Moja działka - Monika76
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Alu, powiem Ci, że ja też bardzo lubię odętki Kiedy zobaczyłam kępkę przebiśniegów to pomyślałam sobie, że już za chwileczkę, za momencik.. i wszystko stopniowo będzie kwitnąć a wtedy to wszystko dookoła nas będzie inaczej wyglądać. Bardzo na to czekam Służę nasionami odętki Alu
Joluś, przecież wiesz, że możesz do mnie przychodzić i szabrować , oglądaj i marudź, bo lubię to Twoje marudzenie :P. Zaczynam zastanawiać się pomału nad miejscem gdzie posadzę to co od Ciebie przytargałam Panosz się jak najwięcej
Dorotko, całego trawnika nie dam Joli zlikwidować .
Musi zostać, żebym miała miejsce gdzie po prostu walnę się na dowolnie wybrany bok... i będę słuchać jak wszystko rośnie i kwitnie . Karol, spisał się i wie, że jestem mu b.wdzięczna i wiosenna sesja będzie również .
Eraźmie, działka ma pow. 400m2
Bogusiu, ja też ją lubię i w tym roku nie będę spieszyła się z odkrywaniem tak jak w ub. roku, w maju trochę oberwała
Joluś, przecież wiesz, że możesz do mnie przychodzić i szabrować , oglądaj i marudź, bo lubię to Twoje marudzenie :P. Zaczynam zastanawiać się pomału nad miejscem gdzie posadzę to co od Ciebie przytargałam Panosz się jak najwięcej
Dorotko, całego trawnika nie dam Joli zlikwidować .
Musi zostać, żebym miała miejsce gdzie po prostu walnę się na dowolnie wybrany bok... i będę słuchać jak wszystko rośnie i kwitnie . Karol, spisał się i wie, że jestem mu b.wdzięczna i wiosenna sesja będzie również .
Eraźmie, działka ma pow. 400m2
Bogusiu, ja też ją lubię i w tym roku nie będę spieszyła się z odkrywaniem tak jak w ub. roku, w maju trochę oberwała
- bogusia177
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Moniko, dziękuje bardzo za propozycję, chętnie skorzystam
Muszę przyznać, że dzisiaj byłam na działce i u nas w naszych ROD na jednej działce zauważyłam, ku ogromnemu zdziwieniu, przebiśniegi prawie tak samo duże jak Twoje - skoro u nas są tak duże, to w takim razie wiosna blisko!
Muszę przyznać, że dzisiaj byłam na działce i u nas w naszych ROD na jednej działce zauważyłam, ku ogromnemu zdziwieniu, przebiśniegi prawie tak samo duże jak Twoje - skoro u nas są tak duże, to w takim razie wiosna blisko!
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Alu, byłam dzisiaj z Jolą u mnie na działce i widziałam, że przebiśniegi podrosły od tego czasu kiedy byłam z Karolem, jednak jeszcze trochę brakuje im do kwitnięcia.Wracając z działki widziałam piękne kępki kwitnących przebiśniegów, jednak to zależy od miejsca. Jola mówiła, że u niej jest cieplej na działce i to widać na Jej zdjęciach
Nie masz co dziękować za nasionka, mam to się podzielę , może jeszcze coś wypatrzysz kiedy wszystko będzie kwitło
Nie masz co dziękować za nasionka, mam to się podzielę , może jeszcze coś wypatrzysz kiedy wszystko będzie kwitło