Moje storczyki - galeria Eweliny
- Agita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewelinko, teraz przesadzasz- na jesień? Wszystkie, czy tylko te które tego wymagają, jakieś choruszki na przykład?
Fajnie wiedzieć, że i Ty masz cymbidia, będę zaglądać co u nich. Zakwitły Ci już kiedyś? Jak o nie dbasz teraz; moczysz normalnie i nawozisz, czy moze suszysz i głodzisz? ;)
Nowość piękna, w delikatnych kolorkach, aż dziwne że tylko jedna porzez tyle czasu
Fajnie wiedzieć, że i Ty masz cymbidia, będę zaglądać co u nich. Zakwitły Ci już kiedyś? Jak o nie dbasz teraz; moczysz normalnie i nawozisz, czy moze suszysz i głodzisz? ;)
Nowość piękna, w delikatnych kolorkach, aż dziwne że tylko jedna porzez tyle czasu
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Nowość jedna , bo przez blisko 3 miesiące nie odwiedzałam centrów ogrodniczych ! Mam nadzieje nadrobić to teraz i może wtedy jakieś nowe nabytki się pokażąAgita pisze:Ewelinko, teraz przesadzasz- na jesień? Wszystkie, czy tylko te które tego wymagają, jakieś choruszki na przykład?
Nowość piękna, w delikatnych kolorkach, aż dziwne że tylko jedna przez tyle czasu
Pora nie najodpowiedniejsza , ale i nie najgorsza na przesadzanie. Przesadziłam wszystkie moje storczyki ( 2 popołudnia)! Poprzecierane liście , powycinane suche, martwe korzenie, nowe podłoże... Zasłużyły na poprawę warunków bytowania , bo ostatnio strasznie zostały zaniedbane.
Cymbidia mieszkły sobie do wczoraj w ogrodzie, w półcienistym zakątku, obsypane wokół donic ŚLIMAKOLEM - nie przeżyłabym inwazji tych paskudów na moje storczyki ! W tej chwili, po przesadzeniu są na głodzie.
- Baryczka
- Od: 8 wrz 2008, o 12:25
Ewelinko, piękne masz storczyki, a ten ostatni nabytek jest identyczny jak mój Czy Twój też pachnie wanilią?
* Moje miejsca na forum *
Pozdrawiam! Kamila
Pozdrawiam! Kamila
- AnnaL
- Od: 2 lut 2008, o 14:45
Nowy nabytek śliczny Warżka fajnie wygląda przy płatkach w kolorze kremowo-białym.
Początek mojej przygody.
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
Początek ... cz.II, cz. III - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=36123" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotogaleria Garnek - moje kwitnienia i miejsca gdzie bywam ))
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Kontakt:
Re: Moje storczyki - galeria Eweliny
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Anusska
- 1000p
- Od: 10 paź 2008, o 15:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewelino, kiedyś miałam ten preparat i stosowałam, ale jakiejś wyraźnej poprawy nie zauważyłam
Myślę, że nie ma sensu go stosować - taki bajer, na którym chcą zarobić
- Wioleta
- Od: 20 lis 2007, o 18:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobrze, że to piszesz, bo miałam zamiar go kupic.Anusska pisze:Ewelino, kiedyś miałam ten preparat i stosowałam, ale jakiejś wyraźnej poprawy nie zauważyłam