Mój kochany ogród...
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Justynko! Witam w moim ogrodzie! Nie martw się róże na pewno się rozkręcą , a truskaweczek rzeczywiście szkoda... u mnie już też tylko zgnitki , ale część udało się zebrać w jako takim stanie i porobić kompociki....
Katarzyna, zapraszam
Cześć Kasieńko
Wpadłam dzisiaj w odwiedziny i nie wiem jak to się stało, że nie zajrzałam tu wcześniej
Rośliny masz przepiękne, bujne i obsypane pieknym kwieciem. Floksy przecudnej urody - one zawsze kojarzyły mi się z dzieciństwem, szkoda, że nie mam ich w swoim ogrodzie
Jeśli dobrze widziałam - to wpraszam się na brzoskiwnie :P
Wpadłam dzisiaj w odwiedziny i nie wiem jak to się stało, że nie zajrzałam tu wcześniej
Rośliny masz przepiękne, bujne i obsypane pieknym kwieciem. Floksy przecudnej urody - one zawsze kojarzyły mi się z dzieciństwem, szkoda, że nie mam ich w swoim ogrodzie
Jeśli dobrze widziałam - to wpraszam się na brzoskiwnie :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
... no to czekam z niecierpliwością :P a tymczasem powącham sobie jeszcze floksy, yucci i hortensje.
A'propos floksów, to pamiętam, że w dzieciństwie urywałam kwiatuszki i smakowałam ten "lejek" - chyba był słodki
A'propos floksów, to pamiętam, że w dzieciństwie urywałam kwiatuszki i smakowałam ten "lejek" - chyba był słodki
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród