Wszystko o pomidorach 4cz. (20.05.09 -31.12.09)
Dziś po raz pierwszy od kilku dni poszłam do szklarni - w międzyczasie mąż jej doglądał. U mnie leje już od ponad miesiąca. Na razie nic nie dojrzewa, ale ja późno siałam więc nie ma się co dziwić. Zachwycona jestem wyglądem pomidorka od naszej Kozuli - Copia x Black Zebra Piękny cudak - jeszcze nie widziałam takich "pasiaków" w swojej szklarni i pewnie dlatego tak się nimi zachwycam. No i jak na razie muszę przyznać, że czeskie odmiany są całkiem całkiem. Krzewy duże, intensywnie zielone, jak dotąd nic ich nie rusza - żadne żółknięcie, niedobory i takie tam. Zawiązały też najwięcej gron. Zobaczymy co będzie dalej.
- elik_49
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 20:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ida74 super te twoje cudaczki, niech zdrowo i szybko dojrzewają, widać że u ciebie dzisiaj troszkę już świeciło słoneczko a teraz to chyba pomidorkom tego najbardziej potrzeba
pozdrawiam Ela * Moje zielone różności
- sajmon0609
- 200p
- Od: 1 mar 2009, o 15:58
- kozula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sie 2008, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
mila1003 pisze:Dziś po raz pierwszy od kilku dni poszłam do szklarni - w międzyczasie mąż jej doglądał. U mnie leje już od ponad miesiąca. Na razie nic nie dojrzewa, ale ja późno siałam więc nie ma się co dziwić. Zachwycona jestem wyglądem pomidorka od naszej Kozuli - Copia x Black Zebra Piękny cudak - jeszcze nie widziałam takich "pasiaków" w swojej szklarni i pewnie dlatego tak się nimi zachwycam. No i jak na razie muszę przyznać, że czeskie odmiany są całkiem całkiem. Krzewy duże, intensywnie zielone, jak dotąd nic ich nie rusza - żadne żółknięcie, niedobory i takie tam. Zawiązały też najwięcej gron. Zobaczymy co będzie dalej.
Też późno siałam , pozdrawiam kozula .
- MagdaMisia
- Od: 17 mar 2009, o 20:39
-
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- sajmon0609
- 200p
- Od: 1 mar 2009, o 15:58