Wiosna cz. 35

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Wiosna cz. 35

Post »

c.d.

Aniu muszę znaleźć Twój wątek, bo całkiem Cię zgubiłam! dowiedzieć się jak dajesz sobie radę w dwóch ogrodach ;:oj Pozdrawiam!

Lucynko dla mnie to jest jakiś błąd w oprogramowaniu FO, bo kiedyś tak nie było, a i w innych miejscach jak pisze to takie cuda się nie dzieją ;:185 Dobrej nocy Kochana ;:196

Bea u mnie jest zupełnie inny problem, to co Ty opisujesz to pestka a mnie znika w trakcie pisanie i nie jest to związane ani z klawiaturą ani myszką. Po prostu np. poprawiam e na ę i pyk nie ma nic! pojawia się zupełnie inna strona FO ;:223
Dobra udało się z trudem dojść do szczęśliwego końca ...już nawet nie czytam co nabazgrałam, bo nie mam siły ;:19
Jeszcze na dobranoc słonko z aureolą i śpijcie smacznie!

Obrazek
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Słońce z aureolą a nawet z buźką ,pięknie Ci to wyszło.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Marysiu, pogoda piękna ,dzisiaj co prawda do południa było pochmurnie i zimno,ale po południu,bardzo się ociepliło,wczoraj poprawiałam słomianą kaskadową rabatę ,już jakoś wygląda,dzisiaj przyjechały kwiatuszki i coś na niej zasadziłam ,to znaczy storczyki i cyklameny i coś tam jeszcze reszta pójdzie do ogrodu,dzisiaj zrobiłam też pierwszy stroik na święta ,bo znowu mamy kiermasz,pozdrawiam i buziaczki ,fajnie spędziłaś dzień z Darią ;:196
Awatar użytkownika
ewarost
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 gru 2010, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Marysiu nie jesteś osamotniona z tym znikającym tekstem... :) Mnie tez tak się zdarza ale właśnie tylko na FO gdzie indziej się z tym nie spotkałam U nie ;:3 wczoraj zachodziło na niebiesko różowym niebie ... takie pastelowe kolorki . Przyszła do mnie wczoraj od koleżanki z FO róża Nostalgia, ślaz i firletka więc też bawiłam się w sadzenie. Miłego ;:3 dnia i ogrodniczej rehabilitacji do pierwszego bólu ;:306 , bo pogoda sanatoryjna już jest ;:173
Rajsko,wiejsko,sielsko...II
Rajsko, wiejsko, sielsko...
Chwytaj chwilę, bo tak naprawdę to istnieje tylko ona. Ewa
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witam ! mamy piękną wiosnę ;:3
Cały dzień w ogrodzie i dzieje się dużo! Już co nieco posiałam, uporządkowałam, nawiozłam, podzieliła, przesadziłam, posadziłam :D Najważniejszym jednak wydarzeniem było powiększenie stada kurek, bo przyjechały kurki sierotki, niestety bez koguta....bo zwiał! i będzie problem! jakby przyjechał ze swoim haremem byłyby dwa haremy a tak to czuję że będzie walka. Zobaczymy! Na razie kury zrobiły wieczorną imprezę i jutro okaże się jak przyjmą je stałe rezydentki ;:162 Nie dość, że kury dostałam za darmo to przywiozły ze sobą kilkuworkową wyprawkę ;:oj

Bożenko rzadko trafia się takie ciekawe słoneczko :D

Martusiu widziałam nabytki! ;:215 ja też dzisiaj ostro ruszyłam w ogród, bo za ok 300 numerów wyznaczą mi termin sanatorium więc muszę się sprężyć, szczególnie z siewami i sadzeniem :D Budowle mogę zrobić po powrocie :D Ja też mam chęć na cyklameny, ale w najbliższym czasie rozwiąże się sprawa kanalizacji czyli demolki ogrodu i potem .... Marek dzisiaj był w gminie, bo go wystraszyłam, że jak wejdą w czasie mojej nieobecności to ja tam chyba zejdę ;:306 Znowu kiermasz, znowu paczki, znowu doniczki....Martusiu zwolnij choć trochę ;:196

Ewciu sama przyznasz, ze to jest mocno denerwujące, bo jak ja zawalę no to mam do siebie pretensje a tu nie ma zupełnie mojej winy ;:223 Wczoraj jak tekst zniknął, a wcześniej skopiowałam to nie chciał wejść z powrotem, coś tu nie gra! Przyjemne są takie niespodzianki od koleżanek z FO!

Ja też dzisiaj miałam niespodziankę, dzwoni listonosz a M podaje mi paczkę mówiąc masz jakieś drzewko...zdziwiona, najpierw nie zaskoczyłam ! a to nasza kochana Iwonka 1 cięła swoje piękne hortensje i przysłała mi komplet patyczków i odrosty...pamiętała ;:196 ;:196

Zaraz lecę podziękować ;:180
A Wam miłego wieczoru!
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13

Post »

Witaj Marysiu kochana ;:196 , ale cudne słoneczko miałaś z aureolą, żółte włosy i buziaczek ;:138 , czytam, że kurki masz już u siebie, no i fajnie ;:215 , a prace do przodu sie posówają, no i ja dziś cały dzień na działce to i poszalałam tak, że ledwo siedzę, chyba jutro pospaceruję po ogrodach, bo dziś podusia woła, kolejnego pięknego dnia Marysiu ;:196
Awatar użytkownika
lora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2010, o 13:43

Post »

;:oj ale cudne słońce w kapeluszu :)
pozdrawia Misia

Ogrodowe wątki Misi
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Marysiu, jeszcze trochę i kurzą fermę będziesz miała. ;:7
Obrządku przy drobiu nie zazdraszczam, ;:185 ale jajeczek prosto z gniazda już tak. ;:108
Czytam, że znowu dałaś upust nadmiarowi temperamentu i zaszalałaś w ogrodzie. :tan :tan
Jednakowoż nie widzę, byś narzekała na bolące kosteczki czy mięsnie, ;:333 czyli ciało już się dostatecznie rozgrzało. ;:303
Dobrej nocy ;:196 i niech Ci się przyśnią Twoje piękne rabatki. ;:167
Pozdrawiam. Lucyna
Jesień życia wśród kwiatów, zwierząt i ptaków - cz. 15 Zapraszam.
Ani jeden ogród nie jest urządzony raz na zawsze.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Iwonko Kochana prace się posuwają, bo ok. 300 numerów przede mną, więc posiać muszę co się da, a sadzonki wstawię do tunelu i niech się dzieje wola ...mojego M. ;:306 Czuję ,że całe 3 tygodnie będziemy na telefonie, a potem zafunduje mu jakieś wakacje ;:306 Mnie też łózio woła i po ogrodach pochodzę raniutko ;:19 Więc spotkamy się rano Iwonuś , odpoczywaj i pięknych snów ;:196

Misiu dwa słoneczka w kapeluszach ;:196 ;:4

Luciu widzisz jak mnie praca kocha, ledwo zmniejszyłam własne stado o te parę kurek to ten z góry zadbał żebym się nie nudziła :shock: I na abarot ;:oj Jajeczka są rzeczywiście warte pracy, ale nie aż tyle :shock: Dobrze że Aga i Tom pracują wśród ludzi i zbyt jest, bo wszyscy nie jesteśmy w stanie przejeść tych jajek i to jeszcze Aga obdziela, bo dużo więcej znalazłoby zbyt. Przynajmniej zarobią na siebie ;:306
Kosteczki nie bolą, ale dłonie od wyrywania trawy to niestety tak, zaraz prysznicek i lulu a jutro może będzie dobrze, bo truskawki czekają ;:306

Dobrej nocy odwiedzającym!
Awatar użytkownika
anida
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2015, o 21:28

Post »

Ciekawe jak tam rano kury po imprezie :;230
Pozdrawiam Anida

Nie należy mylić prawdy z opinią większości.
Awatar użytkownika
Margo_margo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lip 2014, o 13:08

Post »

Maska pisze: ja też dzisiaj ostro ruszyłam w ogród, bo za ok 300 numerów wyznaczą mi termin sanatorium
Dzisas, co to oznacza? Nie jeździłam nigdy na takie wywczasy i nie wiem co oznacza 300 numerów :oops:
Jak dalej tak będziesz szalała w ogrodzie, to nawet dwa sanatoria nie pomogą :shock: Maryś, dbaj o siebie inie forsuj się zanadto.
Czytam, że masz powiększone stadko ;:138 Gdybyś miała nadmiar jajek, to wiesz.... ;:108
Czekam niecierpliwie na polankę żonkili i gorąco Cię pozdrawiam ;:168

PS
Niby wiosna, niby dzień dłuższy a ja znów chodzę jak "śnięta ryba"
;:131
Pozdrawiam Małgosia
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Spis moich wątków
Awatar użytkownika
mymysteryy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2014, o 07:58

Post »

Widzę Marysiu, że wiosna ustawiła Cię na tory praca, praca, praca ..... i rozpędzasz się coraz mocniej. Dobrze, że na horyzoncie widnieje sanatorium, to odpoczniesz po tak intensywnym rozpoczęciu sezonu. ;:108
Spokojna głowa, domownicy poradzą sobie. Nie mają innego wyjścia. :wink: A do tego po Twoim powrocie docenią sobie, że na co dzień nie muszą wykonywać czynności, z których ich wyręczasz swoją ciężką pracą.
Dobrej nocki :wit
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Marysiu :wit . Sporo kwitnących roślinek u Ciebie i te Twoje cudowne zdjęcia słoneczka ;:333 . Widzę, że na wszystko znajdujesz czas ;:108 , na dom , ogród i jeszcze na spotkania towarzyskie ;:138 . Niech słoneczko zaświeci Ci w weekend ;:196 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Anido sama jestem ciekawa, bo rezydentki nie mają podciętych piórek więc będzie wyłapywanie i to na obcym dla nich terenie ;:oj

Małgosiu na wywczasy jeżdżę od 10 lat , jak mnie po szpitalu wysłali na 3 tygodnie nad morze to tak mi się to spodobało, że co wracam to składam kolejny wniosek. Nie dość, że dbają o mnie to mogę spotkać forumowych znajomych z północy! ;:162 Nigdy nie śledziłam w necie kolejki stąd moja niewiedza i panika, bo każdy mówi inaczej.
Nie martw się sanatorium pomoże, a ja wrócę z podwójną energią. Kurki które przybyły są 2-3 letnie i jak się będą niosły jak moje to będziesz mnie częściej odwiedzać ;:4
Mam nadzieję, że żonkile zakwitną nim wyjadę! Ja na prochach to energia mnie rozpiera ;:306 A u Ciebie przesilenie wiosenne może , a może jakaś alergia ona tak się objawia! Ściskam przekazując trochę własnej energii ;:196

Kasiu już zaprawę niby mieli tylko nie z takim stadem ;:306 a poza tym kto tak o nie zadba jak mnie zabraknie :cry: No ale to tylko 3 tygodnie :D Ty mocno pracowałaś jesienią prawie do zimy, wtedy ja już odpuściłam no to przyszła kryska na matyska ;:306
Spokojnej nocy :wit

Ewelinko jak nastaje wiosna i dzień dłuższy to życie w nas wstępuje, tylko na FO coraz mniej czasu mam a ruch większy! cóż trzeba jakoś poradzić. Rośliny z dnia na dzień rozkwitają i gdzie się ta wiosna tak spieszy, znowu przeleci za szybko ;:306 Miłego wypoczynku Ewelinko i chyba w ten weekend rozpoczniemy sezon ogrodowy ;:304 ;:196

Dobrej nocy kochani ! ;:19
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Marysiu,zagonieni jesteśmy teraz ogromnie ,ja też nie wiem jak się nazywam ,ale jakoś damy radę ,żeby tylko zdrówko było,bo siedzieć i tak nie umiemy :uszy ,ja już od poniedziałku zostawiam chyba ogród na boku i zacznę zajmować się czymś innym ,teraz będą przesyłki i cała reszta,a potem w maju będę nadrabiać ,czytam,że kurki dojechały,to masz wesoło ,fajnie będzie je obserwować ,ale muszą się przyjąć ,bo nie mają innego wyjścia,ja się wybieram do Buska końcem lipca ,pozdrawiam i pięknego słoneczka życzę ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”