Nasze początki z ogrodnictwem ;P czyli kawałek ziemi w ROD :
- gggabulka
- 200p
- Od: 22 mar 2011, o 12:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze początki z ogrodnictwem ;P czyli kawałek ziemi w ROD :
Po spotkaniu forumowym nadszedł czas na fotorelacje )
Pierwszy raz na takim spotkaniu byłam z Małą, ale była dzielna, grzeczna i pocieszna hehe
Ogród zachwycił mnie swoją odmiennością , w zeszłym roku byliśmy w maju wyglądał zupełnie inaczej
ogród to raj na ziemi , oaza wytchnienia zarówno dla dorosłych i dzieciaków no i Samby )
Kochani dziękuję za jak zwykle przesympatyczne spotkanie , roślinki wspaniałą atmosferę
Januszu Krysiu- niesamowite z Was osoby!!
Pierwszy raz na takim spotkaniu byłam z Małą, ale była dzielna, grzeczna i pocieszna hehe
Ogród zachwycił mnie swoją odmiennością , w zeszłym roku byliśmy w maju wyglądał zupełnie inaczej
ogród to raj na ziemi , oaza wytchnienia zarówno dla dorosłych i dzieciaków no i Samby )
Kochani dziękuję za jak zwykle przesympatyczne spotkanie , roślinki wspaniałą atmosferę
Januszu Krysiu- niesamowite z Was osoby!!
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Gabi....ale fajne zdjęcia a mała Gabulka zupełnie jak TY
no i taka jak Januszowe (?) hosty.... albo ona taka mała albo hosty takie duże....
a to zdjęcie z czosnkiem-cudniaste
no i taka jak Januszowe (?) hosty.... albo ona taka mała albo hosty takie duże....
a to zdjęcie z czosnkiem-cudniaste
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
byłam widziałam i też to miejsce pokochałam...ale Gabi potrafi pięknie je pokazać
całuski dla Patki
całuski dla Patki
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
- gggabulka
- 200p
a Widzisz Grażynko a wszyscy mówią że Patrycja to cały Danielek
Cieszę się że ktoś nareszcie zauważył podobieństwo do mnie hihi
Patka jest spora wprawdzie nie taka duża jak Agnieszki ale malutka to ona nie jest hihi
Hosty olbrzymie bo 25 letnie(były w zeszłym roku) o ile się nie mylę robią na mnie wrażenie za każdym razem jak na nie patrzę
100 letni bez, ohhh takich perełek w Januszowym ogrodzie jest sporo )
Miejsce cudowne własny raj na ziemi szkoda Grażynko że nie mogłaś z nami być
ale może do Zytki się skusisz hm ???
Aga a Ty się wybierasz ??
co do fotek to mam takie zboczenie hihi dorwałam program do obróbki fotek i kombinuję
jak to Janusz nazwał- przekoloryzowuję je
BO JA UWIELLLBIAM KOLORYYYYYYYYY widać zresztą to po mnie
Cieszę się że ktoś nareszcie zauważył podobieństwo do mnie hihi
Patka jest spora wprawdzie nie taka duża jak Agnieszki ale malutka to ona nie jest hihi
Hosty olbrzymie bo 25 letnie(były w zeszłym roku) o ile się nie mylę robią na mnie wrażenie za każdym razem jak na nie patrzę
100 letni bez, ohhh takich perełek w Januszowym ogrodzie jest sporo )
Miejsce cudowne własny raj na ziemi szkoda Grażynko że nie mogłaś z nami być
ale może do Zytki się skusisz hm ???
Aga a Ty się wybierasz ??
co do fotek to mam takie zboczenie hihi dorwałam program do obróbki fotek i kombinuję
jak to Janusz nazwał- przekoloryzowuję je
BO JA UWIELLLBIAM KOLORYYYYYYYYY widać zresztą to po mnie
Nasz kawałek raju z mieście http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=41942" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Od: 22 mar 2007, o 19:33
Mała Gagabulka lewituje super zdjecie, nie wiem dlaczego nie moge zacytowac zdjęcia, widzialam gdzieś z dzieckiem i Tobą między drzewami, też mi się podobało, super zdjęcia. Szkoda ze nie mogłam być, ale może na następnym się zobaczymy
- grazynarosa22
lawenda pisze:Mała Gagabulka lewituje super zdjecie, nie wiem dlaczego nie moge zacytowac zdjęcia,
Teraz dopiero to zauważyłam jak Ulka napisała
- gggabulka
- 200p
kurde ciągle szukam odpowiedniego uploudera fotek, jedne za duże drugie za małe...to mi się porozciągało forum..tylko patrzeć jak upomnienie dostanę
lewituje lewituje w klasy skakała na Januszowo-Krysiowej ścieżce )
lewituje lewituje w klasy skakała na Januszowo-Krysiowej ścieżce )
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Gabi zdjęcia super i widać że rzeczywiście lubisz kolory ale do super bo już samo życie bywa momentami szare więc dla czego jeszcze tę szarość pogłębiać. Ja czasami obserwuję rowerzystów, obok nas jest ścieżka rowerowa do Nałęczowa, panie jadące na rowerach w upalne dni poubierane na czarno ludzie gdzie sens i logika.
- gggabulka
- 200p
Byłam pewna że wczoraj zamieściłam odpowiedz a nie ma...
Jolu - ja sama powinnam chodzić w czarnym żeby ukryć to i owo, ale nie mogę czarny dla mnie to nie kolor, no chyba że w połączeniu z czymś żywym!!!
ja staram się żeby moje otoczenie było kolorowe..jakby to głupio nie zabrzmiało czerpię z nich siłę, energię hehe uwielbiam kolory i jak robimy remont to mam taki dylemat na jaki się zdecydować...
Grażynko - wprawdzie upałów już nie ma, ale może Cię skuszę na ten Wrotków
wrzucam też kolejny mój wyrób wczorajszy )ZAPRASZAM DO KAWKI )
moje pracujące pięknie 25 litrów)) wiśniowo-malinowe
pierwsze ogóreczki w tym roku ale nie ostatnie
a na koniec Moja Kociaro-psiara u Babci
Miłego dnia
Jolu - ja sama powinnam chodzić w czarnym żeby ukryć to i owo, ale nie mogę czarny dla mnie to nie kolor, no chyba że w połączeniu z czymś żywym!!!
ja staram się żeby moje otoczenie było kolorowe..jakby to głupio nie zabrzmiało czerpię z nich siłę, energię hehe uwielbiam kolory i jak robimy remont to mam taki dylemat na jaki się zdecydować...
Grażynko - wprawdzie upałów już nie ma, ale może Cię skuszę na ten Wrotków
wrzucam też kolejny mój wyrób wczorajszy )ZAPRASZAM DO KAWKI )
moje pracujące pięknie 25 litrów)) wiśniowo-malinowe
pierwsze ogóreczki w tym roku ale nie ostatnie
a na koniec Moja Kociaro-psiara u Babci
Miłego dnia
- grazynarosa22
Gabi-cudne zdjęcia....bardzo chciałabym do tego Wrotkowa....ale jakoś czasu mało i teraz pogoda nie tego
mam nadzieję na poprawę....widzę babki nie rozbierają się do bikini....to dobrze.....bo jakbym ja się miała rozebrać toż to szok dla ludności
mam nadzieję na poprawę....widzę babki nie rozbierają się do bikini....to dobrze.....bo jakbym ja się miała rozebrać toż to szok dla ludności
- gggabulka
- 200p
Grażynko- dzięki !!grazynarosa22 pisze:Gabi-cudne zdjęcia....bardzo chciałabym do tego Wrotkowa....ale jakoś czasu mało i teraz pogoda nie tego
Babki się rozbierają rozbierają...akurat taka fotka..żebyś Ty widziała jakie się rozbierają ja wyzbyłam się kompleksów w mig i korzystałam z miejsca!bym tam i nie pochlapać się z dzieckiem to grzech!!!zresztą tam ślisko trochę więc najlepiej chodzić razem także jak będziecie jechać bierz strój, choćby jednoczęściowy
zbieram się do pracy
- Norbitka
- Od: 7 lip 2012, o 14:01
Czemu zamiast zdjęć są jakieś "plakietki" ?
Gdzie jest ten Wrotków. Tam jest jakieś kąpielisko? basen? Jest moze jakieś zaplecze do zanocowania?
Gdzie jest ten Wrotków. Tam jest jakieś kąpielisko? basen? Jest moze jakieś zaplecze do zanocowania?
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
A co tak cicho u Ciebie ? urlop także od forum