Gosiu sieję fasolkę wprost na miejsce gdzie ma rosnąć, szczęściem jakoś udaje się bez szczególnych zabiegów z mojej strony. Latem w ogrodzie pojawia się zielona ściana w poprzek trawnika która oddziela od widoku z ulicy przez ażurową bramę. W tym roku będą tam rosły chmiele japońskie, trawa giganteus i rycynusy, na razie jeszcze nie są posadzone (jest zbyt chłodno w nocy - dzisiaj ma być poniżej 10 stopni), nie wiem ile jeszcze przyjdzie mi czekać (też z sadzonkami pomidora drobnego).
Myszko - Krysiu, bardzo mi miło, dziękuję. W sumie mi tez zdarzały się różne historie z zakupami przez dział ogłoszeniowy. Z niektórych byłam bardzo zadowolona, ale niestety i trafiły się i nieprzyjemne historie. Nie podoba mi się, że niektóre osoby naliczają podwójnie koszt przesyłki nie informując o tym wcześniej, nie dodają gratisów, mylą adresy, wysyłają zamrożone cebule, które potem pleśnieją..
Podoba mi się: kontakt z miłymi forumowiczami, łatwość dostępu do rozmaitych roślin, duże sadzonki (niestety rzadkość), ciekawy gratis.
Dzięki wymianom i zakupom oraz nieoczekiwanym gratisom (dziękuje Pani Krysi, Panom: Przemkowi i Marcinowi) stałam się posiadaczką niezwykłych i rzadkich roślin o cennych leczniczych i oryginalnych właściwościach oraz pięknych roślin
![Smile :)](./images/smiles/icon_smile.gif)
ps. trochę się uśmiałam z historią z M
![;:306 ;:306](./images/smiles/2smiech.gif)
, cieszę się że mogłam pomóc
![heja :heja](./images/smiles/heja.gif)