Storczyki Venus
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Storczyki Venus
Nareszcie wpadłam do Ciebie by wreszcie przyjrzeć sie sabotkowi.Pięknie go sfociłaś. No i gratuluje sreberka.
Pisze, żeby się pochwalić po moich ostatnich narzekaniach na brak ruchu u moich podopiecznych odkryłam dziś korzonek u mojego Tetraspisa C1 , korzonek wypuściła też moja "Łabędzica" - equestris var alba pączki na pędzie są coraz bardziej widoczne
cattleye ruszyły z korzonkami i przyrostami i odkryłam na moim phal.c-c flava pierwszy pęd kwiatowy - jak będzie większy to mu fotkę zrobię
wczoraj moje botaniki dostały wodę z odżywką a jak mi się uda to dziś cattleye dostaną wodę :P. To było by na tyle
cattleye ruszyły z korzonkami i przyrostami i odkryłam na moim phal.c-c flava pierwszy pęd kwiatowy - jak będzie większy to mu fotkę zrobię
wczoraj moje botaniki dostały wodę z odżywką a jak mi się uda to dziś cattleye dostaną wodę :P. To było by na tyle
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jaka, Ty skromna to by było na tyle . Super dużo dobrych wiadomości i żeby zawsze tak było .
Lucynko bo innych zmian nie widzę ale ciesze się z tych co są zwłaszcza z korzonka Tetraspisa jest to młoda roślina i pewno na pęd będę musiała czekać ale jak widziałam go na zdjęciach u Kasi to uważam, ze warto
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Gratuluję takiego ruchu w storczykowym świecie Tetraspis to roślina chętna do kwitnienia więc pewnie niedługo zakwitnie. Życzę Ci tego z całego serca
Jak tam noga - ja też się połamałam
Jak tam noga - ja też się połamałam
Dziękuje Lauro ja się z mojego Tetraspisa bardzo cieszę mam go rok potracił trochę listków ale rośnie mu nowy i wychodzi drugi korzonek ale co do kwitnienia to myślę że jeszcze rok .
Noga w gipsie do - 26 kwietnia ale już z nią wytrzymać nie mogę a Tobie co dolega
Noga w gipsie do - 26 kwietnia ale już z nią wytrzymać nie mogę a Tobie co dolega
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Tak to czasem bywa. Najważniejsze, że roślinka podjęła współpracę
Ja od 13 stycznia jestem na zwolnieniu. Złamałam podudzie tak, że musiałam mieć operacje Doskonale rozumiem Twoje zniecierpliwienie - anielskiej cierpliwości potrzeba i tego Tobie również życzę
Ja od 13 stycznia jestem na zwolnieniu. Złamałam podudzie tak, że musiałam mieć operacje Doskonale rozumiem Twoje zniecierpliwienie - anielskiej cierpliwości potrzeba i tego Tobie również życzę
O matko to ty Lauro masz dużo poważniejszą sytuacje życzę dużo zdrówka
Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Julitko gratuluje poruszenia u Twoich storczyków