Mój kochany ogród...
- Katarynka
- 500p
- Od: 1 kwie 2009, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Mariolu, Haniu , Gosiu!
Witajcie ....zrobię dziś (jak nie będzie znowu lało) zdjęcia mojej brzoskwini, floksów nie kosztowałam , chyba trzeba spróbować! .
Haniu! Nie, te bociany nic nie znaczą.... codziennie widzę ich pełno....
Witajcie ....zrobię dziś (jak nie będzie znowu lało) zdjęcia mojej brzoskwini, floksów nie kosztowałam , chyba trzeba spróbować! .
Haniu! Nie, te bociany nic nie znaczą.... codziennie widzę ich pełno....
Katarzyna, zapraszam
- Katarynka
- 500p
Zapomniałam wczoraj porobić zdjęcia... zabrałam się za plewienie pomiędzy deszczem i tak się zapomniałam, że już prawie nic nie widziałam, a jeszcze wyrywałam....
A dziś znowu w nocy lało, lało, lało.... tylko pompa i piwnicy trzeba pilnować...dobrze, że tylko piwnicy
Życzę wszystkim słoneczka na dzisiejszy dzień
A dziś znowu w nocy lało, lało, lało.... tylko pompa i piwnicy trzeba pilnować...dobrze, że tylko piwnicy
Życzę wszystkim słoneczka na dzisiejszy dzień
Katarzyna, zapraszam
- fela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lut 2009, o 17:51
Dzień dobry Katarzyno. Bardzo ładny i bardzo zielony ogród. Z przyjemnością patrzę na Twoje drzewa, bo tak bardzo mi ich brakuje u mnie. Zwłaszcza latem podczas upalnych dni. Lubię też iglaki, a u Ciebie znalazłam bardzo ładne gatunki. Masz bardzo dużo krzaków truskawek, pomidorów, ogórków, drzewek owocowych . Kto to wszystko zjada?
- Katarynka
- 500p
Witaj Felu!
Mam tego trochę, ale nie narzekam na nadmiar - jakoś zawsze znajdzie się ktoś chętny do zjadania smakowitości z ogródka.
Może na samym początku, kiedy tych starych drzew owocowych było więcej... miałam ich dość... nie starczało sił na zbieranie "zgnitków", ale wycięliśmy dość sporo i teraz jest w sam raz
Mam zamiar (kiedyś ) poszerzać kolekcję iglaków o różne odmiany... (sponsor by się przydał )
Mam tego trochę, ale nie narzekam na nadmiar - jakoś zawsze znajdzie się ktoś chętny do zjadania smakowitości z ogródka.
Może na samym początku, kiedy tych starych drzew owocowych było więcej... miałam ich dość... nie starczało sił na zbieranie "zgnitków", ale wycięliśmy dość sporo i teraz jest w sam raz
Mam zamiar (kiedyś ) poszerzać kolekcję iglaków o różne odmiany... (sponsor by się przydał )
Katarzyna, zapraszam
- Ave
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z łezką w oku oglądałam u Ciebie nowe nabytki powojników - ja swojego 2letniego Jana Pawła II musiałam ściąć - dostał plamy na liściach (chyba uwiąd ?) i zaczął słabnąć. Jak to nie pomoże to całkiem wykopię, a w ubiegłym roku kwitł 3 razy...
Bociankowa fotka - świetna...
i gzieżeś Ty wlazła tak wysoko na to drzewo !???
Ogród kwitnący, na całe szczęście ta paskudna pogoda mu nie zaszkodziła.
Bociankowa fotka - świetna...
i gzieżeś Ty wlazła tak wysoko na to drzewo !???
Ogród kwitnący, na całe szczęście ta paskudna pogoda mu nie zaszkodziła.
- Katarynka
- 500p
Nooo i na drzewo wlazłam u swoich Rodziców na działeczce, to pycha czereśnia... tylko w tym roku niestety dużo się zmarnowało przez deszcze...
Iwonko! Boćki oczywiście też dla Ciebie - rzeczywiście to super widok, a floksy.... lubię je ... są takie proste i śliczne...
Katarzyna, zapraszam