Witam ! mamy piękną wiosnę
Cały dzień w ogrodzie i dzieje się dużo! Już co nieco posiałam, uporządkowałam, nawiozłam, podzieliła, przesadziłam, posadziłam

Najważniejszym jednak wydarzeniem było powiększenie stada kurek, bo przyjechały kurki sierotki, niestety bez koguta....bo zwiał! i będzie problem! jakby przyjechał ze swoim haremem byłyby dwa haremy a tak to czuję że będzie walka. Zobaczymy! Na razie kury zrobiły wieczorną imprezę i jutro okaże się jak przyjmą je stałe rezydentki

Nie dość, że kury dostałam za darmo to przywiozły ze sobą kilkuworkową wyprawkę
Bożenko rzadko trafia się takie ciekawe słoneczko
Martusiu widziałam nabytki!

ja też dzisiaj ostro ruszyłam w ogród, bo za ok 300 numerów wyznaczą mi termin sanatorium więc muszę się sprężyć, szczególnie z siewami i sadzeniem

Budowle mogę zrobić po powrocie

Ja też mam chęć na cyklameny, ale w najbliższym czasie rozwiąże się sprawa kanalizacji czyli demolki ogrodu i potem .... Marek dzisiaj był w gminie, bo go wystraszyłam, że jak wejdą w czasie mojej nieobecności to ja tam chyba zejdę

Znowu kiermasz, znowu paczki, znowu doniczki....Martusiu zwolnij choć trochę
Ewciu sama przyznasz, ze to jest mocno denerwujące, bo jak ja zawalę no to mam do siebie pretensje a tu nie ma zupełnie mojej winy

Wczoraj jak tekst zniknął, a wcześniej skopiowałam to nie chciał wejść z powrotem, coś tu nie gra! Przyjemne są takie niespodzianki od koleżanek z FO!
Ja też dzisiaj miałam niespodziankę, dzwoni listonosz a M podaje mi paczkę mówiąc masz jakieś drzewko...zdziwiona, najpierw nie zaskoczyłam ! a to nasza kochana
Iwonka 1 cięła swoje piękne hortensje i przysłała mi komplet patyczków i odrosty...pamiętała
Zaraz lecę podziękować
A Wam miłego wieczoru!