Krety i walka z nimi !
- Space99
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 mar 2009, o 12:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Dziś skubaniec przebił się jakoś do piwnicy i przez pół nocy szarpał ocieplenie drzwi od wyjścia z piwnicy (styropian).
Myśle że 1km od mojego trawnika+ za rzeczką i drogą powinno go powstrzymać przed powrotem.
Myśle że 1km od mojego trawnika+ za rzeczką i drogą powinno go powstrzymać przed powrotem.
Pozdrawiam Marcin
Moje winorośla
Moje winorośla
- Space99
- Kontakt:
Ja zamontowałem taki stary straszacz na krety bez zmiennej częstotliwości i krety ryją sobie koło niego. Więc teraz próbuje wywaru z czarnego bzu...
Pozdrawiam Marcin
Moje winorośla
Moje winorośla
Czy o takie urządzenie chodzi?
http://www.novamed.pl/stetoskopy-1
http://www.novamed.pl/stetoskopy-1
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Kontakt:
Post forumowicza S30 został usunięty z uwagi na zawartość drastycznych treści opisujących walkę z kretami.
Wypowiedzi budzące grozę w odczuciu wielu z nas nie mają racji bytu na naszym forum.
Proszę zatem ograniczyć swoje publiczne zdziwienie i ewentualne uwagi kierować na pw do moderatorów lub Administratora forum.
Mozi - usuwam również Twój post i zalecam szczegółowe zapoznanie się z regulaminem naszego forum i zasadami tu panującymi.
KaRo
Wypowiedzi budzące grozę w odczuciu wielu z nas nie mają racji bytu na naszym forum.
Proszę zatem ograniczyć swoje publiczne zdziwienie i ewentualne uwagi kierować na pw do moderatorów lub Administratora forum.
Mozi - usuwam również Twój post i zalecam szczegółowe zapoznanie się z regulaminem naszego forum i zasadami tu panującymi.
KaRo
Zgodnie z zaleceniem zapoznałem się z regulaminem, jednak nie znalazłem w tyym dokumencie żadnej, ale to żadnej merytorycznej podstawy ani do usunięcia postu zalecającego by szpadlem dziada, ani postu krytykującego prymitywny język, ani do mojego postu. Ot, co! Owszem, są w regulaminie zapisy o dyskrecjonalnej cenzurze, Nie chcę zaśmiecać wątku - dalej patrz tu: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 40#1123740KaRo pisze:(...)Mozi - usuwam również Twój post i zalecam szczegółowe zapoznanie się z regulaminem naszego forum i zasadami tu panującymi.
KaRo
Mozi
- Space99
- Kontakt:
Dziś jak temperatura gleby zaczęła wzrastać kret postanowił zrujnować mój trawniczek. Ale tym razem byłem czujny i najświeższe kretowisko stało się moim celem. Po minucie ruszyła się ziemia a ja szpadel na maksa w ziemie i w powietrze całą dareń. Już trzeci w tym roku. A pułapke BROS sobie po prostu przeszedł (te klapki zacinają sięj ak dostaną troche ziemi)
Oto efekt:
Oto efekt:
Pozdrawiam Marcin
Moje winorośla
Moje winorośla
Mniemam iż w szkole utwory Rimbaud, Przybyszewskiego czy też Baudelairea były dla Ciebie ekstremalną formą ekspresji, niosącą ze sobą "grozę" jak i "drastyczność".KaRo pisze:Post forumowicza S30 został usunięty z uwagi na zawartość drastycznych treści opisujących walkę z kretami.
KaRo
A jednak taka wykładnia w polskich szkołach istnieje i nikt jej się nie sprzeciwia ani nie cenzuruje