(Zdrowe)uzależnienie cz.II
- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: (Zdrowe)uzależnienie cz.II
Zaszalałeś na wiosnę piękne okazy a cambria Gratuluje pięknego okazu a kolor powala
"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
- Krychna
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 mar 2010, o 19:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przyszłam pooglądac nowości oj szalejesz no ale forum i przebywanie na nim ja tez odczuwam skutki
"Spontaniczna mini" w moich kolorkach za Cambriami nie przepadam ale ta ma piękny kolor
- furious
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Kontakt:
duju Karnova Krychna
Dziś tradycyjnie przy moczeniu "pstrykłem sobie" kilka fotek
Tęczowy w tygodniu zrzucił całkowicie swoje drugie kwitnienie, ale już ma nowe pączki i nawet jeden się otworzył, wchodzi teraz w jakiś lekko brzoskwiniowy (?) odcień
Philadelphia, troszkę mi się już opatrzyła no ale swój urok ma
No i to całe odontoglossum Geyser Gold, czy jak mu tam Nie spodziewałem się, że tak szybko rozwinie drugi pęd (jak je przyniosłem kwitł na jednym, a na drugim same pąki).
Nie zamierzam się z nim cackać, będę traktował jak poprzednią cambrię, efekty były pozytywne
Ależ mi się podobają jej kwiaty, takie wyluzowane, jak stary Jamajczyk siedzący na ganku z jointem w ręku
Dziś tradycyjnie przy moczeniu "pstrykłem sobie" kilka fotek
Tęczowy w tygodniu zrzucił całkowicie swoje drugie kwitnienie, ale już ma nowe pączki i nawet jeden się otworzył, wchodzi teraz w jakiś lekko brzoskwiniowy (?) odcień
Philadelphia, troszkę mi się już opatrzyła no ale swój urok ma
No i to całe odontoglossum Geyser Gold, czy jak mu tam Nie spodziewałem się, że tak szybko rozwinie drugi pęd (jak je przyniosłem kwitł na jednym, a na drugim same pąki).
Nie zamierzam się z nim cackać, będę traktował jak poprzednią cambrię, efekty były pozytywne
Ależ mi się podobają jej kwiaty, takie wyluzowane, jak stary Jamajczyk siedzący na ganku z jointem w ręku
- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54
Tęczowy jest boski
Philadelphia śliczna , piegi ma urocze
Wytrzeszcz oczu mam dziś pewny jak w banku Jestem zachwycona urodą Twoich podopiecznych.
Tęczowy " lekko brzoskwiniowy" przecudny . Tomek, jestem pod wrażeniem... niejedna kobieta mogłaby pozazdrościć Ci znajomości kolorów
Moja Philadelphia kwitła dawno i krótko, chętnie pooglądam sobie Twoją.
Żółta piękność jest nieziemska, ze względu na kolor przede wszystkim, jednak gdyby nie ilość i wielkość kwiatów, nie byłaby tak urocza.
Tęczowy " lekko brzoskwiniowy" przecudny . Tomek, jestem pod wrażeniem... niejedna kobieta mogłaby pozazdrościć Ci znajomości kolorów
Moja Philadelphia kwitła dawno i krótko, chętnie pooglądam sobie Twoją.
Żółta piękność jest nieziemska, ze względu na kolor przede wszystkim, jednak gdyby nie ilość i wielkość kwiatów, nie byłaby tak urocza.
Z pozdrowieniami - Janka
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
Tropiki (triki) cz.1, cz.2, W objęciach tęczy...
Wieści z warsztatu WarmJanki...
-
- 200p
- Od: 17 lut 2014, o 13:22
- Dufin
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
fajne ujęcie Phal. Philadelphia wygląda jakby zdjęcie było robione przez jakieś szkło powiększające
Po takim porównaniu mam obawy czy to ona czy Ty z tym jointem na ganku siedziałofurious pisze: Ależ mi się podobają jej kwiaty, takie wyluzowane, jak stary Jamajczyk siedzący na ganku z jointem w ręku
- furious
- Kontakt:
Ciku pisze:Piękny ten tęczowy
agnieszka_ pisze:Tęczowy jest boski
No właśnie jego "mniej brzoskwiniowe" poprzednie oblicze jakoś bardziej mi pasowało, ale dobrze, że komuś się podobamarzenka89 pisze:Ten lekko brzoskwiniowy jest cudny!!
Teee, to przeca od Was się uczę. Jeszcze za bardzo nie rozróżniam, ale papuguje nazwygianna pisze:Tomek, jestem pod wrażeniem... niejedna kobieta mogłaby pozazdrościć Ci znajomości kolorów .
Blisko blisko. Tzw. "rybie oko" (ta cambria i mini z poprzednich stron tak samo, tak się bawię ).Dufin pisze:fajne ujęcie Phal. Philadelphia wygląda jakby zdjęcie było robione przez jakieś szkło powiększające
A co do ganku, to nic nie widziałem, nic nie słyszałem
-
- 200p
Przecież jest śliczny i te jego płatkifurious pisze: No właśnie jego "mniej brzoskwiniowe" poprzednie oblicze jakoś bardziej mi pasowało, ale dobrze, że komuś się podoba
- furious
- Kontakt:
No tak Marzenka, ale był śliczniejszy wcześniej
-
- 200p
To muszę jeszcze raz poszukać jaki był wcześniej żeby się upewnić ;)furious pisze:No tak Marzenka, ale był śliczniejszy wcześniej
-
- 200p
ee no... jest równie śliczny
Może wcześniej był bardziej różowawy ale uroku mu nie brak
Może wcześniej był bardziej różowawy ale uroku mu nie brak