Ania Zuzia i Chłopaki cz.5
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ania Zuzia i Chłopaki cz.5
Aniu jaka wygłaskana działeczka. Grządki zadbane roślinki posadzone równiutko po linijkę. Widać że gospodarzysz już od jakiegoś czasu. Widziałam tego pełnego żonkila masz mnóstwo hiacyntów i w takich ładnych kolorach.
Aniu tak teraz przypatrzyłam się to dopiero ujrzałam, że ta Wasza działka jest bardzo duża i kiedy Ty na to wszystko czas znajdujesz co? a tu jeszcze doszedł foliaczek zarąbisty a altankę będziecie stawiać, czy na razie jeszcze nie?
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bogusiu mam taka starą szopę, po poprzednim włascicielu. Ma drzwi zamykana na kłódkę. Jest do zburzenia i trzeby postawić nową, ale nie zrobie tego wczesniej niz jesienią. póki co ani czasu ani kasy na to nie mam. Z drugiej strony u nas ciagle się włamuja i kradną - a do mnie nie zaglądają wybieraja te ładniejsze. No ale mam w planach od dwóch lat
Marysiu ja na czworaka wracałam z działki. eM miał wolny tydzień, co niestety odbiło sie na $$$ ale wykorzystaliśmy czas na działkę. Moje zabytkowe pniaki się ropadły, więc je usuwalismy. Przesadzałam kwiaty, które rosły w nich i obok nich. eM powiększył warzywniak. Wykopał wielką i głęboka dziurę i zakopał tam wszystko z kompostownika. Zasypał ziemią z diury a na wierzch dał ziemie z kompostownika. I mam znowu wiecej do plewienia
Marysiu ja na czworaka wracałam z działki. eM miał wolny tydzień, co niestety odbiło sie na $$$ ale wykorzystaliśmy czas na działkę. Moje zabytkowe pniaki się ropadły, więc je usuwalismy. Przesadzałam kwiaty, które rosły w nich i obok nich. eM powiększył warzywniak. Wykopał wielką i głęboka dziurę i zakopał tam wszystko z kompostownika. Zasypał ziemią z diury a na wierzch dał ziemie z kompostownika. I mam znowu wiecej do plewienia
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, wypielegnowałaś działeczkę na medal Hiacynty dorodne i masz ich sporo. Po moich nie ma już śladu kwitnienia. Wielkie dla mężusia za ekstra foliak. Oj, będziesz teraz szalała Pozdrawiam cieplutko!
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- wielkakulka
Dzięki Bogusiu, szaleje, ale na nic nie mam czasu. Dzis praktyki w jednym koncu miasta, dzieci do odebrania w szkole w drugim, a eM zabrał moje autko, jutro jeszcze trudniej będzie, oj nie wiem, czy dam radę teraz na działke chodzić. Czasu nie ma.
- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu właśnie się zorientowałam, że u Ciebie nowy wątek - czyli sezon 2015 otwarty.
Oglądnęłam zdjęcia - śliczny kolor ciemiernika, foliaczka - szklarenki zazdroszczę, działeczka rzeczywiści wylizana, porządeczek aż miło. Będę zaglądać!
Oglądnęłam zdjęcia - śliczny kolor ciemiernika, foliaczka - szklarenki zazdroszczę, działeczka rzeczywiści wylizana, porządeczek aż miło. Będę zaglądać!
- wielkakulka
- krystyna2201
- 500p
- Od: 9 lut 2010, o 17:26
Aniu słyszałam że masz chęć na mój szczaw i rabarbar,możesz jeść do woli tylko co na to powie twój woreczek,chyba że go już nie masz
- wielkakulka
Mam go jeszcze przestał boleć, więc mu darowałam. Nie powinien nic mówić na szczaw i rabarbar - on nie znosi zielonych ogórków, smażonego i tłustego, majonezu, spagetti, surowej cebuli i czosnku no i kawy parzonej i ciast z kremem. Z resztą daje sobie radę. Patrząc na moja diete, każdy dietetyk byłby zadowolony, a ja rosnę
- delosperma
- Od: 20 mar 2012, o 00:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Fajne masz te prostokąty. Magnolia cudnie kwitnie.
Maria motyczką dziabnięta
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje wątki Aktualne: https://forumogrodnicze.info/viewtopic. ... 4850Wiosna" onclick="window.open(this.href);return false;
Aniu chodziło mi o narcyza pełnego ,pierwszego który pokazujesz w wątku .
Ja już kupiłam kilka ale to albo pomylone odmiany albo nie ten .
Działka spora , masz co robić . Magnolia przecudna i warzywnik już gotowy.
Ja już kupiłam kilka ale to albo pomylone odmiany albo nie ten .
Działka spora , masz co robić . Magnolia przecudna i warzywnik już gotowy.
- semper
- Od: 27 lis 2011, o 10:12
Witaj Aniu
Dopiero dzisiaj zauważyłem Twój nowy wątek to i przylazłem.
Widzę, że masz elegancki foliak.Roślin też sporo.
Nie uważasz, że czasem chciałoby sie mieć własnego klona
Dopiero dzisiaj zauważyłem Twój nowy wątek to i przylazłem.
Widzę, że masz elegancki foliak.Roślin też sporo.
Nie uważasz, że czasem chciałoby sie mieć własnego klona
- krystyna2201
- 500p
- Od: 9 lut 2010, o 17:26
[quote="wielkakulka"]Mam go jeszcze przestał boleć, więc mu darowałam. Nie powinien nic mówić na szczaw i rabarbar - on nie znosi zielonych ogórków, smażonego i tłustego, majonezu, spagetti, surowej cebuli i czosnku no i kawy parzonej i ciast z kremem.
Aniu no to wpadaj na rabarbar bo ze szczawiu jest już zupa szczawiowa
Aniu no to wpadaj na rabarbar bo ze szczawiu jest już zupa szczawiowa