Ogródek to moje drugie życie cz.10 -sezon 2016
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek to moje drugie życie cz.10 -sezon 2016
Jestem i ja ja w nowym wątku.
Kwiatuchy cudowne, oby wiosna przyszła i będziemy mogli cieszyć się nimi w ogrodzie.
Kwiatuchy cudowne, oby wiosna przyszła i będziemy mogli cieszyć się nimi w ogrodzie.
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Dorotko oby przyszła,dzisiaj jakieś 2 godziny temu,było bezchmurne niebo i piękne słonko,teraz już szaro,buro...tyle że nie pada
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuluję pięknego otwarcia wątku Prymulki, to najpiękniejsze wiosenne kwiaty, Masz naprawdę wspaniałą kolekcję.
U mnie dzisiaj niebieskie niebo i słońce, trochę tylko przeszkadza mocny wiatr. Po śniegu na działce nie ma już śladu, tylko pod blokiem leży jeszcze przewrócony bałwan. Oby już tak zostało.
U mnie dzisiaj niebieskie niebo i słońce, trochę tylko przeszkadza mocny wiatr. Po śniegu na działce nie ma już śladu, tylko pod blokiem leży jeszcze przewrócony bałwan. Oby już tak zostało.
- dorcia7
Lidziu jakoś wyjątkowo mnie męczy ta zima,ja już w grudniu czekałam na wiosnę
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
I wcale Ci się nie dziwię, bo co to za zima, gdyby było jak kiedyś wszystko w odpowiedniej porze, człowiek by wiedział co i jak, a teraz nie wiadomodorcia7 pisze:Lidziu jakoś wyjątkowo mnie męczy ta zima,ja już w grudniu czekałam na wiosnę
- Annar13
- 1000p
- Od: 4 maja 2012, o 12:31
O i już kolejny prymulowy wątek
Kiedy jedziesz na działkę ?
Ja juz wkopałam wszystko nowo zakupione, oprócz szachownic, poczekam jeszcze z tydzień, dwa.
Kiedy jedziesz na działkę ?
Ja juz wkopałam wszystko nowo zakupione, oprócz szachownic, poczekam jeszcze z tydzień, dwa.
Witam Dorotko w nowym wątku pięknymi prymulkami zaczęłaś Z przyjemnością się spaceruje po Twoich włościach i nie mogłam się napatrzyć na tą Twoją przepiękną glicynię cudeńko po prostu
Marusia.
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam miłego dnia wszystkim..
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=81576" onclick="window.open(this.href);return false;
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witaj Dorotko.
I ja się melduję w nowym wątku. Szybo Ci on pędzi.Wczoraj byłam jeszcze w starym a dziś już parę stron.
Wspaniała kolekcja prymulek Wszystkie cudne . Muszę i ja ich więcej posadzić , bo bardzo dodają ogrodowi uroku.
I ja się melduję w nowym wątku. Szybo Ci on pędzi.Wczoraj byłam jeszcze w starym a dziś już parę stron.
Wspaniała kolekcja prymulek Wszystkie cudne . Muszę i ja ich więcej posadzić , bo bardzo dodają ogrodowi uroku.
- jacekopole71
- Od: 25 maja 2012, o 17:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko,jestem Widzę,że prymulki u Ciebie jak kobiety...co jedna to piękniejsza
- dorcia7
Iwonko no właśnie,listopad i grudzień ciepły więc nasz psychika pewnie nastawiła się na wiosnę.....w styczniu
Aniu chciałabym jak najszybciej,może w tym tygodniu się uda,ale musi być ładny w miarę dzień,ja po pracy najwcześniej na działce mogę być ok 16,00 ,a jak się nie uda to w sobotę muszę już iść ,nie wytrzymam,no chyba że będzie lało
Aniu chciałabym jak najszybciej,może w tym tygodniu się uda,ale musi być ładny w miarę dzień,ja po pracy najwcześniej na działce mogę być ok 16,00 ,a jak się nie uda to w sobotę muszę już iść ,nie wytrzymam,no chyba że będzie lało
- dorcia7
Marusiu sama przyznaję,glicynia w ubiegłym sezonie była cudowna ,potem jeszcze próbowała powtórzyć kwitnienie i jej się udało,tyle że było to kilka kiści kwiatowych ale zawsze
Alu witaj kochana,kupuj ,kupuj prymulki a jak się boisz tych marketowych które mają opinię jednorocznych to przecież można poczekać na ogrodowe ,większa gwarancja,choć niekoniecznie
Jacku mają urok,trzeba im przyznać
Dzisiaj walentynki,ja co prawda nie bardzo ten dzień celebruję,raczej sobie z M albo coś zabawnego kupimy,albo coś słodkiego ,dzisiaj zaprosił nas-czyli mnie i córcię na obiad do Wrocławia,nie byłabym sobą gdybym nie zatrzymała się w Zielonym Centrum,przed wejściem do galerii wystawiony był ogromniasty stół a na nim same doniczki z prymulkami ,wszystkie barwy tęczy ,od ilości i kolorów oczopląsu można było dostać i pewnie bym z każdego koloru doniczkę capnęła gdyby nie to,że .....już takie mam w LM były same czerwone -stosownie do dzisiejszego dnia ,a w Obi też wybór nie za wielki ,już odchodziłam od stoiska ,ale widzę że wśród doniczek stoi taka prymulka ,nic specjalnego ale tak na mnie patrzy i patrzy,że musiałam jej ulżyć i wzięłam ,nigdzie więcej za nimi nie biegałam ,jechaliśmy dość późno a nie chcieliśmy na noc do domu wrócić ,przeciez na forum trzeba jeszcze zajrzeć
Alu witaj kochana,kupuj ,kupuj prymulki a jak się boisz tych marketowych które mają opinię jednorocznych to przecież można poczekać na ogrodowe ,większa gwarancja,choć niekoniecznie
Jacku mają urok,trzeba im przyznać
Dzisiaj walentynki,ja co prawda nie bardzo ten dzień celebruję,raczej sobie z M albo coś zabawnego kupimy,albo coś słodkiego ,dzisiaj zaprosił nas-czyli mnie i córcię na obiad do Wrocławia,nie byłabym sobą gdybym nie zatrzymała się w Zielonym Centrum,przed wejściem do galerii wystawiony był ogromniasty stół a na nim same doniczki z prymulkami ,wszystkie barwy tęczy ,od ilości i kolorów oczopląsu można było dostać i pewnie bym z każdego koloru doniczkę capnęła gdyby nie to,że .....już takie mam w LM były same czerwone -stosownie do dzisiejszego dnia ,a w Obi też wybór nie za wielki ,już odchodziłam od stoiska ,ale widzę że wśród doniczek stoi taka prymulka ,nic specjalnego ale tak na mnie patrzy i patrzy,że musiałam jej ulżyć i wzięłam ,nigdzie więcej za nimi nie biegałam ,jechaliśmy dość późno a nie chcieliśmy na noc do domu wrócić ,przeciez na forum trzeba jeszcze zajrzeć
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Tak Dorotko coś ostatnio mocno mnie intrygują żółte róże.dorcia7 pisze:
Aniu wiem,wiem ,różami w tych barwach zaczęłaś się zachwycać
Jureczku zaskoczyłam?? no nie mogą być ciągle żurawki a jak czytasz wyżej Zuzia jak widzi prymulę to kojarzy z moją działką
I ja jakbym miała przypisać do Ciebie tylko jedną roślinę, to byłaby to zdecydowanie prymulka.
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dorotko....piękna ta różowa księżniczka ,ale i zwykłe ogrodówki już też ruszają.Byłam wczoraj na ogrodzie i myślę że za dwa tygodnie to już naprawdę będzie dużo się działo. Kocham wiosną kwitnące prymulki i niezapominajki. Tęsknię za tym widokiem tak jak Ty.Jeszcze tylko chwilka chwileczka,chwiluńka i będzie zielony szał. .Pozdrawiam serdecznie