Ogród Magdy zwanej Karolcią.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Katka
200p
200p
Od: 29 cze 2007, o 17:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Karolcia, miło zapowiada się Twój ogród, czekamy na więcej fotek :D .

A płytki, które masz też mi się podobają widziałam je kiedyś w Castoramie w Krakowie i sama myślałam nad ich zakupem.
Pozdrawiam
Katka
Mój zielony zakątek
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46

Post »

agrazka pisze:Bardzo ładnie, roślinki zadbane. TYlko troche mało fotek, chciałabym więcej zobaczyć.
:D Aż głupio mi pisać ale bardzo mi się podoba ta kostka, może dlatego, że jestem przed wyborem, powiedz co to? :D
Mam już tego producenta to BRUK-BET w logo mają takiego ogromniastego słonia
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witam i ciebie Katko, wiśnióweczka dla ciebie. Jeśli widziałaś je w castoramie to znaczy że mają produkty BRUK-BETU a to dobra wiadomość dla wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam Magda :D :D :D :D
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Karolcia pisze:Oj, Józek, Józek nie wie jak to zniesiesz, ale jesteś rodzynkiem w naszym towarzystwie. Tobie też należy się wiśniówka, ba z Warmią to ja się nawet niemierze.
Myślę że nie tylko zniosę ale bedzie mi miło..a co do warmińskich nalewek to mam zaproszenie na Andrzejki do Olsztyna.Ale chyba musiałbym wziąć dłuższy urlop żeby odwiedzić wszystkich "producentów nalewek"..a po powrocie ..Parzymiechy. :lol:
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Ciężki byłby powrót z głową pełną ...........................! Ale jak się wybierzesz to gwarantuje że nigdy tego nie zapomnisz. Warmia i nalewki to znakomity duet i można rozerwać się troszeczkę. ;:71 chłopie na tą Warmię.
No, ale do Olkusza to pewnie przyjedziesz pooglądać płytki i kostki. :shock: :shock: :shock:
Pozdrawiam Magda.
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

I jeszcze kilka zdjęć, też takie pomieszane z 2006 i 2007r.
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Grzegorz B

Post »

Magda ogród młody, ale nasadzeń to już jest mnóstwoooooo....... i do tego jak ładnych :D . Wiesz z czasem to naprawdę będziesz miała prawdziwy "busz".

Gratuluję wspaniałej pasji i życzę zrealizowania ogrodowych marzeń i nie tylko :wink:
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10

Post »

Witaj Magdo!

Twój ogród zapowiada sie niezwykle interesująco, mimo, iż już jest w nim ciekawa roślinność :D A kostki, faktycznie, bardzo ładnie i naturalnie wyglądają :) idealnie dopasowują sie do rabat.
Hmmm...nalewka wiśniowa... narobiłaś apetytu :P u mnie leżakuje pomarańczowo-goździkowa :D czeka już na święta
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witam was Alu i Grzegorzu w moich skromnych progach.Na początek oczywiście wiśnióweczka. Grzesiu ja już w tym roku karczowałam posesje przed domem. Będę tak co roku chyba z "sierpem" latać. Jednak sprawia mi to wielką frajdę.
Alu, właśnie o taki naturalny wygląd mi chodziło,jestem bardzo zadowolona z tych płytek. Zaintrygowałaś mnie tą twoją nalewką pomarańczowo-goździkową, jeśli to nie sekret to zdradź mi proszę przepis. Takiego cudeńka to ja jeszcze nie piłam. Mam dobre przepisy na adwokat i na pyszne cytrynówki, jak by co to wal jak w dym. Pozdrawiam Magda ;:12 ;:12
Awatar użytkownika
andriu53
1000p
1000p
Od: 6 maja 2007, o 10:22

Post »

Witaj Magdo !
Ładnie masz w ogródeczku podoba mi się .Ten różowy kwiat to szczepi się z kłącza ,bo też mi się podoba . Wiesz że lawendę musisz przyciąć na wiosnę ,wtedy lepiej rośnie i ładniej kwitnie ,bo ja też mam kilka.I jeszcze jak się nazywa ten krzew z białymi kwiatami bo jest bardzo ładny . Możesz podać jego nazwę?.
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10

Post »

Magdo, żaden sekret. Jakiś czas temu w gazecie wyborczej był dwa dodatki z przepisami na nalewki, to je próbuje :D zaraz prześlę Ci przepis
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

andriu53 pisze:Witaj Magdo !
Ładnie masz w ogródeczku podoba mi się .Ten różowy kwiat to szczepi się z kłącza ,bo też mi się podoba . Wiesz że lawendę musisz przyciąć na wiosnę ,wtedy lepiej rośnie i ładniej kwitnie ,bo ja też mam kilka.I jeszcze jak się nazywa ten krzew z białymi kwiatami bo jest bardzo ładny . Możesz podać jego nazwę?.
Was też witam wiśniówką oczywiście. Wiem , wiem o lawendzie w tym roku była przycinana pierwszy raz, okrywam ją też na zimę. A to białe cudeńko, to moja ukochana hortensja krzaczasta. Uwielbiam hortensje, mam ich kilka a to chyba nie koniec. ;:13 ;:13 ;:13 Ślinka mi cieknie na widok każdej hortensji. Polecam ją z całego serca, nie jest kłopotliwa,szybko rośnie i długo kwitnie. Pozdrawiam Magda.
Awatar użytkownika
Józef
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2006, o 12:11
Kontakt:

Post »

..tylko na litość!!!zmniejsz trochę te fotki a fotosiku bo ciężko je oglądać...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”