Jest już wiosna!

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
alicjad31
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lip 2013, o 20:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Jest już wiosna!

Post »

Jestem i ja 30 cześć to dopiero sukces ;:215 .Ogród pięknie się zmieniał ,a w tym roku Marysiu na pewno będzie jeszcze piękniejszy ;:108
Pozdrawiam serdecznie i życzę udanych wschodów roślinek ;:196
Pozdrawiam Alicja
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Marysiu, przyszłam i ja do nowego wątku. Piękne otwarcie.
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marysiu święta się skończyły, wróciłam na łono forum, a tu już nowy wątek, więc czym prędzej przybiegłam, pogoda dzis typowo komputerowa u nas, więc mam zamiar nadrobić zaległości ;:196
Awatar użytkownika
Ewakora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2010, o 14:13

Post »

Witaj Marysiu. :wit
Ja też dotarłam, by wraz z Tobą cieszyć się wiosną. Rozgościła się już u Ciebie na dobre i to nas cieszy.
Szaliczek pięknie się zmienił. Stał się taki bardziej puchaty.:D
Pozdrawiam serdecznie i uciekam do ogrodu. Pogodę mam kiepską, bo wiało, grzmialo, padał deszcz i grad, ale chwilami przestaje, a mnie tak bardzo ciągnie w moje rabatki. :wink: :wit
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Awatar użytkownika
wielkakulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2012, o 12:25

Post »

Za wiosną goniłam i wpadłam do Marysinego wątku na 3 stronę - dobrze, że zdążyłam.
Awatar użytkownika
carterka
500p
500p
Od: 29 sie 2008, o 13:01
Kontakt:

Post »

Również się zgłaszam w nowym wątku :wit
Pozdrawiam Agata
mój wątek - Moja zieleń
Awatar użytkownika
duju
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2008, o 12:31

Post »

Marysiu, jestem i ja. Lubię takie porównawcze zdjęcia. Aż się nie chce wierzyć, że tak szybko zmieniają się rabatki. Święta pięknie spędzone, pogoda dopisała. Dziś wieje i pada. Pozdrawiam :wit
Pozdrawiam - Justyna
ani-ta
0p - Nowonarodzony
0p - Nowonarodzony
Od: 23 paź 2013, o 12:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dzień dobry .Witaj Marysiu ,nie było mnie tu dość długo a tu tyle się dzieje .Pozdrawiam Anita
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Marysiu, jak ja lubię takie zdjęcia przed i po i w trakcie :D Widać, jakie zdolności mają nasze roślinki. Maleńkie posadzimy, a rosną olbrzymy i ...znowu trzeba przesadzać, rozsadzać, dzielić. Na szczęście mamy komu je podarować. Bo ja mam u siebie kawałek Twojego szaliczka. ;:167 A szaliczek cudnie zarośnięty, takie ogrody uwielbiam.
Strasznie jestem ciekawa nowej, kwiecistej rabaty. Jak znam Ciebie, będzie piękna.
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Witaj, Marysiu, poświątecznie. ;:196
Dwa dni świąteczne poświęciłam wyłącznie rodzinie, a teraz po odjeździe ostatniego gościa wracam na FO.

Pięknie rozpoczęłaś nowy wątek. Niesamowite, bo jak widzę, jest to już 30 wątek !
Moje gratulacje!
Zamieszczone przez Ciebie zdjęcia ogrodu z różnych lat doskonale obrazują zmiany zachodzące w otoczeniu człowieka, zwłaszcza takiego, który na te zmiany pracuje.
A Ty przecież pracujesz. ;:138 ;:138
Jak widać, roślinki wspaniale Ci się odwdzięczają. ;:215
I niech już tak zostanie, niech Twój ogród jeszcze bardziej pięknieje. ;:215 ;:215
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Pogoda dopisuje, bo jest słonecznie, ciepło ale wieje koszmarny wiatr. Ja się nie poddałam i krótko rzecz ujmując rak nie czuję i wiem skąd mi wyrastają nogi Obrazek Dzień gów......y tzn wyporządziłam kurnik (8 taczek) rozwiozłam jesienne ostatnie dwie taczki. Kury mają czyściutko ale sztywno więc nie wiem czy są zadowolone. Wcześniej zrobiłam trochę porządków bo już robię sadzonki i stawiam doniczki w różnych miejscach oraz zdecydowałam się i zrobiłam rozsadnik wtykając zdobyte patyczki krzewów. Podlałam i nakryłam włókniną.... a i poprosiłam żeby się ukorzeniły :D Dzisiaj już nic więcej nie robię, bo do rana muszę się zregenerować :lol:

Teraz witam kolejnych Gości!

Martusiu to wybacz, że SKS wziął górę nad pamięcią Obrazek Zapraszam ;:180

Alu patrząc na moje wysiłki rozsadowe mam cichą nadzieję na nowe piękne roślinki a zatem i bogatszy widok :D a jak będzie to się okaże :oops: Dziękuję za życzenia i zapraszam serdecznie Obrazek

Danusiu witam Cię serdecznie Obrazek cząber przeżył zimę w tunelu ;:215

Iwonko święta spędzone przyjemnie i intensywnie to teraz odpocznij trochę z nami Obrazek Sama pogoda wie że masz odpocząć Obrazek
Ewuniu mnie też ciągnie i przez ostatnie dni tak ciągnęło że dzisiaj wykorzystałam dzień na maksa ;:oj mam nadzieję że jutro wstanę Obrazek
Zrobiłam przegląd w ukorzenionych patyczkach róż z jesiennej dostawy moich kochanych koleżanek i widzę że jest szansa na parę krzewów :D
Zapraszam Cię serdecznie Obrazek

Aniu oj wiosna jest czuję ją od stóp do czubka głowy Obrazek A krokusy w słońcu tak pięknie wyglądają ;:168

Agatko milutko, że jesteś ;:168 Nasionka w butelkach jeszcze nie wykiełkowały :D

Justynko ja też lubię, bo widać efekt pracy i dostaje się motywację do dalszego sadzenia :D Patyczki budlei siedzą już w ziemi. Teraz zastanawiam się co zrobić z patykami wierzby, bo puściły listeczki i nie wiem czy ukorzenić czy odciąć górę nad ziemią :?: Myślę że jeszcze trochę poczekam a Ty może coś do tego rozchodnika dobierzesz ;:196

Anitko chyba wiem kim jesteś Obrazek dobrze że wróciłaś :D

Małgosiu ile u mnie dowodów serdeczności rośnie aż miło patrzeć, chodzę i za wieloma roślinkami stoją właściciele ;:167 czerwone złocienie chyba podzielę, bo ładnie się rozrosły Obrazek Siewki podejrzewam, że ślimaki zjadły, bo ich nie widzę ;:oj Małgosiu nowe rabaty powstały jesienią po likwidacji kiwi i powstają po karczochach i na truskawkach, które dostały eksmisję za ogrodzenie w tzw pole i tym sposobem przybywa grządek i pracy.

Lucynko wracamy na FO po świętowaniu, a raczej wracamy do codziennej pracy w ogrodzie. Bardzo lubię te wiosenne prace, bo to jakby zaczynanie od początku, tyle sobie przyrzekam zmian i systematyczności...niewiele z przyrzeczeń zostaje bo ilość pracy mnie często przytłacza ;:131 Dobrze jednak że mam Was i motywujecie mnie swoimi pochwałami do dalszej pracy Obrazek a ponieważ potrzeba mi sporo motywacji to jest już 30 część ;:306

Życzę Wam Kochane pięknego popołudnia, ja już jestem wykończona i poodwiedzam Wasze ogrody ;:65
aniap56
200p
200p
Od: 6 cze 2014, o 21:43

Post »

:wit
Gratuluję tak pięknego jubileuszu ;:138 ;:304 .
Zdjęcia super ,bo teraz mogę porównać jak ślicznie zmienia się Twój szaliczek.
Ty sporo już w nim zrobiłaś w tym roku, więc będzie jeszcze piękniejszy ;:108
Ja u siebie nic prawie nie zrobiłam, bo najpierw wnusią musiałam się nacieszyć,potem przygotowania do świąt ( bo u mnie.)
Dziś planowałam troszkę gimnastyki na powietrzu, ale niestety pogoda pokrzyżowała mi plany :;230 .
Przed chwilą burza z gradem, ale ukazała się pierwsza wiosenna tęcza ;:333
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Marysiu tym razem szybciej spostrzegłam ,że masz otwartą nową część .30 to fajny jubileusz u mnie dopiero 17, więc jeszcze sporo mi brakuje ;:224 Ogródek zmienia się z roku na rok to samo i u mnie ,bo kiedyś robiłam takie podsumowanie.Trawa znika krzewy i kwiaty sie pojawiają
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”