Mój wymarzony ogród - czyli przygody Mariusza z działką cz. 2
- any57
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sty 2012, o 16:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój wymarzony ogród - czyli przygody Mariusza z działką cz. 2
No to miałeś Mariusz fajny prezent na Święta
I do tego satysfakcję ze swojego działania.
Brawo!
I do tego satysfakcję ze swojego działania.
Brawo!
-
- 100p
- Od: 18 mar 2012, o 11:12
Mariusz gratuluję zwycięstwa
Warto nie odpuszczać i walczyć o swoje.
Pozdrawiam poświątecznie
Warto nie odpuszczać i walczyć o swoje.
Pozdrawiam poświątecznie
Pozdrawiam, Danka
Miejsce , w którym serce się raduje
Miejsce , w którym serce się raduje
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Mariuszu szczęśliwie kończy się rok Dobrze zrobiłeś, że nie odpuściłeś bo naciągaczom trzeba dawać nauczkę i może zaprzestaną procederu....i nie ważne czy to jest 100 zł czy jak u Ciebie spora kwota 750.
Po przerwie odwiedzam ogrody, bo i czasu mam więcej i chęć wróciła, dlatego życzę zdrowia i wszelkiej pomyślności na Nowy Rok dla Ciebie i Rodziny
Po przerwie odwiedzam ogrody, bo i czasu mam więcej i chęć wróciła, dlatego życzę zdrowia i wszelkiej pomyślności na Nowy Rok dla Ciebie i Rodziny
Bardzo mi się spodobały powojniki przy siatce, w związku z tym mam pytanie ta siatka jest plastikowa czy metalowa.???
- Bufo-bufo
- Od: 26 lip 2009, o 20:31
Witaj Fajny tytuł ma Twój wątek, gratulacje z powodu doczekania się sprawiedliwości
- ewelkacha88
- Od: 22 maja 2013, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Mariuszu . Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Ci życzę . Fajnie, że odzyskałeś pieniądze . Jednak nie warto się poddawać i Ty jesteś najlepszym tego przykładem . Pozdrawiam .
- pela11
- Od: 24 sty 2015, o 00:21
Mariuszu , wszystkiego dobrego w Nowym Roku , spełnienia marzeń i zamierzeń ogrodowych , żeby Twoja praca przynosiła Ci zadowolenie i sprawiała frajdę .Jak Cię znam to już na pewno robisz nowe ogrodowe plany zakupowe .Pozdrawiam
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Mariuszu miałeś radosne zakończenie roku, mam nadzieję ,ze i ten rok będzie równie radosny bez rozczarowań .Wszystkiego dobrego na ten Nowy rok
- Bazyla
- Od: 15 lut 2017, o 20:44
Witaj Mariuszu w ten zimowy czas. Z początkiem nowego roku przyjmij życzenia wszystkiego najlepszego, pomyślności i zdrówka, a na działeczce samych spektakularnych kwitnien.
Super wiadomość nam przekazujsz o tych zwróconych pieniążkach- gratuluję . Tylko człowieka wkurza to, że tyle musi się naszarpac o swoje.
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i oby do wiosny
Super wiadomość nam przekazujsz o tych zwróconych pieniążkach- gratuluję . Tylko człowieka wkurza to, że tyle musi się naszarpac o swoje.
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam i oby do wiosny
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Rok zakończył Ci się pomyślnie, ten w takim razie niech będzie przynajmniej tak samo dobry, jak poprzedni I tak jak piszesz, nie tylko nic to Cię nie kosztowało, a nawet przyniosło efekty w postaci odzyskanej zawartości portfela, a nawet wiary. A jak wiadomo, ona czyni cuda
Śnieg sypie i sypie dzisiaj od samego rana Święta były białe, to jak dla mnie już wystarczy tego śniegu
Pozdrawiam
Śnieg sypie i sypie dzisiaj od samego rana Święta były białe, to jak dla mnie już wystarczy tego śniegu
Pozdrawiam
- buum
- Od: 16 mar 2015, o 17:43
- Kontakt:
Cześć Mariusz !!!
Wszystkiego naj naj w Nowym Roku
Kurcze jak fajnie ,że odzyskałeś kasę !!! Dobrze, że się wzięli za te sądy !!! Może zaczną wreszcie poprawnie funkcjonować.
Mnie już ciągnie powoli na działkę Wczoraj byłem i trochę porobiłem i jestem zadowolony. Zimy jak na razie u nas nie ma. Jest spora szansa na nią po 20 stycznia u nas.
Pozdrawiam!!!
Wszystkiego naj naj w Nowym Roku
Kurcze jak fajnie ,że odzyskałeś kasę !!! Dobrze, że się wzięli za te sądy !!! Może zaczną wreszcie poprawnie funkcjonować.
Mnie już ciągnie powoli na działkę Wczoraj byłem i trochę porobiłem i jestem zadowolony. Zimy jak na razie u nas nie ma. Jest spora szansa na nią po 20 stycznia u nas.
Pozdrawiam!!!
- ewaidc1198
- 200p
- Od: 21 cze 2006, o 13:11
Przyłączam się Mariuszu do życzeń wszelkiej pomyślności i zdrowia na 2019 rok i do gratulacji za odzyskane pieniądze. Wiara w dobro i w sens jego czynienia to jest to czego nigdy nie warto utracić . Dobro zawsze wraca do dobrych tak jak i zło do złych, sami wybieramy co wolimy. Niech Ci w nowym sezonie ogród odpłaca za pracę a zdrowie niech pozwoli się cieszyć efektami. Wszystkiego dobrego
- Minnie
- 200p
- Od: 11 kwie 2016, o 15:47
Witaj Mariuszu
Dawno mnie u Ciebie nie było, podziwiałam piękne lilie, plony z warzywnika, jesienne astry i chryzantemy - wciąż zachodzę w głowę, gdzie Ty to wszystko upychasz?
Na koniec jeszcze świetna wiadomość o zwrocie pieniędzy. Czasem los potrafi się odwrócić i szczęście się do nas uśmiecha, a oszuści jak nie pyszni muszą oddać, co ukradli. Brawa za determinację, możesz być z siebie dumny, tym bardziej, że to niemałe pieniądze.
Dawno mnie u Ciebie nie było, podziwiałam piękne lilie, plony z warzywnika, jesienne astry i chryzantemy - wciąż zachodzę w głowę, gdzie Ty to wszystko upychasz?
Na koniec jeszcze świetna wiadomość o zwrocie pieniędzy. Czasem los potrafi się odwrócić i szczęście się do nas uśmiecha, a oszuści jak nie pyszni muszą oddać, co ukradli. Brawa za determinację, możesz być z siebie dumny, tym bardziej, że to niemałe pieniądze.
Pozdrawiam serdecznie, Ania
Bylinowo-różany ogród u Minnie
Bylinowo-różany ogród u Minnie