Moja działka w ROD
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja działka w ROD
raczej rodzice utrzymywali z nimi znajomość , część już zmarła dużo rozjechało się po Polsce , trochę wróciło znowu na swoje śmieci ,, a młodzieży nie znałam więc i znajomość się urwała ..
a zawilce tez sobie zamówiłam ciemno różowe i bordowe .. bardzo mi się podobają a nasion nigdzie nie mogłam dostać ..
a zawilce tez sobie zamówiłam ciemno różowe i bordowe .. bardzo mi się podobają a nasion nigdzie nie mogłam dostać ..
Janeczko Tak jak to w życiu bywa, kiedy starsze pokolenie umiera to młodsze już nie utrzymuje kontaktów i więzi rodzinne umierają śmiercią naturalną.Odnośnie zawilców . napisz gdzie zamawiałaś?
Dzisiaj kupiłam w Lidlu mix dalii dekoracyjnych i 3 szt lilii w jednym opakowaniu.
Wyszły , posiane tydzień temu powojniki
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
chyba strasznie długo trzeba czekać na kwiatki powojnikow z nasion?
Izaziem wyczytałam na forum , że potrafią zakwitnąć nawet w tym samym roku.Sama jeszcze nie siałam , ale zachęcona przez inne forumki posiałam i wzeszły więc zobaczymy co będzie dalej.
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Aniu Twój ogród tonie w kwiatach ...kolorowo i pięknie.Muszę sobie dokładnie wszystko pooglądać ,bo na razie przeszłam parę pierwszych stron..To...na razie...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Nelu popatrz sobie, popatrz , zapraszam
- maniusika
Może w tym roku wiosna przyjdzie z twojej strony , bo u nas słonko ładnie świeci ale jeszcze dużo śniegu ,, a tu już w niektórych stronach robią porządki w ogrodach ,,a ja nawet nie mogę wyjść na ogród bo śnieg mokry i wszędzie go pełno .. Ma jeszcze dwa dni aby zniknąć przed nadejściem wiosny ...
Janeczko jak może przyjść wiosna ode mnie skoro ja mieszkam na syberii, piszę świadomie syberia przez małą s , bo to nie prawdziwa Syberia tylko polska.Ja mieszkam na północy gdzie wiosna przychodzi 2 tygodnie później niż na pozostałym obszarze kraju.
-
- Od: 22 sty 2008, o 16:08
2 tyg. później ale nie licząc "dalekiej północy"
Izaziem , no tak masz rację
Dzisiaj byłam na działce , oczywiście rekreacyjnie ;:106 .Sklerotyca ze mnie zapomniałam aparatu więc komórka robiła za aparat.
Wychodzą pustynniki , wygląda na to, że będą 4 kwiaty , w tamtym roku był jeden.
i kwitną iryski reticulata
Wychodzą pustynniki , wygląda na to, że będą 4 kwiaty , w tamtym roku był jeden.
i kwitną iryski reticulata
- maniusika
pustynnika jeszcze nie mam a i u mnie zaczynają kwitnąc irysy cebulowe , takiego koloru jak twój nie mam ,, u mnie cesarska korona wychodzi na wierzch , ciekawa jestem ile będzie kwiatów ,,,
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
Aniu widząc takie wielkie pączuchy wychodzące z ziemi,to istna radość ...
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości