Ogród Anki
- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogród Anki
Anuś - maj i sezon na ślimaki, Ty masz je w ogródku... lubię je ale nie zazdroszczę.
Mam też takie tulipany od Janusza, ładnie się prezentowały ale zdjęcia nie zdążyłam im zrobić.
Pozdrawiamy
Mam też takie tulipany od Janusza, ładnie się prezentowały ale zdjęcia nie zdążyłam im zrobić.
Pozdrawiamy
- ASK_anulla
- Od: 25 cze 2013, o 13:44
Dobrze, że się ujawniłaś Skrytoczytaczko. Nowa porcja zdjęć mi przypomniała wyjątkowy zapach Waszego leśnego ogrodu i poziomkowy raj. Rośliny można zdobyć takie same, skopiować ścieżki i placyki, ale tej atmosfery leśnego zakątka nie da się naśladować.
Pozdrawiam, Anna.
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Jak mówi prof. Bralczyk jest różnica, kiedy robimy komuś łaskę, a kiedy laske... Używajmy polskich znaków!
Potencjalny ogród Anulli cz. 2
Zytko moje tulipany jeszcze kwitną i trzymają się nieźle.
Aniu u nas od dwóch tygodni pyli sosna jest żółto wszędzie, a nawet widać jak wiatr niesie ten pył. Moje dzieci mają alergię i od dwóch tygodni kichają.
Aniu u nas od dwóch tygodni pyli sosna jest żółto wszędzie, a nawet widać jak wiatr niesie ten pył. Moje dzieci mają alergię i od dwóch tygodni kichają.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
Deszcz dopomógł roślinkom i rosły jak szalone,a przeważnie to hosty miały raj, a teraz znowu robi się sucho i mogłóby popadać.
Parę fotek z ogrodu.
Parę fotek z ogrodu.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Aniu-wspaniały ogród,wspaniałe miejsce do odpoczynku-pozazdrościć
Ostatnie fotki coś nie mogę obejrzeć, nie wiem czy mój komputer strajkuje czy za duże zdjęcia są?
Jestem pod wrażeniem ujęcia ślimakowo-paprotkowym
Ostatnie fotki coś nie mogę obejrzeć, nie wiem czy mój komputer strajkuje czy za duże zdjęcia są?
Jestem pod wrażeniem ujęcia ślimakowo-paprotkowym
Witaj Kasiu, ogród taki sobie jeszcze dużo mu brakuje, ale pomału go dopieszczam. Zdjęcia pewnie są za duże i nie wchodzą . Deszcz dużo pomaga moim roślinkom na naszych piaskach.
Anka
Ogród Anki
Ogród Anki
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja wiem, że czasu nie ma ale może chociaż na krótkie wspominki Wpadniesz? Zaglądamy...
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga