Czyli co, wywalic?
Ok, to ja sprobuje z cukrem. Duzo tego jest i tak od razu do rur troche mi szkoda. Faktycznie powinnam rurka...
Jakos ten cukier rozpuszcze juz w tym plynie, bo wody to tam dodawac raczej nie trzeba.
Dziekuje

No co przecież nie napisałem, że rajty muszą być używane ups poszłorobertP2 pisze:Wojtek ja miałem z tym jutro iść opatentować a tu pół Polski wie . Dzięki miliony przepadły a tak mogło by być pięknie
Zawsze zostaja zaprzyjaznione sasiadki, albo mozna czesto zonie w prezencie kupowac. Zona w dobrym humorze i filtrow dostatek...robertP2 pisze:Bardzo dobry sposób. Jedynie problem istnieje w filtrachkiedy się kończą
Nie ma opcji zrobienia wina mocnego, wytrawnego... chyba, że dodasz spirytuslimonkaa pisze:Mam takie pytanie , na 15 litrowy słój ile trzeba mieć winogron żeby wyszło wino mocne ,wytrawne . Bo taki balon posiadam i chciałabym spróbować zrobić , ale czy mi się to uda ....Wiele porad przeczytałam , każdy ma swoją recepturę , wiadomo ale mniej więcej w przybliżeniu , ile wody , cukru i itp.