Ogród Biedronki641 cz.5
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogród Biedronki641 cz.5
Alu pomroziło nam trochę, ale rozgrzewasz nas cudnymi maluchami. Twoja miłość do małych, kolorowych piękności jest niesamowita.
- nifredil
- Od: 26 mar 2012, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ala, zawsze jestem zaskoczona twoją ogrodową różnorodnością Masz tyle roślin.. a niektóre to takie widziane przeze mnie po raz pierwszy w życiu
U mnie dzisiaj rankiem było -23.. wdzięczna jestem za warstwę śniegu, bo byłoby krucho
U mnie dzisiaj rankiem było -23.. wdzięczna jestem za warstwę śniegu, bo byłoby krucho
- Biedronka641
- Od: 5 cze 2012, o 17:17
Witam.
Iwonko ociepliło się ale ciepła jakoś nie czuje. Odnośnie pazura już rozmawiałyśmy. Czekałam na jego nasiona, ale nic nie widziałam co by można było z niego zebrać. Jeśli były to może coś wyrośnie. Otrzynałam z USA jego nasionka. Wiesz ile w torebce ich było? Do tego była dołączona szpatułka do wysiewu a nasionka mikroskopijne. Może i w moim były takowe. Poobserwuje go w tym roku ,jak wo ogóle wyjdzie.
Marysiu witaj w Nowym Roku. Dziękuję za życzenia. Oby zima szybko przeleciała i ruszymy do ogrodów.
Sławku mam go trzeci rok a dopiero pierwszy raz mi kwitł. Kosztował 30 zł.
Alu jest troszkę śniegu,ale w niektórych wątkach widzę go dużo więcej.
Jurku mam rozumieć ,że u Ciebie już jest na plusie. A padał deszcz czy śnieg?
Stefciu bo to jeszcze mało znany kwiatuszek.
Soniu moja miłość to wszystko co kwitnie małe i duże. Opatulałaś rośliny, bo mnie zaskoczyła ta zima.
Sabinko a śniegu masz dużo? Tak mam różnorodność roślin,bo marzy mi się wszystko co dostępne na świecie. O taka natura zbieracza.
Iwonko ociepliło się ale ciepła jakoś nie czuje. Odnośnie pazura już rozmawiałyśmy. Czekałam na jego nasiona, ale nic nie widziałam co by można było z niego zebrać. Jeśli były to może coś wyrośnie. Otrzynałam z USA jego nasionka. Wiesz ile w torebce ich było? Do tego była dołączona szpatułka do wysiewu a nasionka mikroskopijne. Może i w moim były takowe. Poobserwuje go w tym roku ,jak wo ogóle wyjdzie.
Marysiu witaj w Nowym Roku. Dziękuję za życzenia. Oby zima szybko przeleciała i ruszymy do ogrodów.
Sławku mam go trzeci rok a dopiero pierwszy raz mi kwitł. Kosztował 30 zł.
Alu jest troszkę śniegu,ale w niektórych wątkach widzę go dużo więcej.
Jurku mam rozumieć ,że u Ciebie już jest na plusie. A padał deszcz czy śnieg?
Stefciu bo to jeszcze mało znany kwiatuszek.
Soniu moja miłość to wszystko co kwitnie małe i duże. Opatulałaś rośliny, bo mnie zaskoczyła ta zima.
Sabinko a śniegu masz dużo? Tak mam różnorodność roślin,bo marzy mi się wszystko co dostępne na świecie. O taka natura zbieracza.
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
Witaj . Natura zbieracza mówisz ?? To też ma swoje plusy rzecz jasna . Ja już pogodziłam się z tym, że wszystkiego mieć nie można ale bynajmniej wiem gdzie takie cuda podziwiać . Goryczka ma bardzo ładny odcień . Pozdrawiam .
- Biedronka641
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Witaj Alu! U mnie sypie od rana drobnica śniegowa ...
Czy to baptysia ? Posadziłam w ub.sezonie bo przed kilku laty miałam ale już przepadła nawet nie wiem co z nią zrobiłam...Kulnika też miałam...
Niebieski kolor lubię w ogrodzie!
Pozdrawiam!
Czy to baptysia ? Posadziłam w ub.sezonie bo przed kilku laty miałam ale już przepadła nawet nie wiem co z nią zrobiłam...Kulnika też miałam...
Niebieski kolor lubię w ogrodzie!
Pozdrawiam!
- alicjad31
- Od: 28 lip 2013, o 20:38
Alu piękne kwiaty zachwycona jestem nimi
Wczoraj u mnie było na dużym plusie ,a teraz pada śnieg i niech pada .
Pozdrawiam
Wczoraj u mnie było na dużym plusie ,a teraz pada śnieg i niech pada .
Pozdrawiam
Pozdrawiam Alicja
- stefcia
- 500p
- Od: 2 gru 2012, o 18:08
Alu
Masz urodziwą baptysię - niebieski kolor pięknie się prezentuje w ogrodzie
Masz urodziwą baptysię - niebieski kolor pięknie się prezentuje w ogrodzie
- Locutus
- Od: 17 kwie 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Padał oczywiście deszcz... W nadchodzącym tygodniu znowu zapowiadają się bezśnieżne mrozy... Ajajaj...
Baptisii zazdroszczę. Zawsze o tej roślinie marzyłem. Siałem kiedyś, wykiełkowała, przetrwała może dwa sezony, nigdy nie zakwitła i zdechła... Ostatnio kupiłem sadzonkę i mam nadzieję na więcej szczęścia...
Pozdrawiam!
LOKI
Baptisii zazdroszczę. Zawsze o tej roślinie marzyłem. Siałem kiedyś, wykiełkowała, przetrwała może dwa sezony, nigdy nie zakwitła i zdechła... Ostatnio kupiłem sadzonkę i mam nadzieję na więcej szczęścia...
Pozdrawiam!
LOKI
- TerDob
- Od: 13 sty 2008, o 17:06
Alu śliczne kwiatuszki pokazujesz i wszystkie niebieskie Widać że lubisz niebieski kolor - ja też
Baptsiia cudna proszę podpowiedz kiedy najlepiej nasionka wysiać ??
Ciekawe jak nasze roślinki zniosą takie duże mrozy ??
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Baptsiia cudna proszę podpowiedz kiedy najlepiej nasionka wysiać ??
Ciekawe jak nasze roślinki zniosą takie duże mrozy ??
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
- Biedronka641
Maryniu u mnie dziś też drobnica padała. Tak to babtysja. Miałaś ją w słońcu, bo tam mi lepiej rosła niż w półcieniu. Mam jeszcze białą,ale przyszła ze szkółki siewka i nie wiem czy przeżyje.
Alu u mnie dziś na zerze. A najładniejsze widoczki były z rana.
Stefciu teraz skupiam się na niebieskościach. Ta babtysja ma już parę latek i co roku coraz większa.
Jerzy troszkę śniegu jest ale nie wiem czy się utrzyma , bo nie ma mrozu. Jak przyjdą kolejne mrozy to A może za wcześnie ją wysadziłeś?
Tereniu tak lubię niebieski kolor i nawet stworzyłam w takim kolorze rabatkę. Ja siałam do doniczki wiosną. Powschodziła i ładnie podrosła ,ale jeszcze jej nie wsadzałam docelowo. Teraz trzymam ją w chłodnym pomieszczeniu. Nawet muszę do niej zaglądnąć.
Troszkę mojej zimy.
A choinkę czas rozebrać, bo się już sypie.
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Alu czarujesz niebieskościami. Przymiotno śliczne, takie delikatne. U ciebie ładna zima, u mnie śniegu dużo więcej. Ja nie okrywam żadnych roślin, jedynie śniegiem zasypałam azalię, róże i młode, sadzone jesienią hortensje. Spokojnego świętowania.
- stefcia
- 500p
- Od: 2 gru 2012, o 18:08
Alu śliczne fotki porobiłaś zimie - nie musisz nic okrywać - masz wszystkie roślinki okryte
Czekam na dalsze zdjęcia z Twojego ogrodu