Działka Romy wśród jezior cz. 3
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Działka Romy wśród jezior cz. 3
Alinko ja też nie spodziewałam się takiej wiosny u siebie ,ale to jest mocno nasłonecznione pole i efekt zaraz widoczny Alinko to zamówienie przyszło z sadowniczego begonie ,dalie
Igor to Cię czeka mnóstwo pracy, tyle roślin
Lucynko sąsiad wyciął brzozę a ja sobie zrobiłam ścieżkę i posiałam lawendę Tak mu się spodobało że miał ochotę mi zabrać
Takie na dzisiaj słoneczka ............
Igor to Cię czeka mnóstwo pracy, tyle roślin
Lucynko sąsiad wyciął brzozę a ja sobie zrobiłam ścieżkę i posiałam lawendę Tak mu się spodobało że miał ochotę mi zabrać
Takie na dzisiaj słoneczka ............
- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Romciu wiosenka u ciebie na całego moje krokusy jeszcze nie zakwitły
"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat cz.1, cz. 2
Zapraszam
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Romciu, chciałam się przywitać po dłuższej nieobecności
Zazdroszczę Ci wiosny- do mnie jeszcze nie zawitała...
Zazdroszczę Ci wiosny- do mnie jeszcze nie zawitała...
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Romciu piękna wiosenka u Ciebie , aż milo się robi szczególnie, gdy za oknem pada
Zakupy też widzę nie złe
Zakupy też widzę nie złe
no w końcu wisna przyszła co mnie , nas cieszy ogromnie
Jak się człowiek zmęczy to czuje , że żyje
Romcia wcale się sąsiadowi nie dziwię bo pięknie to wygląda
Jak się człowiek zmęczy to czuje , że żyje
Romcia wcale się sąsiadowi nie dziwię bo pięknie to wygląda
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Ja też lubię takie pniaczki na rabatach
A faktycznie białe brzozy fajnie się komponują z niebieściutką lawendą.
I chyba muszę sobie narwać forsycji bo taki bukiecik w domu to jak małe słonko wiosenne
Romciu, w jaki dzień wybierasz się na te Targi?
Ja próbuje jakoś zorganizować sobie czas jutro ,żeby móc się tam choć na chwilkę wyrwać...ale nie wiem czy dam radę...
Najbardziej mnie ciekawi czy pod Halą będzie sprzedaż bo nie doczytałam w tym informatorze.
Pozdrawiam cieplutko
A faktycznie białe brzozy fajnie się komponują z niebieściutką lawendą.
I chyba muszę sobie narwać forsycji bo taki bukiecik w domu to jak małe słonko wiosenne
Romciu, w jaki dzień wybierasz się na te Targi?
Ja próbuje jakoś zorganizować sobie czas jutro ,żeby móc się tam choć na chwilkę wyrwać...ale nie wiem czy dam radę...
Najbardziej mnie ciekawi czy pod Halą będzie sprzedaż bo nie doczytałam w tym informatorze.
Pozdrawiam cieplutko
Pozdrawiam słonecznie - Baśka
- RomciaW
Witam serdecznie w zapłakany piątkowy wieczór
Majeczko w jednym miejscu było więcej słonka i zaciszniej Jak moje przekwitną,to Twoje pokażesz
Monisiu , jakże się cieszę że jesteś W Twoim lesie mało słonka ale będzie niedługo ślicznie, czekamy na Twoje rh. i azalie
Bożenko ,miło Cię gościć Oj pada, pada a z tymi zakupami .....to już choroba wczoraj znowu dokupiłam kwiatuchy
Lucynko, to jest bardzo zdrowe i zadowalające zmęczenie Po słoneczku nie ma śladu
Basiu,brzoza ładnie wygląda ale jest krótkotrwała Przy oczku palisadka już się rozsypuje , trzeba będzie pomyśleć czym ją zastąpić , marzy mi się kamienny murek Nie wiem Basiu czy uda mi się być na targach ,wczoraj dostałam smutną wiadomość , jutro mam pogrzeb w rodzinie i to 70 km. od domu ,dzisiaj był fryzjer kwiaty i nawet zapomniałam o targach Ja zrozumiałam że to będzie wewnątrz hali
Takie wczoraj dokupiłam kwiatki i sałata, ogórek, cukinia i ciągle mówię że to już koniec zakupów
Majeczko w jednym miejscu było więcej słonka i zaciszniej Jak moje przekwitną,to Twoje pokażesz
Monisiu , jakże się cieszę że jesteś W Twoim lesie mało słonka ale będzie niedługo ślicznie, czekamy na Twoje rh. i azalie
Bożenko ,miło Cię gościć Oj pada, pada a z tymi zakupami .....to już choroba wczoraj znowu dokupiłam kwiatuchy
Lucynko, to jest bardzo zdrowe i zadowalające zmęczenie Po słoneczku nie ma śladu
Basiu,brzoza ładnie wygląda ale jest krótkotrwała Przy oczku palisadka już się rozsypuje , trzeba będzie pomyśleć czym ją zastąpić , marzy mi się kamienny murek Nie wiem Basiu czy uda mi się być na targach ,wczoraj dostałam smutną wiadomość , jutro mam pogrzeb w rodzinie i to 70 km. od domu ,dzisiaj był fryzjer kwiaty i nawet zapomniałam o targach Ja zrozumiałam że to będzie wewnątrz hali
Takie wczoraj dokupiłam kwiatki i sałata, ogórek, cukinia i ciągle mówię że to już koniec zakupów
- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wszędzie wiosna a u mnie błoto
Romeczko zrób zbliżenie nasionek tych 4 z pierwszego planu.Proszę.
Ty to masz pomysły, nawet brzozę od sąsiada wykorzystasz
Ładnie tak wygląda.
Romeczko zrób zbliżenie nasionek tych 4 z pierwszego planu.Proszę.
Ty to masz pomysły, nawet brzozę od sąsiada wykorzystasz
Ładnie tak wygląda.
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
U mnie portulaka nie wzeszła wcale.... nerwa mam na nią
- Cynthia
- Od: 16 lut 2009, o 12:50
Romciu, przykro mi z powodu pogrzebu
Zakupy nasionkowe bardzo fajne...ja już wszelkie nasiona omijam w sklepach szerokim łukem bo parapety mi się kończą
Pewnie koło kwietnia będą jeszcze Targi pod Halą ( takie typowo handlowe) , to będzie okazja do spotkania
Pzdrawiam cieplutko
Zakupy nasionkowe bardzo fajne...ja już wszelkie nasiona omijam w sklepach szerokim łukem bo parapety mi się kończą
Pewnie koło kwietnia będą jeszcze Targi pod Halą ( takie typowo handlowe) , to będzie okazja do spotkania
Pzdrawiam cieplutko
Pozdrawiam słonecznie - Baśka
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja też już nasion nie kupuję. Dziasiaj natomiast dokupiłam liliowce i hostę.
Natomiat wśród twoich nasion Romciu widzę coś, czego w ogóle nie znam. Wdówka. Co to takiego? Pierwsze słyszę.
Natomiat wśród twoich nasion Romciu widzę coś, czego w ogóle nie znam. Wdówka. Co to takiego? Pierwsze słyszę.
- RomciaW
Miałam bardzo pracowity wekend ale nareszcie jestem z Wami
Nie wie czy o te fotki CI chodzi Marylko Widziałam Twoją działeczkę, wpadłam na chwilę w piątek, nie miałam czasu na wpis :P Dużo wody ale krokusiki już były Zrobiłam fotkę ...........
Czy te chciałaś zobaczyć
Bożenko ja już sama z siebie śmieję się dzisiaj dokupiłam heliotrop ,lubczyk bo mi się zmarnował , pewnie za kwaśna ziemia , Chociaż podsypywałam wapnem nie rósł Może jak sobie sama wysieję, będzie lepiej , cząber, pomidor malinowy . A mówiłam że w tym roku nic nie sieję , nie mam postanowienia
Lucynko może trzeba jeszcze poczekać ,ja będę siała prosto do gruntu
Ja też już dzisiaj kupiłam ostatnie Basiu Na pewno jeszcze pod halą coś się kupi ,jakąś hortensję Koniecznie musimy spotkać się Posiałam znowu karczocha, już wzeszły cztery
Gdzie kupiłaś liliowce i hostę U mnie też już koniec z nasionami Nie wiem Wandziu co to jest za kwiatuszek, pierwszy raz widzę i podobał mi się więc kupiłam ,zobaczymy jaki będzie w realu
Nie wie czy o te fotki CI chodzi Marylko Widziałam Twoją działeczkę, wpadłam na chwilę w piątek, nie miałam czasu na wpis :P Dużo wody ale krokusiki już były Zrobiłam fotkę ...........
Czy te chciałaś zobaczyć
Bożenko ja już sama z siebie śmieję się dzisiaj dokupiłam heliotrop ,lubczyk bo mi się zmarnował , pewnie za kwaśna ziemia , Chociaż podsypywałam wapnem nie rósł Może jak sobie sama wysieję, będzie lepiej , cząber, pomidor malinowy . A mówiłam że w tym roku nic nie sieję , nie mam postanowienia
Lucynko może trzeba jeszcze poczekać ,ja będę siała prosto do gruntu
Ja też już dzisiaj kupiłam ostatnie Basiu Na pewno jeszcze pod halą coś się kupi ,jakąś hortensję Koniecznie musimy spotkać się Posiałam znowu karczocha, już wzeszły cztery
Gdzie kupiłaś liliowce i hostę U mnie też już koniec z nasionami Nie wiem Wandziu co to jest za kwiatuszek, pierwszy raz widzę i podobał mi się więc kupiłam ,zobaczymy jaki będzie w realu