Ogród Magdy zwanej Karolcią.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 paź 2007, o 15:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mam już tego producenta to BRUK-BET w logo mają takiego ogromniastego słoniaagrazka pisze:Bardzo ładnie, roślinki zadbane. TYlko troche mało fotek, chciałabym więcej zobaczyć.
Aż głupio mi pisać ale bardzo mi się podoba ta kostka, może dlatego, że jestem przed wyborem, powiedz co to?
Pozdrawiam Magda
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Myślę że nie tylko zniosę ale bedzie mi miło..a co do warmińskich nalewek to mam zaproszenie na Andrzejki do Olsztyna.Ale chyba musiałbym wziąć dłuższy urlop żeby odwiedzić wszystkich "producentów nalewek"..a po powrocie ..Parzymiechy.Karolcia pisze:Oj, Józek, Józek nie wie jak to zniesiesz, ale jesteś rodzynkiem w naszym towarzystwie. Tobie też należy się wiśniówka, ba z Warmią to ja się nawet niemierze.
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
Ciężki byłby powrót z głową pełną ...........................! Ale jak się wybierzesz to gwarantuje że nigdy tego nie zapomnisz. Warmia i nalewki to znakomity duet i można rozerwać się troszeczkę. chłopie na tą Warmię.
No, ale do Olkusza to pewnie przyjedziesz pooglądać płytki i kostki.
Pozdrawiam Magda.
No, ale do Olkusza to pewnie przyjedziesz pooglądać płytki i kostki.
Pozdrawiam Magda.
Pozdrawiam Magda
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Witaj Magdo!
Twój ogród zapowiada sie niezwykle interesująco, mimo, iż już jest w nim ciekawa roślinność A kostki, faktycznie, bardzo ładnie i naturalnie wyglądają idealnie dopasowują sie do rabat.
Hmmm...nalewka wiśniowa... narobiłaś apetytu :P u mnie leżakuje pomarańczowo-goździkowa czeka już na święta
Twój ogród zapowiada sie niezwykle interesująco, mimo, iż już jest w nim ciekawa roślinność A kostki, faktycznie, bardzo ładnie i naturalnie wyglądają idealnie dopasowują sie do rabat.
Hmmm...nalewka wiśniowa... narobiłaś apetytu :P u mnie leżakuje pomarańczowo-goździkowa czeka już na święta
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
Witam was Alu i Grzegorzu w moich skromnych progach.Na początek oczywiście wiśnióweczka. Grzesiu ja już w tym roku karczowałam posesje przed domem. Będę tak co roku chyba z "sierpem" latać. Jednak sprawia mi to wielką frajdę.
Alu, właśnie o taki naturalny wygląd mi chodziło,jestem bardzo zadowolona z tych płytek. Zaintrygowałaś mnie tą twoją nalewką pomarańczowo-goździkową, jeśli to nie sekret to zdradź mi proszę przepis. Takiego cudeńka to ja jeszcze nie piłam. Mam dobre przepisy na adwokat i na pyszne cytrynówki, jak by co to wal jak w dym. Pozdrawiam Magda ;:12 ;:12
Alu, właśnie o taki naturalny wygląd mi chodziło,jestem bardzo zadowolona z tych płytek. Zaintrygowałaś mnie tą twoją nalewką pomarańczowo-goździkową, jeśli to nie sekret to zdradź mi proszę przepis. Takiego cudeńka to ja jeszcze nie piłam. Mam dobre przepisy na adwokat i na pyszne cytrynówki, jak by co to wal jak w dym. Pozdrawiam Magda ;:12 ;:12
Pozdrawiam Magda
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
Witaj Magdo !
Ładnie masz w ogródeczku podoba mi się .Ten różowy kwiat to szczepi się z kłącza ,bo też mi się podoba . Wiesz że lawendę musisz przyciąć na wiosnę ,wtedy lepiej rośnie i ładniej kwitnie ,bo ja też mam kilka.I jeszcze jak się nazywa ten krzew z białymi kwiatami bo jest bardzo ładny . Możesz podać jego nazwę?.
Ładnie masz w ogródeczku podoba mi się .Ten różowy kwiat to szczepi się z kłącza ,bo też mi się podoba . Wiesz że lawendę musisz przyciąć na wiosnę ,wtedy lepiej rośnie i ładniej kwitnie ,bo ja też mam kilka.I jeszcze jak się nazywa ten krzew z białymi kwiatami bo jest bardzo ładny . Możesz podać jego nazwę?.
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Magdo, żaden sekret. Jakiś czas temu w gazecie wyborczej był dwa dodatki z przepisami na nalewki, to je próbuje zaraz prześlę Ci przepis
Pozdrawiam, Alicja
- Karolcia
- Przyjaciel Forum
Was też witam wiśniówką oczywiście. Wiem , wiem o lawendzie w tym roku była przycinana pierwszy raz, okrywam ją też na zimę. A to białe cudeńko, to moja ukochana hortensja krzaczasta. Uwielbiam hortensje, mam ich kilka a to chyba nie koniec. ;:13 ;:13 ;:13 Ślinka mi cieknie na widok każdej hortensji. Polecam ją z całego serca, nie jest kłopotliwa,szybko rośnie i długo kwitnie. Pozdrawiam Magda.andriu53 pisze:Witaj Magdo !
Pozdrawiam Magda