Nasz wymarzony ogródek. Zosia i Andrzej! - 2008r
- andriu53
- 1000p
- Od: 6 maja 2007, o 10:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu ,żebyś wiedziała stałam się bardzo apatyczna i nie mogę sobie poradzić .Jakoś nic mnie nie cieszy .Dziś nawet poszłam na rabatki i trochę poskubałam wystających z ziemi chwaścików .Kupiłam póżną jesienią powojniki i wyobraż sobie , że zaczęły wypuszczać młode listki ,tylko troszkę wybujałe .Boję się że do wiosny całkiem zdziczeją ,a są w doniczkach .
Kup sobie już miedzian ,bo na początku marca trzeba zrobić oprysk ,żeby zabezpieczyć rośliny .A jeśli chodzi o pomoc zawsze chętnie służę .Możesz pytać do woli ,aż się nauczysz
Oby jak najszybciej przyszła ta wiosna ,to człek trochę się ożywi !!!!! ;:54
Dzięki Madziu za odwiedzinki i ja też nie zapominam o was .
Kup sobie już miedzian ,bo na początku marca trzeba zrobić oprysk ,żeby zabezpieczyć rośliny .A jeśli chodzi o pomoc zawsze chętnie służę .Możesz pytać do woli ,aż się nauczysz
Oby jak najszybciej przyszła ta wiosna ,to człek trochę się ożywi !!!!! ;:54
Dzięki Madziu za odwiedzinki i ja też nie zapominam o was .
Pozdrawiamy - Zosia i Jędruś!!!
Spis wątków
Spis wątków
- andriu53
- 1000p
Dorciu kochana , wiesz ile pracy jeszcze muszę włożyć ,żeby go dopracować tak jak bym chciała.
Chyba życia mi nie starczy ! Latem jak zakwitną róże to jest pięknie i kolorowo .Muszę sobie dokupić liliowców ,irysów ,ostróżek i innych kwiatów ,bo nie mam takowych ,a są moim marzeniem .Mówią ,że marzenia czasami się spełniają to i ja mam taką cichą nadzieję .
Dorciu wszystkie ogrody zaprojektowane przez nas samych są piękne ,bo tworzą naturalny klimat i człowiek czuje się w nich swobodnie .Takie ogrody oddają swoje piękno jak je oglądasz
Chyba życia mi nie starczy ! Latem jak zakwitną róże to jest pięknie i kolorowo .Muszę sobie dokupić liliowców ,irysów ,ostróżek i innych kwiatów ,bo nie mam takowych ,a są moim marzeniem .Mówią ,że marzenia czasami się spełniają to i ja mam taką cichą nadzieję .
Dorciu wszystkie ogrody zaprojektowane przez nas samych są piękne ,bo tworzą naturalny klimat i człowiek czuje się w nich swobodnie .Takie ogrody oddają swoje piękno jak je oglądasz
Spis wątków
Spis wątków
Zosienko, co ja czytam, smutno Tobie....ojej... To prawie tak samo jak u mnie...choć...ja właśnie wracam do normy. Sam zakup pierwszych nasionek postawił mnie na nogi. Głowa do góry dziewczyny...już za chwileczkę....już za momencik ...wiosna zapuka do naszych ogrodów.
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Maria
Mój ogród: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7504
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zosienko Byłam, zobaczyłam, pięknie dziękuję
Dzisiaj przystąpię do działania.
Pozdrawiam
Dzisiaj przystąpię do działania.
Pozdrawiam
Maria
- andriu53
- 1000p
Madziu obetnij je tak ,
jak ja to zrobiłam ,do żywej łodygi [wszystko co przyschnięte zetnij]. Widzisz jakie moje krótkie zostały.
jak ja to zrobiłam ,do żywej łodygi [wszystko co przyschnięte zetnij]. Widzisz jakie moje krótkie zostały.
Spis wątków
Spis wątków
- iwika
- 500p
- Od: 17 paź 2006, o 14:08
- Kontakt:
andriu53
Wiem jaka to sadysfakcja wychodować pelargonie. Ja w ubiegłym sezonie miałam własnej hodowlii i ładniejsze od sąsiadów, niestety w tym roku musiałam zrezygnować z p. zwisających ( brak miejsca).
to zdjęcie z początku czerwca było robione
Wiem jaka to sadysfakcja wychodować pelargonie. Ja w ubiegłym sezonie miałam własnej hodowlii i ładniejsze od sąsiadów, niestety w tym roku musiałam zrezygnować z p. zwisających ( brak miejsca).
to zdjęcie z początku czerwca było robione
Iwona i Lhasa Apso
Mój prawie ogród - Iwika
Mój prawie ogród - Iwika