norbert76 pisze:Bo kwiat to nie roślina, a warzywo to warzywo.
??????
Coraz szerzej otwieram oczy ze zdumienia..
To, że jestem forumowym nowicjuszem nie oznacza, że mam problemy w czytaniu ze zrozumieniem.
Uważnie poczytałam różne organizacyjne wątki, staram się świadomie dobierać miejsca mojego pisania, nie piszę na chybił trafił, bo szanuję ład i porządek przez kogoś tu zaprowadzony.
Forum chyba nie jest jednak tak przejrzyste jak napisałeś, skoro tytuł działu
Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA. nie wskazuje jednoznacznie, że chodzi wyłącznie o rośliny ozdobne i tylko z tego powodu założyłam w nim wątek "Tylko balkon", który nijak nie pasuje do działki/ogrodu. Naprawdę byłam przekonana, że dział balkonowy jest ogólnie o wszystkim, co człowiek może wyhodować w donicy balkonowej.
Dodam też, że chciałam początkowo zwrócić się do moderatorów z zapytaniem, czy by nie można uzupełnić działu balkonowego właśnie o skupione w jednym miejscu warzywnictwo balkonowe, które jednak przebiega "nieco" inaczej, niż to w gruncie, ale uznałam, że nie będę zawracać Wam głowy, tylko po prostu założę zwyczajny wątek.
Otworzyłam wątek pisząc w nim długi post, do którego się solidnie przyłożyłam, chcąc dołożyć swoją cegiełkę do rozbudowywania forum o kolejne uprawne doświadczenia różnych osób.
Próbuję wyjaśnić od wczoraj sytuację, ale mam wrażenie, że moje argumenty jak grochem o ścianę..
Być może ktoś inny z moderatorów zechciałby spojrzeć świeżym okiem na sprawę i przywrócić jednak mój wątek w dziale balkonowym? Bo może ja jakoś niewyraźnie artykułuję motywy swojego działania...
Proszę o pochylenie się nad moją sprawą.
Wszystkich pozdrawiam.