Micha storczyków Kahim
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Micha storczyków Kahim
etam zaraz w pole.....
Daszek niezamówiony. Muszę wymierzyć i w ogóle wymyśleć jak ma wyglądać i jak ma się otwierać...
No i szklarza muszę znaleźć
Jak skonczę dziś malować, odpalę laptopa i wstawię zdjęcia
Daszek niezamówiony. Muszę wymierzyć i w ogóle wymyśleć jak ma wyglądać i jak ma się otwierać...
No i szklarza muszę znaleźć
Jak skonczę dziś malować, odpalę laptopa i wstawię zdjęcia
Tak juz lepiej
- kahim
Obiecane zdjęcia
Pierwsza strona którą znacie:
Drive test
Domalowywanki
Szczególiki ;)
Dobrej nocki
Pierwsza strona którą znacie:
Drive test
Domalowywanki
Szczególiki ;)
Dobrej nocki
No tak ,i znowu opadla mi szczeka .Najbardziej podoba mi sie fotka na podlodze.Z refleksami swiatla .Jak skonczysz i juz ustawisz super sie to bedzie prezentowac ,nawet bez daszka moim zdaniem.Ale wiesz co?Ja bym jednak pomyslala o oslonkach ,nie plastikowych ;,ajlepiej glinianych ,nawet takich zwyklych i rez bym je pomalowala ,kazda na kolor widniejacy w witrazach.Ja swoje doniczki spray'em traktuje jak musze ,tez fajnie to wyglada .Ale ogolnie jestem naprawde zachwycona Kasiu .To nawet malo powiedziane
- kamikami26
- 1000p
- Od: 14 maja 2013, o 11:32
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
I ja jestem pod wrażeniem! I chyba jakieś czystsze dziś to akwarium albo witraż odwrócił moja uwagę Ale chyba nie pokazałaś nam bocznej ścianki, bo widzę tam jakiś fajny witrażyk? Zrezygnowałaś z pełniejszego zamalowania jednej ze ścianek tak jak radziła 3velyna, czy jeszcze coś tam "chlapniesz"? Przyznam, że nie jestem zwolenniczką niebieskiego koloru, wręcz go unikam, ale Twoją szklarenkę to bym wzięła A jaki storczyk w niej mały
P.S. Dokąd prowadza te schody? Z tego co pamiętam, mówiłaś, ze mieszkacie w kamienicy, macie piętro? Pytam przez ciekawość nad która nie panuję ale jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać
P.S. Dokąd prowadza te schody? Z tego co pamiętam, mówiłaś, ze mieszkacie w kamienicy, macie piętro? Pytam przez ciekawość nad która nie panuję ale jeśli nie chcesz nie musisz odpowiadać
Śliczna ta Twoja nowa szklarenka!!! Masz talent!!! Jestem ciekawa, jaki będzie efekt końcowy, jak już dopracujesz wszystkie szczegóły i umieścisz w niej roślinki!!
Pozdrawiam,
Marta
Marta
- kahim
Hehe, dzięki za te wszystkie miłe słowa
Dufin, akwarium nieco przetarłam, zgadza się. Co ciekawe robiąc to, myślałam o Tobie . Zrezygnowałam z pełniejszego zamalowania, bo uznałam, że mocniej zamalowany daszek wystarczy... Zawsze mogę domalować, a zdrapywanie nadmiaru chyba nie będzie zbyt łatwe
Witrażyk z boku mi się nie podoba i będę go zmieniać, więc go nie prezentowałam... w dodatku przestawiając całość wsadziłam kciuk w część świeżo pomalowaną
A co do Twojej ciekawości, na piętrze mamy sypialnię- na antresoli, bo mam mieszkanie wysoki na ok. 4 metry, więc antresola ma rację bytu
Actus, nie ma zdjęcia na podłodze, chyba myślisz o tym zdjęciu gdzie szklarenka stoi na parapecie Jak tak sobie myślę o opcji pomalowania mini osłonek to Ci powiem, że kusisz kobitko, oj kusisz
Jak dokończę jeszcze dwie ścianki i poprawię to co jest do poprawienia, powstawiam miniaturki i popstrykam fotki
Mam tylko dwie miniaturki, ale teraz muszę to nadrobić
Pozdrawiam i dzięki za wsparcie, jesteście kochane
Dufin, akwarium nieco przetarłam, zgadza się. Co ciekawe robiąc to, myślałam o Tobie . Zrezygnowałam z pełniejszego zamalowania, bo uznałam, że mocniej zamalowany daszek wystarczy... Zawsze mogę domalować, a zdrapywanie nadmiaru chyba nie będzie zbyt łatwe
Witrażyk z boku mi się nie podoba i będę go zmieniać, więc go nie prezentowałam... w dodatku przestawiając całość wsadziłam kciuk w część świeżo pomalowaną
A co do Twojej ciekawości, na piętrze mamy sypialnię- na antresoli, bo mam mieszkanie wysoki na ok. 4 metry, więc antresola ma rację bytu
Actus, nie ma zdjęcia na podłodze, chyba myślisz o tym zdjęciu gdzie szklarenka stoi na parapecie Jak tak sobie myślę o opcji pomalowania mini osłonek to Ci powiem, że kusisz kobitko, oj kusisz
Jak dokończę jeszcze dwie ścianki i poprawię to co jest do poprawienia, powstawiam miniaturki i popstrykam fotki
Mam tylko dwie miniaturki, ale teraz muszę to nadrobić
Pozdrawiam i dzięki za wsparcie, jesteście kochane
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
hmmm.. wszystko zależy od tego gdzie szklarenka będzie stała Jeśli słońce będzie padać od góry to zamalowany daszek wystarczy ale jeśli od boku to chyba będziesz musiała czymś przycieniować
- kahim
Szklarenkę chcę postawić co prawda na parapecie, ale z jednej strony cień będzie rzucał zegar ( widać go na niektórych zdjęciach)a z drugiej "słupek" między oknami.
Myślę, że zadecyduję czy mocniej zamalować czy nie, dopiero jak postawię całość na parapecie i zobaczę jak funkcjonuje ;)
Myślę, że zadecyduję czy mocniej zamalować czy nie, dopiero jak postawię całość na parapecie i zobaczę jak funkcjonuje ;)
- kahim
Witam
Dziś zakupiłam dwie nowe miniaturki i wstawiłam do niedokończonej szklarenki Taki teścik, czy fajnie wyszło
A tu miniaturki:
Czy ona nie ma czegoś w sobie z Philadelphii?
Jej liście mają drobne łatki
I drugi:
Oba z LM po atrakcyjniej cenie 9,99
Dziś zakupiłam dwie nowe miniaturki i wstawiłam do niedokończonej szklarenki Taki teścik, czy fajnie wyszło
A tu miniaturki:
Czy ona nie ma czegoś w sobie z Philadelphii?
Jej liście mają drobne łatki
I drugi:
Oba z LM po atrakcyjniej cenie 9,99
Cos ma z Philadel .W kazdym razie obie cudne .Szklarenka mistrzostwo swiata.Az mnie lapy swedza ,zeby cos popackac .Moze moja 6 litrowa filizanke ,ktora dzis kupilam?