Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze marzenie- realizacja krok po kroku
hehehhe no to w takim razie ten pasztet może Ci nie smakować..aczkolwiek namawiam jednak to przekonania się do niego hehehe Ewuś czy u Ciebie dzisiaj też tak słonecznie? Aż żałuję że wczoraj nie było tak jak dzisiaj.. i że nie mogę być na działeczce. Ty już pewnie nadgoniłaś z pracami ogródkowymi ? Pewnie ciężko Ci usiedzieć w domu
- Josephine_83
- 200p
- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Dziękuję, dziś już lepiej choć jeszcze siedzę w domku.
Ahh.. te brzóski, są takie piękne, ale tak śmiecą! Biję się z myślami czy nie posadzić kilka na linii ogrodzenia...
A co do grabienia to i tak dużo zrobiłaś! No i ile ruchu !
Ahh.. te brzóski, są takie piękne, ale tak śmiecą! Biję się z myślami czy nie posadzić kilka na linii ogrodzenia...
A co do grabienia to i tak dużo zrobiłaś! No i ile ruchu !
Josephine_83 ;)
Największe szczęście na świecie, leży na końskim grzbiecie
Storczyki Takie Takie Ogródkowe plany Josephine
-
Ja Ci odradzam... ja gdybym mogła to może maksymalnie jedną bym zostawiła. A resztę usunęła. No ale że teraz drzew się nie wycina to się będę z nimi męczyć. Podobają mi się ale to grabienie...
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Madziu ja to ze wszystkim jestem w lesie .Nic mam nie zrobione ,bo u mnie ziąb ,ale pełna mobilizacja ,może jutro coś się uda zrobić .
-
To jestem w szoku Myślałam że jesteś daaaleko w przodzie przed nami Nadrobisz. Dmucham na żeby i do Ciebie dotarło
Madziu, wpadam z rewizytą, a tu u Ciebie tyyyllleee miejsca Wspaniale to sobie urządzasz, a lasek i woda w pobliżu, to prawdziwy luksus. Będę tu zaglądać
U nas niecałe 4 ary, a ja chce mieć wszystko, łącznie z tym, że zachorowałam na własne warzywka i truskaweczki
U nas niecałe 4 ary, a ja chce mieć wszystko, łącznie z tym, że zachorowałam na własne warzywka i truskaweczki
-
Iwonko u mnie pustko że hoho ale mam nadzieję że coś się powoli będzie zmieniać hehe. Też choruję na swoje warzywka i owoce..chociaż w niewielkich ilościach. Jak dopracuję tę stronę stawu, wezmę się za drugą i tam planuję w przyszłości zrobić swój ogródek warzywno owocowy.. .
-
Trzymaj mocno, będą mi bardzo potrzebne
Z przepisu na pasztet skorzystam i ja. Trzymam kciuki Madziu za realizację Twoich planów ogrodowych.
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- Josephine_83
- 200p
- Od: 23 wrz 2012, o 09:20
Chyba masz racje i odpuszczę te brzozy, wystarczy mi liści z moich jabłoni!
Josephine_83 ;)
-
ooo Julianna już od kilku dni się zastanawiałam gdzie zniknęłaś nam ????? No to napisz koniecznie czy smakuje:) Dziękuję za
Josephine jest oprócz wyglądu jednak plus tych brzózek Mięśnie po takim bieganiu z grabiami da się wyczuć Ale jednak wolałabym już ich nie czuć i tyle nie grabić Ale co tam, nie marudze:D Chciało mi się prac ogrodowych to mam. Choć nie powiem.. bo chcę więcej!! Już jechać i robić, robić.. Wolę to niż siedzenie w domku i patrzenie jak śnieg za oknem sypie. Wiosennie dzisiaj było więc i wiosenny obiadek- krem z brokuł. Nie mogę się doczekać już świeżych brokuł
Josephine jest oprócz wyglądu jednak plus tych brzózek Mięśnie po takim bieganiu z grabiami da się wyczuć Ale jednak wolałabym już ich nie czuć i tyle nie grabić Ale co tam, nie marudze:D Chciało mi się prac ogrodowych to mam. Choć nie powiem.. bo chcę więcej!! Już jechać i robić, robić.. Wolę to niż siedzenie w domku i patrzenie jak śnieg za oknem sypie. Wiosennie dzisiaj było więc i wiosenny obiadek- krem z brokuł. Nie mogę się doczekać już świeżych brokuł