W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
- Fajerka
- 200p
- Od: 22 mar 2014, o 11:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: W.o... Kotach cz.7 {04.2014}
Teraz są obroże bezpieczne tzn otwierają się jak kot o coś zahaczy
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek
Po deszczu nadchodzi słońce. Czas na słońce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
"Jaka róża taki cierń, nie dziwi nic" oraz "Uparcie i skrycie..." zawsze chwytają mnie za serce.
- ekopom
- -Moderator Forum-.
- Od: 3 cze 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
W zasadzie to nie wiem na co kotu obroża, chyba, że jako czip do identyfikacji.
pozdrawiam Ludwik
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
Uprawa pomidorów na zbiór jesienny
- Fajerka
- 200p
- Od: 22 mar 2014, o 11:55
Adresowka by się przydała jeśli nie ma chipa. Najgorsze są dzwoneczki, nie wiem kto to wymyslił.
Asia http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=74586" onclick="window.open(this.href);return false; Buduję swój zielony zakątek
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2014, o 19:16
Ja stosuje obroże przeciw pchłom. Skuteczna.
- andziula30
- 200p
- Od: 9 kwie 2012, o 16:32
No mój też nosił taką przeciw pchłom odkąd skończył pół roku. I drugą czarną ozdobną.Ostatnio kupiłam czerwoną. Widać kolor się nie spodobał bo po dwóch dniach gdzieś posiał
I niech patrzą liście, tak łatwo upaść jak one wszystkie.
Niech kwiaty zobaczą, że ludzie choć tańczą razem, sami płaczą...
Niech kwiaty zobaczą, że ludzie choć tańczą razem, sami płaczą...
- annodomini
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gdybym założył obrożę któremuś z kotów, to by na mnie pytająco spojrzał: " Pańcio, po...kręciło Cię ?" Robią co chcą, chodzą gdzie chcą, ja jestem od wydawania posiłków - jak przyjdą
Wypowiadam się na FO, gdy mam o czymś jakiekolwiek pojęcie,
gdy go nie mam, proszę innych o radę.
Pozdrawiam Skrytopodczytywacz Adam
Re: Śmiercionośna pigułka i pigułka awaryjna "dzień po" Cz.2
Było trochę straszenia i żartów, a teraz ma poważne pytanie i proszę nie molestować mnie wyznaniowo.
Zdarza się, że pies czy kot płci dziewczyńskiej zginie na parę dni. A jak się znajdzie, będzie przychówek, na ogół nie chciany.
Czy podanie takiej tabletki zwierzęciu, będzie również skuteczne, czyli spowoduje brak potomstwa?
Zdarza się, że pies czy kot płci dziewczyńskiej zginie na parę dni. A jak się znajdzie, będzie przychówek, na ogół nie chciany.
Czy podanie takiej tabletki zwierzęciu, będzie również skuteczne, czyli spowoduje brak potomstwa?
- jokaer
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 lut 2008, o 08:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: Pogórze Ciężkowickie 385 m npm; na granicy Małopolski z Podkarpaciem
Są tabletki dla suczek, ale z tego co wiem, jest to środek wczesnoporonny.
Pozdrawiam- Jola Spis treści w uprawie warzyw
----------------------------------------------------
Sprzedam/Kupię/Wymienię Moje krzyżówki Na pohybel zimie
----------------------------------------------------
Sprzedam/Kupię/Wymienię Moje krzyżówki Na pohybel zimie
Zostały mi tylko kotki dziewczyny. Za otwarcie drzwi u lekarza dycha,za wypisanie recepty też
się należy.Po co ma zachodzić i poronić,jak może nie zachodzić.
się należy.Po co ma zachodzić i poronić,jak może nie zachodzić.
Fakt głupotą jest obroża z dzwoneczkiem dla kota polującego i wychodzącego z domu.Co on biedny ma złapac jak wiecznie coś mu dzyndoli na szyi Natomiast jakaś obrózka przydać się może;kot jest oznakowany ,że nie jest bezdomny.Ja moim zakładam od wiosny taką obróżkę gumową z adresówką,bo już mi się pare razy zdarzyło w ostatniej chwili ,,wyszarpać,,kota z obcych rąk.Mam długowłose,więc chętnych nie brakuje. Już mi na oczach rodziny tak jedną kotke do auta wsadzili i odjechali.Zanim zorientowali sie wszyscy ,że auto zatrzymało sie po naszą PUMKĘ ;było za póżno.
- annodomini
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2008, o 15:24
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak kameleon, "zlewa" się z obiciem kanapy
Wypowiadam się na FO, gdy mam o czymś jakiekolwiek pojęcie,
...a ja juz nawet jestem skłonna uwierzyć ,że ,,cudaka,,ktos się pozbył wystawiając za drzwi
Ludzie są jednak okrutni.Wczoraj na moich oczach wyrzucono psa z auta.Niestety nie zapamietałam nr,samochodu,bo nawet mi się nie śniło ,że takie coś można zrobić w biały dzień na ruchliwej ulicy.Pieska przyniosłam do domu,bo stał biedniutki taki raz na poboczu ,raz na środku ulicy koło mojego domu...Piękny rasowy piesek z obciętym ogonkiem,przystrzyżonymi uszkami coś jak pinczer lub,,sarenka,,Z racji wielkości,a raczej ,,minimalizmu,, po jednym telefonie do sąsiadów szybciutko znalazł domek Nie mogłam go zatrzymać ,choć bardzo bym chciała ze wzgledu na dwa koty 3 razy większe od niego.Za to mam go za płotem,a sąsiedzi po stracie swojego staruszka są przeszczęśliwi.Piesek jest malutki i w sam raz dla starszych ludzi
Ludzie są jednak okrutni.Wczoraj na moich oczach wyrzucono psa z auta.Niestety nie zapamietałam nr,samochodu,bo nawet mi się nie śniło ,że takie coś można zrobić w biały dzień na ruchliwej ulicy.Pieska przyniosłam do domu,bo stał biedniutki taki raz na poboczu ,raz na środku ulicy koło mojego domu...Piękny rasowy piesek z obciętym ogonkiem,przystrzyżonymi uszkami coś jak pinczer lub,,sarenka,,Z racji wielkości,a raczej ,,minimalizmu,, po jednym telefonie do sąsiadów szybciutko znalazł domek Nie mogłam go zatrzymać ,choć bardzo bym chciała ze wzgledu na dwa koty 3 razy większe od niego.Za to mam go za płotem,a sąsiedzi po stracie swojego staruszka są przeszczęśliwi.Piesek jest malutki i w sam raz dla starszych ludzi