Róże i reszta... czyli miłość nie jedno ma imię :) cz.II
- kania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 maja 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Róże i reszta... czyli miłość nie jedno ma imię :) cz.II
Jak zwykle pokazałaś Aniu pięknoty do podziwiania i wielbienia . Zdjęcia przepiękne! Bardzo spodobał mi się biały floks. No, i teraz tak się porobiło, że muszę go mieć .
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu przekornie powinnaś nazwać swój wątek - nie tylko róże.
Wreszcie kilka fotek, które mnie nie kuszą.....
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, obejrzałam Twoje fotki na dobranoc i z takimi pięknymi obrazami mogę już zasnąć.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Aniu,piękne te twoje róże.Moje w tym roku mnie zawiodły dlatego na agrze dokupiłam tylko dwie okrywowe.
- lemka77
- Od: 30 cze 2009, o 14:52
Popieram słowa Jagódki. Powinnaś wydać album. Twoje zdjecia oglądam z wielką przyjemnością.
I nie jest to kwestia aparatu tylko Twoich umiejętności. Chciałabym kiedyś takie fotki robić. Mówią, ze ćwiczenie czyni mistrzem - to dzisiaj na działce troche popstrykam. A jeszcze pytanko odnośnie fotografii używasz programów automatycznych czy raczej funkcji manualnych?
Na Twoich zdjęciach widać słońce ale nie jest to rażące swiatło. Ślicznie i już!
Rozchodnik pięknie się prezentuje. Spora kępka z niego. O pięknie Twoich róż to już chyba wszystko zostało napisane
I nie jest to kwestia aparatu tylko Twoich umiejętności. Chciałabym kiedyś takie fotki robić. Mówią, ze ćwiczenie czyni mistrzem - to dzisiaj na działce troche popstrykam. A jeszcze pytanko odnośnie fotografii używasz programów automatycznych czy raczej funkcji manualnych?
Na Twoich zdjęciach widać słońce ale nie jest to rażące swiatło. Ślicznie i już!
Rozchodnik pięknie się prezentuje. Spora kępka z niego. O pięknie Twoich róż to już chyba wszystko zostało napisane
Pozdrawiam Ida
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Przecież to dobra choroba...evikc pisze:Kurcze nie byłam tu całe 3 dni i tyle do przeczytania. Czy musisz mieć takie piękne róże?? Ja już mam następną chorobę i to wirusa.
Wszystkie róże są piękne, nie tylko moje , dlatego różyca tak szybko postępuje ostatnio
Danusiu, to świecznica.dwostr pisze:Aniu, świetne fotki-jeżówka w towarzystwie trawy pięknie wygląda,a ten biały,długi kwiatostan to świecznica?
Dostałam ją w ubiegłym sezonie od Oliwki i bardzo się cieszę, że choć taka młodziutka, to już zakwitła
Fotka poszłaarlet3 pisze:Aniu prześliczne fotki robisz swoim różyczkom i innym roślinkom.
A ja czekam na pewną fotkę na pw.
Iguś , do dobrych zdjęć jeszcze mi dużo brakuje (dobrego obiektywu też ) ale cieszę się, że zdjęcia Ci się podobająJagodka pisze:Ja też ( Arletko , chyba mamy tę jedną na myśli .
Już mówiłam Ci Aniu , ale powtórzę kolejny raz ; Twoje fotki potrafią z każdego badylka zrobić piękność . Masz talent , nie marnuj go , tylko wydaj jakiś album. Koniecznie .
Fotka już leci.
Kaniu, nie ma rady.., pisz adresik i floks zaraz przybędzie do Ciebie .kania pisze:Jak zwykle pokazałaś Aniu pięknoty do podziwiania i wielbienia . Zdjęcia przepiękne! Bardzo spodobał mi się biały floks. No, i teraz tak się porobiło, że muszę go mieć .
- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu a co to takiego na 7 fotce?
- AniaDS
- Kontakt:
Grażynko, kiedyś wątek tak się nazywał , na samym początku chyba.kogra pisze:Aniu przekornie powinnaś nazwać swój wątek - nie tylko róże.
Czyżby tylko róże Cię kusiły?
Mam nadzieję, że dobrze spałaś KrysiuIgnis05 pisze:Aniu, obejrzałam Twoje fotki na dobranoc i z takimi pięknymi obrazami mogę już zasnąć.
A mają imiona?malgocha1960 pisze:Aniu,piękne te twoje róże.Moje w tym roku mnie zawiodły dlatego na agrze dokupiłam tylko dwie okrywowe.
Jaki kolor?
Iduś, dziękujęlemka77 pisze:Popieram słowa Jagódki. Powinnaś wydać album. Twoje zdjecia oglądam z wielką przyjemnością.
Na Twoich zdjęciach widać słońce ale nie jest to rażące swiatło.
Nie robię zdjęć w programie auto, bo zawsze wychodzą mi prześwietlone, za jasne i mdłe.
Zwykle jest to program P i dodatkowo kombinuję z balansem bieli.
Unikam robienia zdjęć w południe, raczej robię je wieczorami, jak słońce jest nisko.
Dodatkowo teraz, o czym już pisałam wcześniej, słońce jest niżej niż w ciągu lata, światło jest łagodniejsze, jest bardziej miękkie.
Najlepiej robi mi się zdjęcia właśnie jesienią.
Ćwicz Iduś, to dużo daje , warto się też potem wspomóc jakimś programem do obróbki zdjęć w razie czego.
Gosiu, to świecznica .gosia07 pisze:Aniu a co to takiego na 7 fotce?
- AniaDS
- Kontakt:
To teraz to, co Ania lubi najbardziej...
Fellowship
Lady Emma
Julia Child
Friesia
Tchaikovsky
Goździkowa
Lincoln
Granny
Elmshorn
Fellowship
Lady Emma
Julia Child
Friesia
Tchaikovsky
Goździkowa
Lincoln
Granny
Elmshorn
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Aniu uwielbiam Twoje fotki , są prześliczne .
- AniaDS
- Kontakt:
angielka Summer Song
florystyczna Osiana
Rhapsody
Polka
Walzetraume
William S.
Yellow Garnish
Nostalgia
Albrecht D.
Barock
Marselisborg
Herkules
florystyczna Osiana
Rhapsody
Polka
Walzetraume
William S.
Yellow Garnish
Nostalgia
Albrecht D.
Barock
Marselisborg
Herkules
- AniaDS
- Kontakt:
Dziękuję Agnieszkoagatka123 pisze:Aniu uwielbiam Twoje fotki , są prześliczne .
- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
....no i zdecydowałam się na My Girl ...oczywiście już podsadziłam pod Nostalgię.
Mogłabym jeszcze mieć Marie Antoinette i Charmant ale jakoś nie mam dla nich miejsca.....albo może więcej czasu potrzebuję a tu trzeba brać teraz ...już.
Aniu śliczności. :P
Miłej pracy życzę.
Mogłabym jeszcze mieć Marie Antoinette i Charmant ale jakoś nie mam dla nich miejsca.....albo może więcej czasu potrzebuję a tu trzeba brać teraz ...już.
Aniu śliczności. :P
Miłej pracy życzę.