Ogród kajbara
Re: Ogród kajbara
Niesamowicie sympatyczny ogród...będę tu wracała. Niedługo wrzucę fotki mojego ogrodu...niestety na razie chwasty i ruina...
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Haniu piękne tawuły i urocza wnuczka A co to za drzewo pod którym ona stoi ?
- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Haniu masz taki piękny ogród ,że ja się nie mogę napatrzeć tak mi się podoba jest czysty, zadbany i te wszystkie piękne drzewka i kwiaty aż dech zapiera nie wiem czemu ale ma coś on w sobie czemu ja się nie mogę oprzeć
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- 500p
- Od: 1 lut 2011, o 15:03
- Kontakt:
Witaj Haniu
Piękny wiosenny zielony ogród .Tawułki cudnie kwitną i jaka pomocnica Ci fajna rośnie.
Piękny wiosenny zielony ogród .Tawułki cudnie kwitną i jaka pomocnica Ci fajna rośnie.
Pozdrawiam, Ulka
- Mój mały kawałek zieleni
- Mój mały kawałek zieleni
- wrigley
- 500p
- Od: 5 mar 2009, o 14:23
Haniu, po dłuższym czasie wróciłam, jestem u Ciebie na kawce
Pięknie kwitną Ci tawuły - uwielbiam je, dlatego u mnie po dwóch stronach działki są żywopłotem
Uściski!!!
Pięknie kwitną Ci tawuły - uwielbiam je, dlatego u mnie po dwóch stronach działki są żywopłotem
Uściski!!!
- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58
Haniu pięknie kwitną tawuły u Ciebie ,ale ten kwiatuszek co trzyma drzewo najładniejszy
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
malagocha 1960 Małgosiu korony cesarskie ja nie wykopuję na zimę,ponoć powinno się je wykopywać tak jak tulipany.
skorp witam i dziękuję za odwiedziny napisz jak do ciebie trafić
agatka123 Agatko to drzewo o które pytałaś to jest wiśnia ozdobna{nazwy nie pamiętam notatnik został w domu-jestem u syna
joannakr0508 Joasiu dziękuję za miłe słowa przyjdę z rewizytą do ciebie
ulikmi Ulu dziękuję a pomocnica już pojechała do domu była u mnie 3 tygodnie naprawdę mi pomagała, podlewała kwiaty,wyrywała chwasty,kleiła pierogi
MOJA POMOCNICA
skorp witam i dziękuję za odwiedziny napisz jak do ciebie trafić
agatka123 Agatko to drzewo o które pytałaś to jest wiśnia ozdobna{nazwy nie pamiętam notatnik został w domu-jestem u syna
joannakr0508 Joasiu dziękuję za miłe słowa przyjdę z rewizytą do ciebie
ulikmi Ulu dziękuję a pomocnica już pojechała do domu była u mnie 3 tygodnie naprawdę mi pomagała, podlewała kwiaty,wyrywała chwasty,kleiła pierogi
MOJA POMOCNICA
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
alizeOlu czekam z kawą na ciebie
skorpion811-51 zawsze chciałam mieć córkę a mam dwóch chłopaków a wnuczka lubi pracować w ogrodzie
Dziękuję WSZYSTKIM ZA ODWIEDZINY
jeszcze kilka fotek----Boże jakie jest szybkie połączenie internetowe ŻYĆ NIE UMIERAĆ
skorpion811-51 zawsze chciałam mieć córkę a mam dwóch chłopaków a wnuczka lubi pracować w ogrodzie
Dziękuję WSZYSTKIM ZA ODWIEDZINY
jeszcze kilka fotek----Boże jakie jest szybkie połączenie internetowe ŻYĆ NIE UMIERAĆ
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Haniu śliczna ta twoja wnusia i jaka pomocna . Widoczki piękne. Co tak ładnie kwitnie na żółto ?
Agnieszko to drzewo kwitnąco na żółto to klon który ma żółte liście przez cały sezon
korzystając z dobrego połączenia kilka fotek
A to moje jezioro
Drzewa owocowe - kwiaty zostały zniszczone przez mróz
korzystając z dobrego połączenia kilka fotek
A to moje jezioro
Drzewa owocowe - kwiaty zostały zniszczone przez mróz
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
Piękny masz ogród , Haniu A wnuczki też mam 2 takie pomocnice ! Chyba troszkę starsze , 11 i 9 lat , lubią bardzo pomagać w domu ale prace ogrodowe ich nie pociagają ,kiedyś lubiły podlewanie i kąpiele w basenikach ale już z tego wyrosły...
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Haniu wnusia śliczniutka i po buziaczku widać, ze to pogodna dziewuszka . Wspaniałą masz pomocnicę
Zdjecia z ogrodu piękne, cudne kępy irysków, aż nie mogę się napatrzeć i floksy szydlaste już tak ślicznie kwitną, tworząc kolorowe plamy w ogrodzie, u mnie dopiero zaczynają, a większość jeszcze w pąkach ...
Zdjecia z ogrodu piękne, cudne kępy irysków, aż nie mogę się napatrzeć i floksy szydlaste już tak ślicznie kwitną, tworząc kolorowe plamy w ogrodzie, u mnie dopiero zaczynają, a większość jeszcze w pąkach ...