Ekstra, piękne są, dobrze że pokazałeś, bo jest co Twoje Rococo są niesamowite U mnie w tym roku flaming flag zrobiło największą furorę, wsadziłam na jesieni 5 cebulek, tulipanów pokazało się 11
'Prędko może się zdarzyć, że nie dostrzeżemy drzew, widząc tylko las'
- Jo Nesb? ? Człowiek - Nietoperz
Cześć Wam. Przez to, że mam teraz więcej czasu to i więcej czasu poświęciłem na ogarnięcie działki, dlatego mnie tu długo nie było. Zakupiłem sobie przez ten czas dwie muchołówki. Bardzo mi się spodobały. 'UK sawtooth II'
Witam Was i jednocześnie przepraszam za długą nieobecność. Jakoś nie miałem chęci nigdzie się udzielać
Tak więc u mnie po staremu. Ostatnio dokupiłem kilkanaście listków fiołków mini i jedną sadzonkę odm. LE zhemchuzhinka
Witaj Maćku
Przybywam z rewizytą I zaliczam dwa Twoje wątki zarazem i co widzę-dużo fajnych i ciekawych roślinek z podanymi nazwami gatunków-to lubię i praktykuję bo oglądający nie musi się głowić nad nazwą rośliny.
Muchołówki super,tulipany bardzo dorodne,żółte krokusy bardzo ładnie się prezentują jak i pozostałe roślinki i te w doniczkach i te w ogrodzie
Pozdrawiam i miłego weekendu życzę
Dziękuję za miłe słowa i odwiedziny. Jednak moje upodobania do fiołków zwyciężyły, dlatego stałe powiększam swoją kolekcję tych pięknych roślin. Ale jest jedno ale. Miejsca mało
Malutki RS-Oreanda na przywitanie w tą nieprzyjemną wiosnę.
Maciek13
cudowny
ja czekam na swoje pierwsze kolekcjonerskie szczepki. Całe życie miałam w domu zawsze kilka zwykłych i w końcu przyszedł czas na dodanie na parapet czegoś specjalnego.
margarethagar dzięki ;) I życzę Ci powodzenia. Fiołki to wdzięczne rośliny. Jakbyś miała jakieś pytania odnośnie fiołków, pisz do mnie to zawsze pomogę