Zielony zakątek - Katki
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Katko wpadłam do Ciebie z rewizytą masz piekne miejsce na ziemii obejrzałam wszystkie posty od początku i jestem pod wielkim rażeniem bogactwa kolorów i nierównościami terenu które wspaniale zagospodarowałaś :P bajkowo, super wrzosy i różaneczniki mnóstwo skalniaków :P będę Cię odwiedzać z przyjemnością. Pozdrawiam
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Katko
Przyszłam do ciebie z rewizytą i wyjść nie mogę. Zauroczył mnie twój zakątek. Cóż mogę powiedzieć ......... pięknie! Żałuję, że wcześniej nie odkryłam twego ogrodu. Forum tak szybko się rozrasta, że ciężko śledzić wszystko na bieżąco. Postaram się częściej zaglądać do ciebie, bo naprawdę, jest co podziwiać
Przyszłam do ciebie z rewizytą i wyjść nie mogę. Zauroczył mnie twój zakątek. Cóż mogę powiedzieć ......... pięknie! Żałuję, że wcześniej nie odkryłam twego ogrodu. Forum tak szybko się rozrasta, że ciężko śledzić wszystko na bieżąco. Postaram się częściej zaglądać do ciebie, bo naprawdę, jest co podziwiać
Ty nie odwiedzaj innych ogrodów tylko rób zdjęcia rododendronów ;:106Katka pisze: Ja też nie nadążam za rozwojem forum i nie jestem w stanie odwiedzić wszystkich wątkowych ogrodów.
Mają przecudne kolory.
z uśmiechami Iza
u liski
u liski