Januszu jak zauważyłeś moje i Romila wypowiedzi ( posty ) dotyczyły właśnie merytorycznej dyskusji o tytule zwanym " Działkowiec ".janusz pisze: Rozpocząłem wątek o prasie ogrodniczej z nadzieją na dyskusję o merytorycznej , ogrodniczej zawartości poszczególnych tytułów i ich przydatnosci dla naszego hobby.
I mieszanie do tego jakichś polityczek mi nie odpowiada. Wyładowywujcie się w częsci stworzonej dla Was.
Janusz
PS
Do Admina: bardzo uprzejmie proszę o kanalizowanie dyskusji o PZD we właściwym miejscu. Masz przecież takie techniczne mozliwości.
Miałem nadzieję, że będzie to fajne Forum o roślinach i ogródkach a tymczasem zanieczyszcza się je polityczką.
J.
Ponadto nikt tu nie wyładowuje się na Tobie . Ja po prostu zadałem Ci pytanie ,które Ty wcześniej zadałeś Romilowi . Czyli Tobie wolno zadać komukolwiek takie pytanie , natomiast Tobie nie wolno nikumu zadawać takiego pytania , gdyż jest to już WYŁADOWYWANIE .
Ponadto Januszu Twoje P.S. należy pisać w temacie - " Do Administratora " a nie w tym temacie . Niedawno o tych sprawach Administrator pisał , że nie jest w stanie przeczytać wszystkich postów pisanych na forum i wszelkie prośby i skargi należy kierować e- meilem do niego .