Pomidorki koktajlowe - 1cz.
- Tulipan998
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 paź 2008, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
- Kontakt:
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Józefie przejrzałam zdjęcia Twoich pomidorków z wcześniejszych lat- pełen szacuneczek.
Masz do nich dobra rękę. Ja się trzęsę, żeby cokolwiek zechciało mi na parapecie wykiełkować, aż nie śmiem marzyć, że będą z tego jakieś zbiory, ale nadzieja jest... :P .
Z tego co widziałam, Ty musisz opędzać się od nadmiaru siewek, szczęściarz...
Masz do nich dobra rękę. Ja się trzęsę, żeby cokolwiek zechciało mi na parapecie wykiełkować, aż nie śmiem marzyć, że będą z tego jakieś zbiory, ale nadzieja jest... :P .
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
W jesieni wyrzucam krzaki na kompost i później jak na wiosnę rozrzucę ziemię to wschodzą na całej działce.Nie sieję ich wcześniej bo i tak te samosiejki choć wschodzą późno -są zdrowsze od tych "parapetowych".Problem jest tylko taki że nie wiem które zostaną po przerwaniu..Ale różnią się liśćmi więc zwykle mam wszystkie odmiany..emik pisze:Józefie przejrzałam zdjęcia Twoich pomidorków z wcześniejszych lat- pełen szacuneczek.