Różności doniczkowe -Agii
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
A ja ponownie zajrzałam do Ciebie pozachwycać się Twoimi fiołkami.....ach...... Miałam już więcej nie kupować, no ale teraz to już chyba muszę nowych poszukać...
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Agii
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 lip 2008, o 20:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu dobrze Ci jeśli masz gdzie szukać . U mnie to już dawno nic nowego nie znalazłam. Szukam ciągle , raz w tygodniu robię rundę po kwiaciarniach i nic .Jak są to zwyczajne fioletowe lub różowe.
Ostatnio nawet się zdziwiłam, wyszłam z kwiaciarni z 4 sztukami przekwitniętych fiołków zdechlaczków. Kobieta mi je oddała za free. Stwierdziła ,że jak ich nie wezmę to je wyrzuci. Przecież nie mogłam na to pozwolić. 8)
Ostatnio nawet się zdziwiłam, wyszłam z kwiaciarni z 4 sztukami przekwitniętych fiołków zdechlaczków. Kobieta mi je oddała za free. Stwierdziła ,że jak ich nie wezmę to je wyrzuci. Przecież nie mogłam na to pozwolić. 8)
- katarzyneczka
- 1000p
Agnieszko ja jeszcze mam co szukać, daleko mi jeszcze do takiej ilości i różnorodności jak Twoje Ale u mnie w kwiaciarniach też zazwyczaj są różowe lub fioletowe Teraz dopiero zwróciłam cioci uwagę, że ma szukać takich mniej pospolitych No i dzisiaj jak widać się postarała Ona też często oddawała mi takie już przekwitające za darmo, ale ja zawsze je oddawałam babci mojego M. Zawsze miałam kłopoty z ich pielęgnacją więc wolałam je oddać niż zmarnować Ale tym rzuciłam wyzwanie i nie dam im zmarnieć
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
Przecudne Te kolorowe są powalające Widzę,że jeszcze dużo mi do kolekcji brakuje Jak tylko mój M wróci ruszam na poszukiwania
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agii
jakie Ty masz cudeńka :P Ten buraczkowo-biały jest śliczny
jakie Ty masz cudeńka :P Ten buraczkowo-biały jest śliczny
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków