Na starych fundamentach
Re: Na starych fundamentach
Dziękuje. Ja jestem pokręcony że muszę robić wszystko według planu, nie ważne co to jest. Moja żona nawet uprzedza mnie że jedziemy na zakupy i ja sobie wtedy planuje jak co i gdzie kupimy. Strasznie nie lubię jak coś mi nie wyjdzie albo wyskoczy coś znienacka. Lubię być zorganizowany do takiego stopnia że planuje sobie nawet kiedy będę odpoczywał i leniuchował, rodzina wie że jak mam zaplanowany dzień lenistwa to nie można mi zawracać głowy pierdołami bo i tak nic nie zrobię.
- sweetdaisy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 sty 2015, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
, a gdzie spontan?!?
- wagabunga123
- 1000p
- Od: 11 lip 2013, o 14:34
spontan - do zaplanowania
A tak serio, to ja również lubię działać zgodnie z planem, niestety mój małżonek ma inaczej - jesteśmy 14 lat po ślubie w tej kwestii dalej docieramy się
A tak serio, to ja również lubię działać zgodnie z planem, niestety mój małżonek ma inaczej - jesteśmy 14 lat po ślubie w tej kwestii dalej docieramy się
Jeśli potrafisz o czymś marzyć, to potrafisz także tego dokonać - Walt Disney
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Ciurkadełko wśród róż - moje miejsce na ziemi Tu na razie jest ściernisko ale będzie ... Pozdrawiam, Marlena
Tak tak spontan do zaplanowania.
Lubię działać metodyczne tak jest wygodniej.
Lubię działać metodyczne tak jest wygodniej.
Melduje że punkt 2 wykonany, za złom dostałem 230 zł .
Powoli przystępuje do fazy 3.
Powoli przystępuje do fazy 3.
- witch
- 1000p
- Od: 9 cze 2013, o 10:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak tak patrzę to faktycznie zyskasz sporo miejsca po usunięciu szopki.
Plany zawsze warto robić, a jak coś nie wyjdzie to cóż, zawsze można je zmienić.
Plany zawsze warto robić, a jak coś nie wyjdzie to cóż, zawsze można je zmienić.
- wagabunga123
- 1000p
Kurczę, sporo masz tych składzików do rozebrania
Za złom dostałeś całkiem pokaźną sumkę jakie roślinki kupisz pochwal się
Za złom dostałeś całkiem pokaźną sumkę jakie roślinki kupisz pochwal się
Co do roślin to jeszcze nie wiem co zostanę pod domkiem bo coś mi się zdaje że tam beton jest wylany. Jeśli tak to zrobię tam miejsce na posiadówkę. Myślę o winogronac. Może jakaś kratka i clematysy. Wzdłuż płotu róże aż do jagody kamczackiej. W sobotę jadę na targi ogrodnicze bo są w Toruniu i całą kasę ze złomu może na roślinki wydam.
Siemanko Altana rozebrana,drzewo posegregowane i wywiezione. Pozostało trochę śmieci ale to pikuś .
Podczas rozbiórki doszło do małego wypadku.Ponieważ sam rozbierałem altankę i nikt nie asekurował ścian i co gdzie leci w pewnym momencie po jednym uderzeniu toporkiem domek się poskładał. Zdążyłem uciec ale oberwała ławka i połamało się parę szczebelek. Podczas ucieczki Krzyś stanął na deskę z gwoździem, krew się lała. Chodzić mogę, nic nie spuchło więc chyba będzie dobrze.
Okazało się że pod altanką nie ma betonu tylko były płytki chodnikowe, bardzo się ciesze z tego bo będę mógł wsadzić jabłoń, posiać trawnik i co mi przyjdzie do głowy.
Podczas rozbiórki doszło do małego wypadku.Ponieważ sam rozbierałem altankę i nikt nie asekurował ścian i co gdzie leci w pewnym momencie po jednym uderzeniu toporkiem domek się poskładał. Zdążyłem uciec ale oberwała ławka i połamało się parę szczebelek. Podczas ucieczki Krzyś stanął na deskę z gwoździem, krew się lała. Chodzić mogę, nic nie spuchło więc chyba będzie dobrze.
Okazało się że pod altanką nie ma betonu tylko były płytki chodnikowe, bardzo się ciesze z tego bo będę mógł wsadzić jabłoń, posiać trawnik i co mi przyjdzie do głowy.
- wagabunga123
- 1000p
Krzysiu, o mały włos. Uff
Miałaś szczęście!!!
Na pracę, którą wykonałeś należą Ci się wielkie
I bardzo zazdroszczę braku betonu - wiem co mówię ja mam go aż nadto
Ostatnio skuliśmy tylko kawałek i wyszła tona gruzu - 130 pln mniej w kieszeni (po wielkich targach).
Ja dziś mam wolne i właśnie jadę do obi, musze dokupić farby do pergoli, bo zabrakło i jakieś pestycydy co by ratować róże. Obiecałam sobie że nie kupię roślin ale po drodze jest giełda kwiatowa grzech Ne zajrzeć
Miłego dzionka, w stolicy dziś dużo
Miałaś szczęście!!!
Na pracę, którą wykonałeś należą Ci się wielkie
I bardzo zazdroszczę braku betonu - wiem co mówię ja mam go aż nadto
Ostatnio skuliśmy tylko kawałek i wyszła tona gruzu - 130 pln mniej w kieszeni (po wielkich targach).
Ja dziś mam wolne i właśnie jadę do obi, musze dokupić farby do pergoli, bo zabrakło i jakieś pestycydy co by ratować róże. Obiecałam sobie że nie kupię roślin ale po drodze jest giełda kwiatowa grzech Ne zajrzeć
Miłego dzionka, w stolicy dziś dużo
Dziękuję. Kup sobie roślinki, to miły nałóg. Ja próbuję zamienić kupowanie papierosów na kwiatki.
- kasia100780
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 lip 2014, o 16:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Brawo, od razu lepiej będzie miejsce na roślinki