Ogród Moniśki
- megi1402
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 lis 2010, o 00:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ogród Moniśki
Fajnie, że będziesz miała szklarenkę. Ja też w tym roku sieję pierwszy raz pomidory. Kilka będę mogła niedługo popikować, zaczynają już rosnąć liście właściwe. Zamierzam je hodować w donicach. Kupiłam inspekt, więc już w kwietniu, jeśli pogoda pozwoli, będę tam mogła upchnąć kilka sadzonek. A jutro wysieję te, które chcę uprawiać w gruncie.
- Urtica
- 200p
- Od: 23 sie 2010, o 22:20
Agnieszko trafne porównanie właściwie ostatnia jesień i zima to był dla mnie trudny czas, ale mam nadzieję, że nadchodząca wiosna wraz z budzącą się ze snu przyrodą przyniesie ze sobą wiele radości
Witaj Małgosiu ciekawa jestem jak nam się uda ta uprawa pomidorów będę na pewno podglądać jak to wygląda u Ciebie
Witaj Małgosiu ciekawa jestem jak nam się uda ta uprawa pomidorów będę na pewno podglądać jak to wygląda u Ciebie
Pozdrawiam Monika
Ogród Moniśki
Ogród Moniśki
- gosiakmala
- 500p
- Od: 9 sty 2011, o 14:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hej Monia
ależ u Ciebie jest fajniutko , a ta żaba to po prostu wymiata . Kto buduje wam szklarenkę?
pozdrawiam Gosiak
ależ u Ciebie jest fajniutko , a ta żaba to po prostu wymiata . Kto buduje wam szklarenkę?
pozdrawiam Gosiak
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
- Urtica
- 200p
- Od: 23 sie 2010, o 22:20
hej Gosia cieszę się, że Ci się u mnie spodobało, wpadaj częściej ;) a szklarnie ma zamiar zbudować mój tata, zobaczymy jak to będzie.
Pozdrawiam Monika
Ogród Moniśki
Ogród Moniśki