiu_W Serce się raduje, gdy Tobie się podoba
PerłaMam je pierwszy sezon.I nawet próbowałam rozmnażać z listków..pomyślnie się zakończyło.Fakt faktem mam cztery sztuki,mniejsze,ale rosną za mamusią
Sekret dorodnych listeczków tkwi pewnie w łazience? parapet zachodni ..sprzyja im, oj sprzyja
Pozdrawiam
- stefcia
- 500p
- Od: 2 gru 2012, o 18:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo ładne roślinki pokazujesz , a zwłaszcza tłustoszka takiego nie widziałam , a jeszcze z kwiatkiem
będę tu częstm bywalcem