Też się pochwalę:)
- bożena1661
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 15 lut 2009, o 13:29
- Madzia0400
- 100p
- Od: 2 lis 2008, o 13:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziękuję bardzo a co do koloru to nie wiem jeszcze nie kwitła... bo nie miała kiedy, mam ją jakieś 3-4 miesiące to będzie (jak dla mnie) niespodziankaaledra7 pisze:Madziuśliczna ta Twoja passiflorka. A jaki będzie miala kolorek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"
?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
?Czy widzę kogoś na drodze? Nikogo! ? rzekła Alicja. ? Ach, żebym ja miał taki wzrok ? powiedział z żalem Król. ? Nikogo! na taką odległość! Ja przy tym świetle widzę tylko tych, co istnieją."
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- rastharsis
- 200p
- Od: 20 sie 2008, o 22:56
Witaj Madziu!
Widzę, że passiflorze bardzo spodobało się w twoim wyremontowanym pokoiku, bo pnie się do nieba w zawrotnym tempie. Muszę zobaczyć w necie, jak wygląda kwitnąca, pierwszy raz zobaczyłam u Ciebie tę roślinkę i, przyznam się, pomyślałam, że to zioło.
A piesek bardzo stara się o uwagę pani i świetnie pozuje. :P
Widzę, że passiflorze bardzo spodobało się w twoim wyremontowanym pokoiku, bo pnie się do nieba w zawrotnym tempie. Muszę zobaczyć w necie, jak wygląda kwitnąca, pierwszy raz zobaczyłam u Ciebie tę roślinkę i, przyznam się, pomyślałam, że to zioło.
A piesek bardzo stara się o uwagę pani i świetnie pozuje. :P
- Madzia0400
- 100p
Ostatnio gruboszek mi się trochę połamał jednak jak to mówią "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" :P Od dzisiaj "wynik upadku" spoczywa w swoim nowym domku
tak, tak.. to popielniczka (jednak nie jest i nie była używana, także postanowiłam zrobic z niej cos pożytecznego) :P
Przycięłam geranium i w ciągu 1,5 tygodnia "wyładniał" wydając nowe listki i hmm.. łodygi
tak, tak.. to popielniczka (jednak nie jest i nie była używana, także postanowiłam zrobic z niej cos pożytecznego) :P
Przycięłam geranium i w ciągu 1,5 tygodnia "wyładniał" wydając nowe listki i hmm.. łodygi
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=18046" onclick="window.open(this.href);return false;"
- DieSte
- 200p
- Od: 14 wrz 2008, o 13:56
śliczna passiflora i widzę, że u Ciebie geranium rośnie - u mnie za nic nie chciało, za to po wielu trudach udało mi się zaprzyjaźnić z bluszczem ;)
Zapraszam do mojego spisu wątków
- Madzia0400
- 100p
To widzę zupełna odwrotność u mnie geranium rośnie w zastraszającym tempie, zaś bluszcz -coż... padł mi jakoś nie mam ręki do tej roslinyDieSte pisze:śliczna passiflora i widzę, że u Ciebie geranium rośnie - u mnie za nic nie chciało, za to po wielu trudach udało mi się zaprzyjaźnić z bluszczem ;)
- Madzia0400
- 100p
Oto co tarczniki zrobiły z moją szeflerą oczywiście dzięki pomocy Czarodzieja już roślinka jest zdrowa, ale cóż... dolne liście jednak wypadły przez to dziadostwo
Zaś na poprawianie nastroju, pochwalę się moim malutkim kaktusianym przedszkolem
Zaś na poprawianie nastroju, pochwalę się moim malutkim kaktusianym przedszkolem
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Witaj Magdo.Wiesz,moje szeflery przeszły podobną walkę.Z jedną już się prawie pożegnałam.Od tarczników kleiła się roślinka,doniczka,a nawet parapet.Na szczęście nie dałam za wygraną.To było w zeszłym roku.Obecnie ta szeflera jest moją dumą.Rośnie jak szalona i pięknieje w oczach.Myślę,że dziękuje mi za to,co dla niej zrobiłam.A wypuszczając nowe listki "mówi":"zobaczcie,jaka jestem śliczna".
Twoja po walce z tarcznikami wygląda bardzo ładnie,ale zobaczysz,jak teraz zacznie szybciutko rosnąć.
P.S.Piękne masz pozostałe kwiatuszki,ale że ze mnie miłośnik szefler...sama rozumiesz 8)
Twoja po walce z tarcznikami wygląda bardzo ładnie,ale zobaczysz,jak teraz zacznie szybciutko rosnąć.
P.S.Piękne masz pozostałe kwiatuszki,ale że ze mnie miłośnik szefler...sama rozumiesz 8)
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...