Witam w ogrodzie u Aguniady
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
U mnie już burza przeszła-bokiem Niepotrzebnie chowałam datury (synem, nie mogę sama ). Popadało, z czego ogromnie się cieszę. Opielę wreszcie całe paskudztwo, które zdążyło wyrosnąć.
- gatita
- 500p
- Od: 15 kwie 2011, o 10:16
- Kontakt:
Dzień doberek i bo pogoda za oknem nie nastraja pozytywnie. Jedyny plus, że ogródek dobrze podlany
Aga, zapraszam później do mnie, pochwalę się wczorajszymi zakupami
Aga, zapraszam później do mnie, pochwalę się wczorajszymi zakupami
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W końcu się wpisuję, choć już kilka razy podczytywałam sobie Twój wątek, to się nie ujawniałam, u mnie czasami jest tak, że mam nagłą przerwę w czytaniu i nie zostawiam śladu.
Brzozy są przepiękne, więc twój ogród od razu wprawił mnie w zachwyt, a jeszcze te wszystkie rabaty, oczko, trawnik... Cudowne miejsce stworzyliście
Brzozy są przepiękne, więc twój ogród od razu wprawił mnie w zachwyt, a jeszcze te wszystkie rabaty, oczko, trawnik... Cudowne miejsce stworzyliście
Joasiu, mam w ogrodzie kilka odmian berberysów... ten który widzisz to Superba, ale mam też Admiration i Harlequin... żaden nie ma zielonych listków, wszystkie idą w szkarłatne zabarwienie (poza Erectą, ktora uwielbiam)... Admiration ma jeszcze w dodatku żółte obwódki - wygląda to cudownie... popatrz w ogrodniczym na odmiany - wybór jest spory Złotokapa polecam bardzo - cudowny jest w fazie kwitnienia... pamietaj tylko, ze to trujace drzewko.
Gatita - znam sklep na Wale/róg Kadetów (mieszkałam krótko w Wawrze, wiec go odwiedzalam obsadzajac taras). Juz lece do Ciebie ogladac nowe nabytki roslinne
Francesco - witam Cie serdecznie!
pozdrawiam wszystkich i milego 13-ego
Gatita - znam sklep na Wale/róg Kadetów (mieszkałam krótko w Wawrze, wiec go odwiedzalam obsadzajac taras). Juz lece do Ciebie ogladac nowe nabytki roslinne
Francesco - witam Cie serdecznie!
pozdrawiam wszystkich i milego 13-ego
-
- Od: 19 sie 2010, o 18:09
Witaj Aguś!!!!
Na poczatek powiem jedno znalazłam kolejny ogród do którego będę wracała i podziwiała....jest cudowny ,przepieknie skomponowany,fantastycznie zadbany
A po drugie brzozy ,oczko pieknie zagospodarowane i takie czysciutkie w ogóle w szystko u Ciebie jest piękne... zatem juz sie ode mnie nie opędzisz
Pozdrawiam Dana
Na poczatek powiem jedno znalazłam kolejny ogród do którego będę wracała i podziwiała....jest cudowny ,przepieknie skomponowany,fantastycznie zadbany
A po drugie brzozy ,oczko pieknie zagospodarowane i takie czysciutkie w ogóle w szystko u Ciebie jest piękne... zatem juz sie ode mnie nie opędzisz
Pozdrawiam Dana
marzenia się spełniają! Dana
- Esterka
- 100p
- Od: 12 maja 2011, o 11:46
Piękny ogród: )
cudownie zachowana harmonia i bije z niego taki spokój...
będzie dla mnie inspiracją jak się odnaleźć w cieniu brzóz
cudownie zachowana harmonia i bije z niego taki spokój...
będzie dla mnie inspiracją jak się odnaleźć w cieniu brzóz
Pozdrawiam serdecznie Gośka
Nasz ogrodowy plac budowy
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Dana, jak miło Cię widzieć z rewizytą Twoje pochlebne słowo to miód na moje ogrodnicze serce będzie mi miło gościć Cię w brzozowym cieniu
Esterko-świeżynko, witaj i rozgość się! jeszcze miesiąc temu i ja zaczynałam, czekam więc na Twój wątek, bo rozumiem, ze też mieszkasz w brzozowym zakątku
Esterko-świeżynko, witaj i rozgość się! jeszcze miesiąc temu i ja zaczynałam, czekam więc na Twój wątek, bo rozumiem, ze też mieszkasz w brzozowym zakątku
- Esterka
- 100p
Mój zakątek tworzą brzozy, dęby, sosny i ogromniasty kasztanowiec... to te zastane i w dużej mierze zaplanowane przez naturę... a do tego dołączyły moje nasadzenia: świerki, modrzewie, sosny i wiele innych... powoli porządkuję dokumentację fotograficzną naszych zmagań z ogrodem... i w wolnych chwilach (kiedy moje maluchy śpią) próbuje nauczyć się jak w ogóle taki wątek założyć... jak się tylko nauczę to na pewno coś się pojawi
- gatita
- 500p
- Kontakt:
Esterko własnie chciałam Cię zachęcic do założenia wątku . Z tego co piszesz to zapowiada się pieknie !
- Esterka
- 100p
Mam nadzieję, ze kiedyś będzie pięknie
na dzień dzisiejszy jest to ogrodowy plac budowy ;)
na dzień dzisiejszy jest to ogrodowy plac budowy ;)
- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Wątek się łatwo zakłada, klikasz "NOWY TEMAT", nadajesz mu tytuł i piszesz ;). Chętnie bym zobaczyła od czego zaczynasz
- gatita
- 500p
- Kontakt:
Ja też lubię pooglądać jak rodzi się nowy ogród