Maluchy Izuchy
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Compakta bajeczna! Widać, że synek lubi pieski, seterek przecudnej urody. Mój staruszek pies przeprowadził się ze mną, nie chciał zostać zrodzicami. I biedni musili wziąść nowego kundelka ze schronu
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izo, ja osobiście dla dzieciaczków polecam boxerki. Pieski kochające dzieci, niesamowicie milusińskie i bardzo przyjazne.
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- katarzyneczka
- 1000p
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No właśnie, z charakterkami takich schroniskowych psiaków to nigdy nie wiadomo A już zwłaszcza jeśli to ma być psiak dla dzieciaczka. My długo szukaliśmy psinki do dziecka i po wielu namysłach i konsultacjach z wieloma osobami zajmującymi sie psami postawiliśmy na boxera. I jeśli jeszcze raz miałabym mieć psa to tylko boxera. Poczytaj sobie troszkę o tej rasie
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)
Moje wątki Zapraszam;)
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Miałam doczynienia z wieloma psami ze schroniska. Uważam, że jeśli nei zależy Ci koniecznie na rodowodzie i tym podobnych sprawach, to możesz w schronisku znaleźć bardzo kochane i piękne pieseczki, czasem nawet szczeniaki (zwłaszcza teraz). Jeśli możesz pomóc jakiemuś psiakowi, to zobaczysz, jak Ci się odwdzięczy! Tylko dobrze wybierz:) starszy pies jest pewniejszy niż szczeniak - od razu widać, jaki jest, a ze szczeniakiem to róznie bywa;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
Potrzebują dużo ruchu i lubią szczekać;) trzeba dominować nad nimi ;)
Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
W schronisku z powołania, opiekun powie Ci jaki piesek ma charakter, czasem nawet pewniej niż w niejednej "hodowli", są też szczeniaczki - niestety wybór spory. Moja Ghana kocha dzieci, ciekawe czy z tego nie wyrośnie? Na razie z radością znosi wybuchy radości na jej widok (ale ma 4 miesiące). Boksery są cudowne, ale trzeba pamiętać, że to wulkany energii i radości - to jak mieć dwoje dzieci. Niestety mają spore skłonności do chorób. Gdyby Ci się udało M. przekonać, to w Forumkowym wątku psim na pewno uzyskasz wiele porad
Dobermany potrafią być doskonałe dla dzieci, moja kuzynka wybrała tę rasę i miała już trzy. Ale wymagają sporo pracy i maximum ruchu. W mieszkaniu ciężko podołać.
Dobermany potrafią być doskonałe dla dzieci, moja kuzynka wybrała tę rasę i miała już trzy. Ale wymagają sporo pracy i maximum ruchu. W mieszkaniu ciężko podołać.
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Leśny Duch
- 1000p