Domowy ogród z zielonych kwiatów vel Łukasz
- arlet3
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Domowy ogród z zielonych kwiatów vel Łukasz
Łukaszu nie zawsze zostawiam po sobie ślad choć bardzo często zaglądam do tego wątku ale jak zobaczyłam te ostatnie fotki to nie sposób zostawić je bez komentarza. Przepiękne fotki robisz
Witam, pozwoliłam sobie obejrzeć Twoją galerie i ...
po 1 gratuluję ręki do kwiatów!!! szczególnie jeśli chodzi o skrzydłokwiata... (mój się na mnie obraził)
po 2 gratuluję ręki do aparatu!!!! niesamowite zdjęcia a dzięki nim galerja jeszcze lepsza....!!!!
po 3 gratuluję miłosci do kotka
a tak poza tym jeśli chodzi o cwiety.... strasznie podonają mi się wszystkie, oczywiście muszę wspomnieć o paprotkach i papirusie w szczególności ale chcę też zapytać o "stefanka" (widziałam w całej okazałości na początku twojej galerji): jak go się "rozsadza"?? i czy nie chciał byś się go troszkę pozbyć??? strasznie mi wpadł w oko a jakoś nie przypominam sobie zabym go spodkała w okolicznych sklepach,,,
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluję okazów!!!!
po 1 gratuluję ręki do kwiatów!!! szczególnie jeśli chodzi o skrzydłokwiata... (mój się na mnie obraził)
po 2 gratuluję ręki do aparatu!!!! niesamowite zdjęcia a dzięki nim galerja jeszcze lepsza....!!!!
po 3 gratuluję miłosci do kotka
a tak poza tym jeśli chodzi o cwiety.... strasznie podonają mi się wszystkie, oczywiście muszę wspomnieć o paprotkach i papirusie w szczególności ale chcę też zapytać o "stefanka" (widziałam w całej okazałości na początku twojej galerji): jak go się "rozsadza"?? i czy nie chciał byś się go troszkę pozbyć??? strasznie mi wpadł w oko a jakoś nie przypominam sobie zabym go spodkała w okolicznych sklepach,,,
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratuluję okazów!!!!
- pozia
- 200p
- Od: 28 lut 2011, o 20:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
w moim wątku wrzuciłam fotkę papirusa taty
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Niesamowite fotki. Strasznie mi się podobają.
Kocurek świetnie zapozował.
Kocurek świetnie zapozował.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Łukaszu , kwiatuszki piękne , a zdjęcia cudowne
Koteczek uroczy , a stefek niech Ci szybko kwitnie
Pozdrawiam
Koteczek uroczy , a stefek niech Ci szybko kwitnie
Pozdrawiam
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Ten bluszcz to Scindapsus pictus. Bardzo ładny zresztą.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Rewelacyjne zbliżenia. Szczególnie podoba mi się wnętrze fiolka z tymi jego kudełkami
- przemekg
- 1000p
- Od: 9 sty 2010, o 16:59
Widzę że szeflera wreszcie trochę ruszyła , a bluszcz niesamowity, jeszcze z takim wzorkiem na lisciach nigdy nie widziałem
Widzę, że już rozprawiłeś się z paczką a tam poza bluszczem to Fikus tępy (odmiana 'Ginseng') z tego co kiedyś ustaliłem ;)
Witam szanownego sąsiada
Tak sobie przeglądam Twój wątek i muszę przyznać, że masz rękę do aparatu Najlepsza fotka wyszła ze skrzydłokwiatem, rewelka Fajnego masz kociaka
Tak sobie przeglądam Twój wątek i muszę przyznać, że masz rękę do aparatu Najlepsza fotka wyszła ze skrzydłokwiatem, rewelka Fajnego masz kociaka
Rewelacyjny!!!! pokaż jeszcze roślinę w całej okazałości,,,