Początki dobrego - lena666
-
- 1000p
- Od: 9 mar 2010, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Początki dobrego - lena666
Piękne miejsce na dom, piękne marzenia. Zyczę Ci by spełniły się jak najszybciej. Posiadanie takiej działki to już pół sukcesu- powodzenia.
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Zapraszam do mojego ogrodu
- Zielona_Ania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lenko -śliczne krajobrazy pokazałaś, te widoki zalewu, łąki, arboretum -wspaniałe A Guciowo z malwami i płotkiem -rozmarzyłam się Spełnienia marzeń na wspaniałej działce
Cześć Lenko, wpadłam się przywitać i zapytać czy do Zamościa już też zawitała wiosenna atmosfera?
Witaj Lenko
pozwoliłam sobie dziś na spacer po twoim ogrodzie
Przepiękny i bardzo Ci go zazdroszczę.
dzięki Twym Lenko fotkom możemy zapoznać się z urodą okolic gdzie mieszkasz. Z przyjemnością obejrze wiecej.
pozdrawiam słonecznie i cieplutko
pozwoliłam sobie dziś na spacer po twoim ogrodzie
Przepiękny i bardzo Ci go zazdroszczę.
dzięki Twym Lenko fotkom możemy zapoznać się z urodą okolic gdzie mieszkasz. Z przyjemnością obejrze wiecej.
pozdrawiam słonecznie i cieplutko
Pozdrwaiam Małgosia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=32248" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki dziewczynki za odwiedzinki jestem cały czas na forum ale po prostu oglądam tak jak mówiłam moje wymarzone miejsce jest 140 km od miejsca w którym mieszkam obecnie mam nadzieję że wkrótce się to zmieni (może już za rok )ale wiecie jak to w życiu ma na to wiele czynników;tzn praca JEŻDZE TAM RAZ NA 3 TYGODNIE DO TEŚCIÓWKI I DO RODZICÓW jak ostatni raz byłam to było jeszcze dużo śniegu a teraz z opowieści słyszę że jest już cudnie A to zdjęcia ze spacerku żeby nie było tak łyso
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
- Zielona_Ania
- Od: 2 mar 2010, o 17:40
Lenko jesteś! I wiosną nas witasz śliczne zdjęcie przebiśniegów, a żółte narcyzy to mi ulubieńcy
Witaj Lenko
Dziękuje za dobre słowo, wpadłem z rewizyta.
Mieszkasz w pięknej okolicy, aż dech zapiera.
Kochasz przyrodę i masz dar do robienia przepięknych zdjęć.
Życzę Ci realizacji planów, przy Twoim zapale na pewno je osiągniesz.
Z przyjemnością będę odwiedzał Twoje strony.
Pozdrawiam Krzysztof
Dziękuje za dobre słowo, wpadłem z rewizyta.
Mieszkasz w pięknej okolicy, aż dech zapiera.
Kochasz przyrodę i masz dar do robienia przepięknych zdjęć.
Życzę Ci realizacji planów, przy Twoim zapale na pewno je osiągniesz.
Z przyjemnością będę odwiedzał Twoje strony.
Pozdrawiam Krzysztof
-
- Od: 24 lis 2009, o 14:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Lenko
Twój skrawek ziemi położony jest w bardzo urokliwym miejscu. Widzę, że przy tworzeniu własnego ogrodu inspirujesz się Bolestraszycami i zagrodą Guciów Państwa Anny i Stanisława Jachymków.
To dobre przykłady. Życzę spełnienia marzeń o drewnianym domku i ogrodzie w którym zadomowią się rośliny z otaczającej go z zewnątrz przestrzeni.
pozdrawiam Elżbieta
Twój skrawek ziemi położony jest w bardzo urokliwym miejscu. Widzę, że przy tworzeniu własnego ogrodu inspirujesz się Bolestraszycami i zagrodą Guciów Państwa Anny i Stanisława Jachymków.
To dobre przykłady. Życzę spełnienia marzeń o drewnianym domku i ogrodzie w którym zadomowią się rośliny z otaczającej go z zewnątrz przestrzeni.
pozdrawiam Elżbieta
Dziękuję jeszcze raz za odwiedzinki a to napotkany gołąbek chyba jakiś chory bo w ogóle się nas nie bał.
Kwiaty - NAJPIĘKNIEJSZA mowa świata.Moje wymarzone miejsce
Lenka od razu do Ciebie wpadłam z rewizytą. Okolica cudowna, zazdroszczę Ci, że będziesz niebawem mieszkać w takim pięknym miejscu.
Ja też mam działkę budowlaną (a nawet 2) w bardzo bliskim sąsiedztwie Opola. Miałam takie plany, że sprzedamy mieszkanie i wybudujemy domek, a przed domkiem powstanie śliczny ogród. Na dziś sprawy się skomplikowały, ale ogród powoli będzie powstawał.
pozdrawiam.Dasza
Ja też mam działkę budowlaną (a nawet 2) w bardzo bliskim sąsiedztwie Opola. Miałam takie plany, że sprzedamy mieszkanie i wybudujemy domek, a przed domkiem powstanie śliczny ogród. Na dziś sprawy się skomplikowały, ale ogród powoli będzie powstawał.
pozdrawiam.Dasza
-
- 200p
- Od: 31 lip 2009, o 08:26
Jaki piękny "dywan" z krokusów. Pisklaczki cudne -ale chyba głodne.