Moje zieloniutkie i nie tylko
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu
ślicznie Ci rośnie bawełna.Moja też już wypuszcza nowy listek.Canarina ma już następną parę listków,a szparagus wypuszcza z ziemi nowe pędy.
ślicznie Ci rośnie bawełna.Moja też już wypuszcza nowy listek.Canarina ma już następną parę listków,a szparagus wypuszcza z ziemi nowe pędy.
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków
Spis moich linków
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Aniu uwielbiam patrzeć na te Twoje maluchy:-) A w ukorzenianiu i tak uważam Cię za mistrzynię!
Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
Moi zieloni przyjaciele-część 1
-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59
-
- 200p
-
- 200p
- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
- 200p
-
- 200p
Popatrzcie jak natura sama wyjaśnia zagadki.Ten kwiatek kupiłam z wysyłki internetowej jako senecio kilimanjaro.I nawet przezimowałam go jak sukulenta.I co,okazuje się,że mam peperomię,ale nie wiem jaką?
A to crassula tenelli
I klonik pokojowy w pełnej krasie
W końcu zakwitł hibek
Wczoraj rozmawiałam z moją teściową o krowich plackach na gnojówkę pod pomidory,a ja ostatnio w ogrodniczym kupiłam obornik(taki prasowany w bobki wielkości fistaszka).Wczoraj też wędziłam szynki .Bardzo chciałam się z teściowa podzielić tym obornikiem(wędzonkę dostała wcześniej)ale nie chciało mi się do niej jechać.Traf tak chciał,że mój synek szedł na imprezę z kolegą,więc poprosiłam go,żeby podrzucił dla babci pakunek nie mówiąc mu co w nim jest .On skwitował,że to pewnie szynka i z chęcią pobiegł do babci.Po jego wyjściu szybko zadzwoniłam do teściowej,żeby przypadkiem przy nim nie zaglądała do woreczka,bo stracimy kuriera .Tak oto kupa przedostała się na drugi brzeg rzeki niesiona przez nic nie wiedzącego młodzieńca
A to crassula tenelli
I klonik pokojowy w pełnej krasie
W końcu zakwitł hibek
Wczoraj rozmawiałam z moją teściową o krowich plackach na gnojówkę pod pomidory,a ja ostatnio w ogrodniczym kupiłam obornik(taki prasowany w bobki wielkości fistaszka).Wczoraj też wędziłam szynki .Bardzo chciałam się z teściowa podzielić tym obornikiem(wędzonkę dostała wcześniej)ale nie chciało mi się do niej jechać.Traf tak chciał,że mój synek szedł na imprezę z kolegą,więc poprosiłam go,żeby podrzucił dla babci pakunek nie mówiąc mu co w nim jest .On skwitował,że to pewnie szynka i z chęcią pobiegł do babci.Po jego wyjściu szybko zadzwoniłam do teściowej,żeby przypadkiem przy nim nie zaglądała do woreczka,bo stracimy kuriera .Tak oto kupa przedostała się na drugi brzeg rzeki niesiona przez nic nie wiedzącego młodzieńca
- anoli
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu fajnie opowiedziałaś tę historię - uśmiałam się serdecznie
Klonik kwitnie pięknie. O hibku nawet nie wspomnę :P A peperomia to może ta: http://home-and-garden.webshots.com/pho ... 5527rOUHrd
Klonik kwitnie pięknie. O hibku nawet nie wspomnę :P A peperomia to może ta: http://home-and-garden.webshots.com/pho ... 5527rOUHrd
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
-
- 200p