Różyczka i inne choroby ogrodowe
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 gru 2009, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Różyczka i inne choroby ogrodowe
Fajny wybór widzialem na sadzawka.pl ( Ktoś mi polecił ten sklep )
- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewa Wiosenny szał dopada wszystkich Zakupy, wysiewy, krążki hihihi
W ubiegłym roku jak pisałam o wysiewach na krążkach to było dość nowatorskie, żeby nie powiedzieć dziwaczne, a teraz gdzie nie wejdę to krążki
W ubiegłym roku jak pisałam o wysiewach na krążkach to było dość nowatorskie, żeby nie powiedzieć dziwaczne, a teraz gdzie nie wejdę to krążki
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Przyszła przesyłka Jak to się stało, że aż tyle zamówiłam?
Jolu, dziękuję za instrukcję wysiewu oraz przestrogi wezmę wszystko pod uwagę.
Mireczko, skarbie - Ty naprawdę wszystko obejrzałaś i przeczytałaś! Dziękuję za życzliwe słowa pod adresem ogrodu i mojej pisaniny o nim. Ja wciąż mam wrażenie, że powinnam wszystko wykopać i wsadzić ponownie
Ja chyba nie mam takiej tawuły, o jakiej piszesz...które to zdjęcie? Mam tawułę Billarda i Grefsheima, obie zresztą młode, posadzone w ubiegłym roku.
Powrócił jeszcze temat milina - i dobrze, bo ciągle nie wiem, co z nim zrobić Mirka, mnie on też zachwycił i dlatego zresztą go kupiłam, nie zastanawiając się niestety, gdzie go posadzę...a prawda jest taka, że po prostu nie mam dobrego miejsca...i to mnie tak jakoś zniechęciło...ale jeszcze nie daję za wygraną
Nelu i Zbyszku - dzięki, że dorzuciliście też o waszych doświadczeniach z milinami; też słyszałam, że trzeba go ciąć, żeby kwitł.
Dzidka, no ale mówię Ci, jakie są różne piekne paprocie...nawet nie miałam pojęcia...
Ewciu, ja na razie oglądałam w Zielonych Progach i czytałam też na FO...chyba najwięcej jest tutaj, jest kontakt do zakupu:
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=31496
Kasia, masz rację - teraz już nawet nie wypada nie wysiewać w krążkach, obciach po prostu
Zbyszku, nie przyznawaj się więc, że nie wiesz.... Sadzawka, mówisz? Zaraz zajrzę
Jolu, dziękuję za instrukcję wysiewu oraz przestrogi wezmę wszystko pod uwagę.
Mireczko, skarbie - Ty naprawdę wszystko obejrzałaś i przeczytałaś! Dziękuję za życzliwe słowa pod adresem ogrodu i mojej pisaniny o nim. Ja wciąż mam wrażenie, że powinnam wszystko wykopać i wsadzić ponownie
Ja chyba nie mam takiej tawuły, o jakiej piszesz...które to zdjęcie? Mam tawułę Billarda i Grefsheima, obie zresztą młode, posadzone w ubiegłym roku.
Powrócił jeszcze temat milina - i dobrze, bo ciągle nie wiem, co z nim zrobić Mirka, mnie on też zachwycił i dlatego zresztą go kupiłam, nie zastanawiając się niestety, gdzie go posadzę...a prawda jest taka, że po prostu nie mam dobrego miejsca...i to mnie tak jakoś zniechęciło...ale jeszcze nie daję za wygraną
Nelu i Zbyszku - dzięki, że dorzuciliście też o waszych doświadczeniach z milinami; też słyszałam, że trzeba go ciąć, żeby kwitł.
Dzidka, no ale mówię Ci, jakie są różne piekne paprocie...nawet nie miałam pojęcia...
Ewciu, ja na razie oglądałam w Zielonych Progach i czytałam też na FO...chyba najwięcej jest tutaj, jest kontakt do zakupu:
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 11&t=31496
Kasia, masz rację - teraz już nawet nie wypada nie wysiewać w krążkach, obciach po prostu
Zbyszku, nie przyznawaj się więc, że nie wiesz.... Sadzawka, mówisz? Zaraz zajrzę
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kupowałam od pana Siwickiego w zeszłym roku, byłam bardzo zadowolona z wielkości i jakości sadzonek Przymierzam się do Zielonych Progów. Okazało się po roku, że najbardziej na razie lubię adianta
Kilka nasion posiejesz
Kilka nasion posiejesz
- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Adianta sobie już dzisiaj zapisałam
Ja chyba też kupie w Zielonych Progach, oni maja też sporo host (a kilka jeszcze chcę dosadzić) - jedyny minus jest taki, że ich oferta nie ma zdjęć...Ale oglądałam przed chwilą też w Sadzawce, no i wybór jest niezły
Ja chyba też kupie w Zielonych Progach, oni maja też sporo host (a kilka jeszcze chcę dosadzić) - jedyny minus jest taki, że ich oferta nie ma zdjęć...Ale oglądałam przed chwilą też w Sadzawce, no i wybór jest niezły
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
- justi177
- Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Hahaha
Zielone progi.....to, co widziałam na miejscu, przeszło moje możliwości "poznawcze"
A w czerwcu mieli sporo rzeczy wyprzedanych......a było tego po sam horyzont......
Reszta, jak napisała Wanda
Ja kupiłam białe szałwiie, które nie chciały przestać kwitnąc do przymrozków.....
Hitem tamtego zakupu jest bodziszek 'Purple rain', kwitnienie j.w. Kolor boski i niewielkie wymiary....
Ewo, jak możesz zzamów go
Pozdrawiam
- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Ewunia masz co sadzić. ja też mam ogrom tylko nie wiem gdzie to podzieję
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
W Sadzawce jest bardzo duży wybór, ceny przyjemne, ale sadzonki malutkie-trzeba mieć to na uwadze. Zresztą ceny to trochę sugerują Jednak zgodność odmianowa dała się zauważyć.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewa,widzę,że kupiłaś m.in. dzwony irlandzkie.Ja siałam w ubiegłym roku,ale to,co mi wzeszło,a to co było na opakowaniu mogło przyprawić mnie o dziki smiech i albo moja porazka albo zdjęcie przekłamane.
- Edyta1
- Od: 20 paź 2011, o 00:06
Ewo wypatrzyłam w Twoich nasionkach białą aksamitkę. Czy to jest wysoka czy niska?
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Ja też tak jak Malgocha zwróciłam uwagę na dzwonki irlandzkie. Nie wiem w ogóle, co to jest. Pierwsze widzę. Zaraz poszukam w necie.
Ewuniu, ty taka potentatka cyniowa, kupiłaś jeszcze nasiona cynii? Ja myślałam, że ty już toniesz w cyniach
Ewuniu, ty taka potentatka cyniowa, kupiłaś jeszcze nasiona cynii? Ja myślałam, że ty już toniesz w cyniach