Hibiscusy - galeria cz.2
Re: Hibiscusy - galeria cz.2
A to mój sprowadzony odmianowiec
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Śliczny Alicjo
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
elcia1974, dziękuję, też jestem z niego dumna.
- mika181
- 500p
- Od: 7 wrz 2011, o 19:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
i ja sie w tych kwiatach zakochałam. Strasznie bym chciała białego i żółtego. Białego ani razu nie widziałąm w sklepach a zółtego kupiłam dwa razy i obie roślinki teraz kwitną na pomarańćzowo Mam problem ze swoim pierwszym hibkiem bo strasznie zmarniał, co chwile zółknie mi kolejny listek i nie wiem co zrobić, planuje przycięcie ale żal mi. Jak porobie dokłądne zdjęcia to wkleje.
To może i ja ''coś'' dorzucę..
nowa odmiana, która utrzymuje kwiat w pełnym rozkwicie dwie doby, docelowo /tak wskazywały info/ to święto miało trwać 5 dni, ale cieszy i to co jest . Tę ''niedoskonałość'' rekompensuje barwa kwiatu..
nowa odmiana, która utrzymuje kwiat w pełnym rozkwicie dwie doby, docelowo /tak wskazywały info/ to święto miało trwać 5 dni, ale cieszy i to co jest . Tę ''niedoskonałość'' rekompensuje barwa kwiatu..
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 9 sie 2011, o 12:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam bardzo serdecznie. Ależ tutaj mnóstwo piękności,wprost nie można oczu oderwać.
Pozwólcie więc,że i ja się pochwalę moim hibciem.Szkoda tylko,że hibiskusy tak krótko kwitną.Ale mój ma jeszcze bardzo dużo pąków,więc jeszcze jakiś czas się nim nacieszę.A poza tym,u innych są cudne,więc można zawsze pooglądać.
Pozwólcie więc,że i ja się pochwalę moim hibciem.Szkoda tylko,że hibiskusy tak krótko kwitną.Ale mój ma jeszcze bardzo dużo pąków,więc jeszcze jakiś czas się nim nacieszę.A poza tym,u innych są cudne,więc można zawsze pooglądać.
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko masz bardzo ładną i ciekawą kolekcję Hibiskusów Widac, że kochasz te roślinki.
Kolorem i urodą absolutnie podbiła moje serce Lady Cliento. To wielka pięknośc.
Kolorem i urodą absolutnie podbiła moje serce Lady Cliento. To wielka pięknośc.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- Anetta
- 1000p
- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ach, odmianowce to dopiero cuda natury , chyba nowy zakup Iwonko bo tych u Ciebie jeszcze nie widziałam.