Storczyki na poddaszu
Re: Storczyki na poddaszu
dobre
Rzeczywiście Asiu udało Ci się mnie rozśmieszyć
Ja używam Flickr i jestem bardzo zadowolona żadnych awarii, limitów i opłat. Wszystko proste w obsłudze. brzmi jak reklama wiec proszę mnie nie banować
Rzeczywiście Asiu udało Ci się mnie rozśmieszyć
Ja używam Flickr i jestem bardzo zadowolona żadnych awarii, limitów i opłat. Wszystko proste w obsłudze. brzmi jak reklama wiec proszę mnie nie banować
- zabkamarta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 maja 2017, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No nie padłam Joanno najdziwniejszych jaki widziałam tyle czekania i hmm
- iskraiskra
- 200p
- Od: 26 lis 2017, o 12:43
On już tu całkowicie dojrzał Iskierko. Kwiat może startować w Konkursie na Miss naszego działu
Swoją drogą jak się przyjrzeć, to jakieś mikro-elementy w podobieństwie do oryginału są. Warto było czekać 3 lata
Olciu, a ja nie mogę się doczekać na kwitnienie Twoich Doritaenopsis Abed Nego Penny i Phal. Kuntrarti Rarashati
Fajnie te pędy ujęłaś. Prawie jak negatyw i pozytyw
Swoją drogą jak się przyjrzeć, to jakieś mikro-elementy w podobieństwie do oryginału są. Warto było czekać 3 lata
Olciu, a ja nie mogę się doczekać na kwitnienie Twoich Doritaenopsis Abed Nego Penny i Phal. Kuntrarti Rarashati
Fajnie te pędy ujęłaś. Prawie jak negatyw i pozytyw
Pozdrawiam, Joanna
Uratowane storczyki Art cz.I, Ulubione storczyki Art cz.II
Ulubione storczyki Art cz.III
czy tylko ja uważam że ten drugi jest ładniejszy?
Co do zdjęcia Asiu - dziękuję. Nie było to moją intencją. Przyznam że w przypadku Liodoro na poprzedniej stronie to chciałam osiągnąć taki efekt lustrzanego odbicia. Ale w przypadków tych pędów, to wyszło niechcący
Co do zdjęcia Asiu - dziękuję. Nie było to moją intencją. Przyznam że w przypadku Liodoro na poprzedniej stronie to chciałam osiągnąć taki efekt lustrzanego odbicia. Ale w przypadków tych pędów, to wyszło niechcący
Art peloric bardzo ładnie Ci zakwitł. Dość nietypowo, ale zobacz w sieci na phal. lowii, jest do niego podobny. Tak czy siak, forma peloric jest ogromną ingerencją w kod genetyczny storczyka. Jeżeli jest on niestabilny to potem wychodzą takie cuda
Wpadam na chwilkę pochwalić się kwitnieniami moich nowości. Wreszcie się rozwinęły
D. Nego Penny całkiem obficie jak na pierwszy raz. I pachnie podobnie do Liodoro ale nieco mniej intensywnie
Nie tego się spodziewałam po P. Kuntrarti Rarashati. Wszystkie zdjęcia w internetach wskazywały na to że będzie żółto pomarańczowa, a tu wyszła jasnoróżowa w kropeczki . Zaczynam powątpiewać, że otrzymałam to co zamówiłam. No ale coż.. też ładna...
D. Nego Penny całkiem obficie jak na pierwszy raz. I pachnie podobnie do Liodoro ale nieco mniej intensywnie
Nie tego się spodziewałam po P. Kuntrarti Rarashati. Wszystkie zdjęcia w internetach wskazywały na to że będzie żółto pomarańczowa, a tu wyszła jasnoróżowa w kropeczki . Zaczynam powątpiewać, że otrzymałam to co zamówiłam. No ale coż.. też ładna...
- zabkamarta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 maja 2017, o 18:41
Osz ty. Dziś o Tobie przed południem myślałam "coś dawno Oli nie było" i wywołałam wilka z lasu
Oba Phalaenopsis zjawiskowo. Nego Penny cóż za kolor. Taki buraczek czy bardziej czerwony bo wydaje mi się, że taki buraczkowo-czerwony śliczny
Phalaenopsis Kuntrarti Rarashati to moim zdaniem na bank nie to samo kształt kwiatów całkiem nie pasuje. Ja się tak nie znam, ale pierwsza myśl to jakaś Krzyżówka tetraspis....ale powiem Ci, że śliczna ta pomyłka. Chętnie bym tą pomyłkę przygarnęła
Oba Phalaenopsis zjawiskowo. Nego Penny cóż za kolor. Taki buraczek czy bardziej czerwony bo wydaje mi się, że taki buraczkowo-czerwony śliczny
Phalaenopsis Kuntrarti Rarashati to moim zdaniem na bank nie to samo kształt kwiatów całkiem nie pasuje. Ja się tak nie znam, ale pierwsza myśl to jakaś Krzyżówka tetraspis....ale powiem Ci, że śliczna ta pomyłka. Chętnie bym tą pomyłkę przygarnęła
Marto tez uważam ze ta pomyłka całkiem całkiem ale długo polowałam na pomarańczka i ciagle go nie mam a miejsca na parapetach nie przybywa a Nego Penny jest tak jak powiedziałaś buraczkowy czerwony najbardziej zbliżony do tego środkowego zdjęcia.
Jeszcze czekam cały czas na rozwój tych 2 Yaphonow. Już bliżej niz dalej noi katlejki puszczają pochewki mam 1 nowość
Jeszcze czekam cały czas na rozwój tych 2 Yaphonow. Już bliżej niz dalej noi katlejki puszczają pochewki mam 1 nowość
Olciu, pokazałaś kwitnienie dwóch Miss
I choć drugi to co innego niż zamówiłaś, to ma w sobie coś.
Takie niespotykane połączenie pastelowych kolorów i jeszcze z pieprzem
Pierwszy wśród moich ulubionych. Warżka świetnie kontrastuje. Ciekawe, czy długo będzie kwitł ??
I choć drugi to co innego niż zamówiłaś, to ma w sobie coś.
Takie niespotykane połączenie pastelowych kolorów i jeszcze z pieprzem
Pierwszy wśród moich ulubionych. Warżka świetnie kontrastuje. Ciekawe, czy długo będzie kwitł ??
Pozdrawiam, Joanna
Piękna ta Penny a gdzie kupiona?
-- 17 lip 2018, o 13:53 --
P. Kuntrarti Rarashati też fajny tylko rzeczywiście nieco inny niż typowy:)
-- 17 lip 2018, o 13:53 --
P. Kuntrarti Rarashati też fajny tylko rzeczywiście nieco inny niż typowy:)
Kupiona przez internet na jednym z profilów społecznościowych ;) Jak coś zapraszam na priv żeby nie robić reklamy