Ja zaglądałam wczoraj i nic nie było zajrzę też dzisiaj a nóż się uda coś wypatrzeć Bogusiu Bardzo serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku i dużo sił
Witam serdecznie moich wspaniałych gości...milo Was gościć...
Kochani!...czas ucieka a przede mną wiele do zrobienia
Na szczęscie w ogrodzie prace przebiegają na bieżąco...dzięki większemu zaangazowaniu domowników Aniu!/wielka kulka/....witam serdecznie....zaglądaj, podglądaj, odgapiaj kochana... Tereniu! witam ....juz wstawilam co nieco....
Muszę zrobić nowe litery...źle wymierzyłam...nie mieszczą się w mojej ramie...
Wieczorem postaram się pokazać juz w calej okazalości tę kompozycję.Pozdrawiam cieplusio
Bogusiu, u mnie propozycje pojazdów dla Młodej Pary. Za pelargonię z własnego siewu wielki ukłon. Podziwiam bardzo. w ogóle kwaity bardzo piękne.
Kochana zajmij się przygotowaniami. Nie stresuj się dodatkowo wątkiem. Pokażesz zdjęcia finalne.
Twoje pelargonie zachęciły mnie do siania i jestem Ci za to bardzo wdzięczna. Mam dwie pięknie kwitnące skrzynki. Dodatkowo dwie na innym kwietniku i jeszcze dwie dałam mojej Mamie. Kwitną na prawdę cudnie - na bogato
Bogusiu ostatnio zaglądam do Ciebie ale się nie wpisuję ,żeby Ci głowy nie zawracać w przygotowaniach ale dziś napiszę - Twoje dalie w ciapki powalają na kolana, nigdy takich nie widziałem Pozdrawiam serdecznie i życzę, żeby wszystko co przygotujesz uradowało młodych i gości
Przyszłam się przywitać i jak zwykle u Ciebie kwitnąco Mój ogród przetrwał moją nieobecność i zrobił się busz ,teraz muszę się pozbierać i przystosować do normalnych warunków
Kochani!....dziękuję serdecznie za odwiedzinki...jak miło,ze nie zapominacie o mnie i moim ogrodzie.
Obiecuję,że nadejdzie wkrótce czas...i wszystkie zaleglosci odrobię...W miarę mozliwości 'czasowych' postaram się dostarczyć Wam nowej porcji wrażeń estetycznych z mojego ogrodowego raju. Marzenko1Tereniu?TerDob/, Beatko/Beciu/, Aniu/ sweety/, Michale/ darmokot/, Eluniu/ ElleBelle/, Iwonko/0042/... i wszyscy , ktorzy nie zapominacie o mnie ... DZIĘKUJĘ...jesteście KOCHANI
bogusiu piekne wszystkie letnie,kwitnienia
,Oj to lato trzeba cvieszyc sie nimi ile tylko jeszcze z nami jest,
Bo potem ,,,jesień,,,i az strach pomyśleć,,,ta długa zima