Ogród Majka411 - w oczekiwaniu na róże 2013
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Majka411 - w oczekiwaniu na róże 2013
Moje róże w większości wyglądają podobnie Chippendale od tygodnia stoi spęczniały Teraz też zaglądałam, ale na próżno.
- takasobie
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Czyli coraz piękniej! Z ilości pąków wynika, że niebawem możesz zacząć produkcję konfitur różanych na skale przemysłową!
Jestem ciekawa swojej Heidi Klum, bo to jej pierwszy sezon u mnie, ma kilka pąków, ale do Twojej jej sporo brakuje.
Jestem ciekawa swojej Heidi Klum, bo to jej pierwszy sezon u mnie, ma kilka pąków, ale do Twojej jej sporo brakuje.
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobrze Maju,poczytam o sposobie,który polecasz
Majka jakie cuda, ile pąków, teraz tylko trochę słońca i w sobotę nie nadążysz z aparatem.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Majeczka ale cuuudnie startuja rózyczki Ty sie przyznaj ty masz jakiegos photoshopa do obróbki ogrodowych.... A trawnik...czym kochana malujesz trawnik
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Maju, jak tak patrze na twoje róże i ich zdrowe liście, to sobie myślę, że ty masz założoną jakąś ogromną oranżerię Czytam, że nie masz żadnych robali ani grzyba......u mnie mszyca i plamistość. Chociaż krzaczki róż cudne i mnóstwo pąków.....ale te choróbska Nawet kupiona wiosną Aspirynka ma plamistość
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam Renata
Zapraszam Renata
- Dyskrecja
- Od: 22 lis 2010, o 20:01
Maju, jak u Ciebie po ostatnich nawałnicach, czy Twoje pupilki nie ucierpiały zbytnio?
U mnie wszędzie błotko, zimno i mokro, już by starczyło tych opadów, kwiaty może zobaczę za miesiąc.
U mnie wszędzie błotko, zimno i mokro, już by starczyło tych opadów, kwiaty może zobaczę za miesiąc.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Twoje pączki są znacznie bardziej zaawansowane jak moje, ale i ja sie doczekam Zapawiada sie niezły festiwal
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Majeczko, jeszcze chwilka i będzie festiwal, ileż pąków
- lulka
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O raju Maju, ale wyrywne te różyce. Przyszedł na nie czas i ścigają się jedna przez drugą. , jeszcze żeby tylko słonko wyszło
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Dobrze że Cię ominęły te nawałnice i roślinki dają radę. Różyczki wyglądają tylko słonka, podobnie jak my, żeby wygrzewać się w jego ciepełku
Ogród bogaty w roślinność czyli różnorodny właśnie takim teraz nam go pokazujesz i bardzo mnie się on podoba bo ja lubię różnorodność.
Wiesz Majeczko, mnie się wydaje że KaRo chodziło o inne bogactwo czyli mnogość roślinności a nie tylko róże które do niedawna pokazywałaś.Bogaty?. ? wprost przeciwnie, kupuję tanie rzeczy?., ale te rzeczy muszą mi się podobać.
Jedynym wyjątkiem są róże, na które nigdy nie żałowałam pieniążków.
Ogród bogaty w roślinność czyli różnorodny właśnie takim teraz nam go pokazujesz i bardzo mnie się on podoba bo ja lubię różnorodność.
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Majeczko, ciekawe czy i tym razem uda mi się Ciebie rozśmieszyć , ale fakt jest faktem, że co do Ciebie zajrzę, to widzę następne ciekawe i jakże piękne zakątki, przedtem zauroczona byłam tylko różami, teraz, gdy pokazujesz wszystko z większej perspektywy zauroczona jestem piękną aranżacją ogrodu, efektownym doborem roślin i zmysłem estetycznym. Pączusie na różyczkach już kuszą kolorystyką, jak rozkwitną toż dopiero będzie widok, a to już za chwileczkę, za momencik.
- Mufka
- Od: 11 lut 2009, o 20:02
Majeczko, ja jestem prosty człowiek i nie przemawia do mnie mnogość jednakowych różanych pączków, cieszę się tylko ich liczbą, bo zapowiadają przyszły, wspaniały spektakl
Natomiast biję pokłony przed wspaniałą wprost aranżacją i doskonałą kompozycją całości nasadzeń. W tak jednorodnym ogrodzie jaki posiadasz, bo trzeba przyznać, że królują w nim głównie róże, dobre skomponowanie całości, pod względem wysokości, kolorystyki i czasu kwitnienia jest nie lada sztuką ! A więc kochani, czapki z głów, bo pokazywane zdjęcia całości różanki to nie byle jakie dzieło, to dzieło perfekcyjne i doskonałe w każdym szczególe
Założenie jest piękne samo w sobie - Majuś masz u mnie złoty medal za całokształt
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4