Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moja familokowa oaza spokoju cz. 4
ANIU no to trochę chumorek Ci się poprawił . Szkoda zwierzaka wiem ,ale gdyby tak nie niszczył nikt by mu nic nie zrobił . Te kopce i nory dobrze ,że u mnie na razie takich niespodzianek nie ma
KRYSIU to taka zwykła ogrodowa mam jeszcze 1 ,ma kwiaty w kolorze bordo ciekawe czy odbije ,bo taką mizerotę kupiłam na jesień . Po 1 sniegach ładnie wyglądała ,lecz teraz ,,,,,no trzeba poczekac
HALINKO może jeszcze za wczesnie z wyrokami . Trochę poczekaj ,może póżniej odbije . Szkoda by jej było ,bo jest piękna
KRYSIU to taka zwykła ogrodowa mam jeszcze 1 ,ma kwiaty w kolorze bordo ciekawe czy odbije ,bo taką mizerotę kupiłam na jesień . Po 1 sniegach ładnie wyglądała ,lecz teraz ,,,,,no trzeba poczekac
HALINKO może jeszcze za wczesnie z wyrokami . Trochę poczekaj ,może póżniej odbije . Szkoda by jej było ,bo jest piękna
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu-zadziwiły mnie Twoje orliki....bo moich ani widu....
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj JADZIU!
Popracowałas dzisiaj w ogródku. Ja ledwo doszłam do przystanku. Ale na działce już
coraz więcej kwitnących roślin.
Popracowałas dzisiaj w ogródku. Ja ledwo doszłam do przystanku. Ale na działce już
coraz więcej kwitnących roślin.
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Jadziu to u Ciebie tak jak u mnie.Mokro,że nic nie można robić.Kwiaty wczesnowiosenne kwitną ale całe umorusane w błocie.Planuję jutro chociaż pograbić,bo jesienią nie miałam jak ale nie wiem czy mi się to uda.
ZbereźniceJAKUCH pisze:,ale niby tulipany jakieś wyciągnięte nienaturalnie . Dają całkiem inne skojarzenie
- basjak
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
Jadzia, jest dobrze U mnie listków zero, pąków nawet na drzewach owocowych nie ma. Jedynie pod blokiem bez się zazielenia.
Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Zaraz kawusia i na działeczkę.Od 13-tej mam dyżur u wnusia.
Każda oznaka wiosny bardzo cieszy.
Roślinki , które mam od Ciebie już się puszczają
Każda oznaka wiosny bardzo cieszy.
Roślinki , które mam od Ciebie już się puszczają
-
Witaj JADZIU!
Ja też zaraz na działkę. Czekam tylko na synową - może coś mi pomogą.
Miłej pracy w ogrodzie
Ja też zaraz na działkę. Czekam tylko na synową - może coś mi pomogą.
Miłej pracy w ogrodzie
- JAKUCH
WITAM wiosennie . Dzisiaj było cieplutko ,więc znowu mnie wygnało z chałupy . Poszlam do OBI po ziemię -TYLKO a ,ze do koszyka więcej wpadło no cóż taki nasz urok . Poszłam zaraz wszystko powsadzać . Teraz się chmurzy i mnie wygnało z ogródka . Doobrze ,ze zdazyłam wszystko powsadzac .
KRYSIU ,więc życzę miłej pracy . Wczoraj również popracowałas ,więc wszystko idzie w dobrym tempie . Oszczędzaj się .
OLU jak mogłas do tego dopuścić ,żeby Twoje-moje roślinki się puszczały
BAŚKA jutro już na pewno 1 agrest wypuści listki . Wszystko zielenieje nawet dzisiaj 1 grządkę przekopałam no i porządki oczywiście
HANIU u mnie 1 pęd z Glorii pęknął nie całkowicie ,ale jednak . Nie wiem czy on się wykuruje . Jeszcze nigdy coś podobnego mi się nie zdarzyło . Dopiero co się przesuszyło jakotako i znów teraz deszcz będzie lał . na pewno po tym ciepłym deszczu wszystko zacznie stawać na nogi
Teraz moje dzisiejsze zakupy tylko ,że karteczki mam w ogródku . miniaturowe iglaczki na skalniak i wrzosowisko ,oraz 2 róże zresztą wiadomo ,ze jestem maniaczką róż
to do domu ,ale pięknie pachnie
KRYSIU ,więc życzę miłej pracy . Wczoraj również popracowałas ,więc wszystko idzie w dobrym tempie . Oszczędzaj się .
OLU jak mogłas do tego dopuścić ,żeby Twoje-moje roślinki się puszczały
BAŚKA jutro już na pewno 1 agrest wypuści listki . Wszystko zielenieje nawet dzisiaj 1 grządkę przekopałam no i porządki oczywiście
HANIU u mnie 1 pęd z Glorii pęknął nie całkowicie ,ale jednak . Nie wiem czy on się wykuruje . Jeszcze nigdy coś podobnego mi się nie zdarzyło . Dopiero co się przesuszyło jakotako i znów teraz deszcz będzie lał . na pewno po tym ciepłym deszczu wszystko zacznie stawać na nogi
Teraz moje dzisiejsze zakupy tylko ,że karteczki mam w ogródku . miniaturowe iglaczki na skalniak i wrzosowisko ,oraz 2 róże zresztą wiadomo ,ze jestem maniaczką róż
to do domu ,ale pięknie pachnie
-
Witaj JADZIU!
Znowi wspaniałe zakupy. Róża bordowa ze zdjęcia wydaje się, że będzie piękna.
Całe szczęście, że u nas nie ma takich marketów bo też bym kupowała.
Jadziu dzisiiaj nie dałam rady nic robić ale przynajmniej pooglądałam.
Znowi wspaniałe zakupy. Róża bordowa ze zdjęcia wydaje się, że będzie piękna.
Całe szczęście, że u nas nie ma takich marketów bo też bym kupowała.
Jadziu dzisiiaj nie dałam rady nic robić ale przynajmniej pooglądałam.
Też bym się nie oparła.A doróz ,proszę pooglądaj.
http://www.growsonyou.com/genus/slidesh ... dula/80957
http://www.growsonyou.com/genus/slidesh ... dula/80957
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Jadziuwidzę że zakupy zrobiłaś obfite, teraz można już sadzić ziemia jest odmrożona i mam nadzieję że nie będzie przymrozków.
- JAKUCH
Piękne lawendy no nie powiem Aniu . Zdążyłam już co nieco poczytac o moich zakupach różanych . Opinie sa różne ,ale ta czerwona chorowita mączniak ,ale najczerwieńsza z czerwonych . Kwiat 10 cm płatki 25 czyli lichutka ,ale ta czerwien karminowa i w pełnym rozkwicie tez wygląda ładnie . Zobaczymy ,a Mount Shasta najbielsza z białych i również opinie bardzo różne . Posadziłam je na Mikoryzie i dałam długodziałającego Osmocote . Mam nadzieję ,że będzie im dobrze . miały 4 i 5 grubych łodyzek . Pożyjemy zobaczymy . Wodę miałam ze śniegu czyli bardzo miękką
DANUSIU już nawet 1 rabatkę przekopałam ,ale na razie nie ma co siac gdyż ziemia jeszcze bardzo zimna . Chorowałam na białą tawułkę no i ją mam . Już kiełkowała
KRYSIU to lepiej ,że nie masz wkoło siebie nic takiego . Wiesz oglądałam ciemierniki niedosyć ,że drogie to jeszcze beznadzieja to samo z hortensjami . Chciałam kupić taką bordo i niebieską ,ale zrezygnowałam . Oczary były po 80 ta cena w ogóle do mnie nie przemawia
DANUSIU już nawet 1 rabatkę przekopałam ,ale na razie nie ma co siac gdyż ziemia jeszcze bardzo zimna . Chorowałam na białą tawułkę no i ją mam . Już kiełkowała
KRYSIU to lepiej ,że nie masz wkoło siebie nic takiego . Wiesz oglądałam ciemierniki niedosyć ,że drogie to jeszcze beznadzieja to samo z hortensjami . Chciałam kupić taką bordo i niebieską ,ale zrezygnowałam . Oczary były po 80 ta cena w ogóle do mnie nie przemawia
- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jadziu, a po ile widziałaś ciemierniki ?